30

Много избирателиСРС

преди 5 години

За банката дето фалира от там ли захлебиха инвеститорите през Сьдь ли перете вече? С парите на БНБ дето ги е дал народа дела правите май ВИ липсват Крумовите закони. Министрите и Позитаго ако разбират твьрде бавно като рьсть на минималната заплата има пак ще има кой да Ви уважи.

29

българин

преди 5 години

Бас държа,че има укрити СРС-та,а пред съда се разнасят компилации.Дали ПрокОратурата ги е укрила, дали ушевите - надяваме се,че ще дойде ден и някой ще предаде ушевата шпиц-команда", ако до тогава не "гушне букета"скоропостижно,както Мишо Бирения.

28

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Този Ваклин голям пионерче е бил.През цялото време 30 години друго сравнение не намери.Да върнем и Павлик Морозов За мен с всички доказателства си е поставено лице.И не ми дреме кой е баща му

27

Анонимен

преди 5 години

Бе, каквото и да си приказвате тук, не им е чист косъма на тези двете! Как едни никавици успяха бързо да се оплетат в мафиотски схеми! От парцаливи и мизерни субекти кадърни управници не става!

26

Анонимен

преди 5 години

Верно ли като пионерче ги е чакал, ами проблема е, че двете набедени хабер са нямали какво им кроят Дюлгеров и Ваклин с измисления подкуп. Те явно не са знаели за никакъв подкуп, иначе нямаше да чака толкова, ами и кафенце щеше да му сервират. Егати и кухата постановка им спретнаха на Иванчева и другата.

25

Анонимен

преди 5 години

Ваклин що не е с белезници все още???

24

ДО 23 Българска рабо

преди 5 години

А ти ще ОТОчниш ли в кой клас си?

23

«Българска работа»

преди 5 години

Типична Българска работаМоля Ви официално оточнете във вестника Ви:1/ <СРС> секретни документи ли са или четиво за всеки ден2/ Когато двама се уговарят по между си юридически може ли трето лице да носи наказателна отговорност във връзка с тези разговори в които всеки може да говори каквото пожелае и всеки може да бъде < натопен> нарочно или за интереса на говорещите или на единият от тях3/ПЕЧАТЪТ ОБИЛНО НИ ЗАЛИВА С ЕДНА ЖЕНА В ТРАМВАЯ КАЗАЛА.... И НА ТОВА ДОСТОВЕРНО И <ЮРИДИЧЕСКИ

22

Киро Кюмюря

преди 5 години

тоя е сгазил лука нещо, затуй сега е маша на прокурватурата

21

Анонимен

преди 5 години

Започвам да си мисля ,че полицията нарочно избърза със закопчаването на Иванчева ,защото ,ако бяха продължили да я следят и записват ,може наистина да влезе в затвора!Сега с тези доказателства от СРСта ксто нищо може да и се размине!И какво не се чува добре?Каква е тая калпава техника?

20

Зозо

преди 5 години

Стига с този позьор бе. Ако имате доказателства, ги осъждайте, ако не - ги пускайте и развързвайте народната кесия за обезщетения. Какво ми замазвате по лъжичка на месец с измислени сересе буламачи

19

Pilot

преди 5 години

Тизи трябваше да е в затвора за подбужда не към подкуп ! Понеже строителната мафия е недосегаема , затова кварталите заприличаха на гето . Банкянския *** и оня с квадратната глава са в дъното на всочко, а жената и до днес си живее в маломерното жилище, но скоро хората ще обърнат статуквото сигурен съм в това !!!

18

Анонимен

преди 5 години

Боже Ваклинчо, жив да го ожалиш.Голема трагедия и мъки.Почти като Делянчо добревия кога ронеше сълза в НС.тОЙ ИСКАЛ ДА ДАДЕ ПАРИ, ПЪК ТЕ СЕ ДЪРПАЛИ.И цялата тая трагедия за некви си 70 000.10 месеца ги гласят тия СРС-та и се не излизат ка требе.

17

Анонимен

преди 5 години

Самия факт,че са притискали психически и физически колежката на Иванчева да лъжесвидетелства,се разбира че тези жени са невинни.От друг запис,който бяха пуснали в "Афера" пък се разбира,че са искали да елеминират Иванчева физически.Хората в България живеят в някакъв *** филм в който всеки момент могат да бъдат сготвени.

16

До 15

преди 5 години

Смеят ли да го проверяват, ще ходи пак да тегли кредит и проверяващите ще светнат, като елхи и те.Речника на образованият бизнесмен, даже и не заслужава коментар!

15

Анонимен

преди 5 години

До Каква националност 10Ти явно нямаш понятие от български фолклор, народни песни и пр., щото си с подарена диплома за средно и евентуално виШУ образование и се движиш сред хора с беден речников запас, непознаващи богатството на българския език. Обаче от ранна възраст си се научил да се заяждаш с имената на хората, търсейки различна етническа принадлежност и така се мислиш за голям българин и патриот."ВАКЛО АГЪНЦЕ" пее народният певец.

14

Анонимен

преди 5 години

Честният, красив и умен млад бизнесмен Ваклин, след като тегли кредит да помогне на родната прокоратура правдата да възтържествува и след като обекта в местноста Камбаните срещу бизнес парка започна реши, че не е необходимо да спазва никакви норми.На сайта call.sofia.bg могат да се видят доста сигнали за нередности по строежа, като шумна работа в извънрегламентирано време от общината, липса на указтелни табели, не почистване на ходовата част на камионите извозващи земна маса от обекта и т.н.

13

Анонимен

преди 5 години

Това еврейски схемаджийче не ми прилича на изнудван, а ло-скоро като участник в сценарий за компромат.

12

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече този Ваклин говори, толкова по абсурдно става обвинението срещу Иванчева за подкуп !

11

Още

преди 5 години

като направиха цирка със "арестуването" насред София беше ясно че доказателствата са кухи и не струват. Когато разполагаш с железни доказателства няма нужда да налагаш психически или физически тормоз и да се правиш на маймунa по телевизията - просто се явяваш на съд и никой нищо не може да каже.