17

Ala_Bala

преди 5 години

Драги сънародници, не плачете на чужд гроб. Гледайте нашата несрета!

16

Тереса Мяу

преди 5 години

Аз съм мома англичанка,измамена от любов.Ще ида да го търся, ще ида да го диря,ще ида да намеряизмамника си аз!Ще намери . . . от трите най- . . .???

15

anonimen

преди 5 години

Тук на практика няма информация.Защо бе цялата дандания 2 год.Всекикрие ,какво значи да няма зделка.Като дипломати,англичаните ще гоизвъртят ,съюза да им плати напуска-нето.Като полуоставане,ще си правяткаквото си искат.Мергел и Макроннищо неказват.Приятен гнилоч.

14

Анонимен

преди 5 години

В края на март ние затваряме вратата след вас, а пък вие ако искате излизайте както му е редът, или стойте пред вратата да се молите със събути ***. Ние с удоволствие, ще го вкараме още по-навътре. Но първо вън!

13

Дано, дано, данооо

преди 5 години

Брекзит без сделка и разпад на прoкажения остров.

12

Анонимен

преди 5 години

Чакайте, още не са влезнали червените ***, иначе ще видите как набързо ще се появят 5-10 човека, които да пишат коментари като за 100 и да обясняват, че е много хубаво извън ЕС.

11

Анонимен

преди 5 години

Джереми, тука няма място за ловуване (Hunt) като в здравеопаването. Чака ви политическа криза, защото за година и половина чакахте до последно. Чакахте какво? Северна Ирландия или строи граница или излиза от Обединеното Кралство и се обединява с Ирландия. Няма средно положение. И след година и половина пак ще е същото.

10

Анонимен

преди 5 години

Великобританците прозряха, че без ЕС им е спукана работата и обърнаха палачинката набързо. Просто се страхуват да излезнат, защото видяха накъде духа вятърът и че лирата им ще се срине рекордно и че производствата вече са започбали да затварят кепенците. Стотици хиляди вече останаха безработни в UK, a това дори не беше краят на сагата. Отделно, че на Северна Ирландия НЕ бяха отказани никакви неща от страна на ЕС, за разлика от останалите части на UK и това влудява англичаните, да не изгубят СИрл

9

Сапунката продължава

преди 5 години

Сапунена опера - дързост, красота и брексит, всеки ден нова серия, епизод 5000 днес от 17:00 часа.ЕС клекна на брекситарите - Фаража и торитата Божо, риис смог, фокса, давис, гове и компания. Съда на ЕС им каза, че могат едностранно да се отказват преди брексита, и сега излиза, че и деня преди излизане могат да се откажат от Брексита и на другия ден пак да задеистват артикъл 50, брекситарите може да разиграват Европа докато си искат, задеисват артикъл 50 после се отказват после отново до безкраи

8

Анонимен

преди 5 години

И за какво беше референдума, щом собствената ви политическа неспособност да решите нещо, го отхвърля? Поне за едно е прав Корбин, че не знаете какво правите. Такава криза ви чака, че още шега ви се види.След 29.03 излизате или оставате. Средно положение няма. Няма как да ползвате само благинките на ЕС.

7

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията всеки ден е на смъртния си одър, защото нищо не означава и нищо не зависи от нея. Има капитализъм, политическа олигархия и върхушка, която дава менюто на народа да избира между кофти и по-кофти стоки.

6

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е на смътния си одър.

5

Анонимен

преди 5 години

Нали автоматично излизат без, със... Те излизат, ако не подадат изрично молба да не ги гоним. Дадоха им един спасителен пояс, който е против правилата. Те може да си мислят, че не са излезли, но вече ще са вън.

4

Анонимен

преди 5 години

Междувременно в Германия АНТИФА са поели отговорност за предбития лидер на Алтернатива за Германия, а медиите мулчат. Представяте ли си, ако депутат от партията на Меркел беше пребит от крайно десни какъв вой щеше да е?

3

Анонимен

преди 5 години

Мей разката фамилията на либералите и ги завря направо в първи клас по политика и сделки. Hикой в ЕС не можe да накара бабичката да излезе от тоз ЕС aко ще либералите да се скъсат не могат да я изгонят.

2

Анонимен

преди 5 години

Тереза Мей играе комбина с глобалистите сключи супер неизгодна сделка за БРЕКСИТ, като преди това знаеше, че парламента ще я отхвърли.

1

Елемаг

преди 5 години

E,няма такъв цирк.