47

Анонимен

преди 5 години

Аз кога го казах, че е руски агент, а американците чак сега са се сетили да питат дали е руски агент. АХАХАХА!!! Пак съм с 20 хода напред!

46

Анонимен

преди 5 години

До Един европеецНе,бе "европеецо"!Просто си разпарчатосват Европа и си я разделят като баница,ние сме запланувани в Балканския район с Гърция,Румъния,Сърбия,Македония,Албания,без Турция.И в момента се води битка "за" оцеляването на целостта на ЕС и "за" разпарчетосването й.Затова и бат Бойко иска влизането ни в Шенген.

45

Един европеец

преди 5 години

Евала Тръмпе само така , тези *** разбраха още преди да станеш президент, че няма с какво да те купят и държат, както държаха на юзди Обамонго банана и ти измислиха най-стария номер в историята им с "конспирацията" . Както пряват с останалия свят и пренареждат света с лъжи. А по-достойно за един президент няма от това да признае ,че по-добре е да имаш приятели отколкото врагове, свалям ти шапка пич. Крайно време е света да се пренареди, но в полза на малкия човечец. А , че Путин бил такъв и онакъв за руснаците, то се вижда .В целия свят най-богатите квартали се държат от руснаците ,имат

44

не може да бъде!

преди 5 години

Тръмп може да е всякакъв,но аз лично считам,че той знае много добре какво казва.Препоръчвам на всички,които се интересуват от американските институции и американската демокрация, да прочетат книгата на *** Уайнър -"ФБР.Врагове".Просто няма как директорът на ФБР да не е корумпиран,"покварено ченге" и "***".Едгар Хувър е бил директор на ФБР 48 години/!/,покварен,корумпиран,но много умен, талантлив,фанатичен патриот ,аскет,виртуозен администратор,но заедно с него свършва славната ера на ФБР!?

43

Анонимен

преди 5 години

За да реагира така американски президент е или много виновен, или много ***, или и двете:) При Тръмп има и друго - той определено е ***!

42

Браво !

преди 5 години

Само така, Господин президент ! Сритай дирниците на тия рептили, глобалистите !

41

Така е

преди 5 години

Четирима ненормалници президенти. Тръмпу, Путин, Кимчо и Мъдурко.

40

Ludoto Lenche

преди 5 години

.znachi ako Amerika ne se dravchi na Rusia I sveta .raboti za Rusia?!!?...Samo pitam ...a Hilari ..koga v zatvora ???

39

до 51

преди 5 години

До АнонименРешетников на такива *** парчета като теб ли плаща ?

38

от пресата

преди 5 години

По време на предизборната кампания руски фирми са купили недвижима собственост през фирма на Тръмп за 80 милиона долара .Не знам колко му е комисионната но вероятно прави едно 10% ,което представлява непряко финансиране на предизборната му кампания .Руснаците не пилеят долари на вятъра ,което значи ,че имат мотив и интерес той да е президент.

37

Анонимен

преди 5 години

По въпроса за контрашпионажа трябвало да се установи дали бай Дончо съзнателно или несъзнателно е работил за Москва, като "Ню Йорк таймс" уточнява, че не знае дали в момента продължават проверките във връзка с контрашпионажа и не знае, дали тези проверки ще продължат вечно. Пиндостанското безумие прогресира. Светът се забавлява, гледа им сеира и им преценява акъла.

36

Анонимен

преди 5 години

Обма въведе изучаване на сатанизма в училище.Беше демократ.Официално откри тържества в чест на луцифер пред кметството на Детройт.

35

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ще си завърши мандата, ще почне втори, а тия червенотиквеничета още ще търсят под вола теле...!

34

Анонимен

преди 5 години

При демократите има радикална мюсюлманка.След няколко месеца ще почне да призовава към джихад.Тези хора не се интересуват от САЩ.Повечето от тях са членове на сатанински култ и правят жертвоприношения.Наричат злото добро и считат че Дяволът трябва да бъде хранен с човешкото нещастие.Интернационалисти са ако може да се ползват тези думи в смисъл не им пука за която и да е държава.

33

Анонимен

преди 5 години

Мисля филенцето стана...

32

До 43

преди 5 години

Тръм каза че кампанията му не е обвързана с русия и кремъл..оказа се лъжа.Останалото е по скоро идиотия...смесена с лъжи.

31

Обяснитор

преди 5 години

До Анонимен 42"Чакаме доклада на Мулер...."Чакайте да цъФнат налъмите! Още 6 години!Носете му цигари в дрънголника!

30

Обяснитор

преди 5 години

Ооо , гледам коментарите ми с дискусията ми с назначените коментатори тук, са изтрити!За да ди предпазите от подигравките за тъпотиите им, пък дори и платени!Попитах ги само да кажат някои от "лъжите" на Тръмп. Толкова ли е страшен въпроса? И нарушава ли това условията на сайта?Или не ви пука?

29

Наблюдаващ

преди 5 години

До ПрисмехулникOсобено за глобализъма! Точно както и за социализъма! Дърта червена прандия, пусни, чевения байрак и понаучи българския!

28

Присмехулник

преди 5 години

ето как се стига до парадокса: агентите, на които им плащаме безумни суми от бюджетите СИ да ни предават за близалки! и наместо те да осигуряват нашата сигурност, те ни продават на сорос и глобализъма на ротшилд. добре, нека така да е. но се уточнете, "агентите"! или служите на нас, народа, или на сатаната, представящ се за "толерантен". не става и на двете!