50

Totenkopf

преди 5 години

И това за една застрахователна измама? Не вярвам! Защо ни правите на ***? Работата явно е много по дебела, но криете информацията!

49

666

преди 5 години

Накрая ще излезе, че тая мммм ... Мегз, освен грозна е и умна.

48

Рашо

преди 5 години

Бреей тая излезе голяма *** бе.

47

Елица

преди 5 години

Защо никъде не се споменава, че т.н. бизнесмен има присъда за кражба ? Че същият има практика да не заплаща изцяло трудовите възнаграждения на служителите си? айде, айде. И тя не е света вода, ама някак си да измисли всичко и да надхитри големият бизнесмен.

46

Велизар

преди 5 години

Нали беше много успяла и работеше от малка и денонощно, затова има пари. А какво се оказа? Поредната, която прави като вятъра, но за пари. Иначе като дават интервюта по телевизията са много умни, кадърни и успешни, а след време става ясно какво са всъщност!

45

Жичко Тревичко

преди 5 години

Статията е обсебена от думата обсебена. Но като става въпрос за обсебващите Скорпионки, астро-течението просто е такова, а в българия хората нямат много самоконтрол май.. не се оставяйте на магията на скорпиона да ви обсеби, бъдете себе си, издържайте на вика на сирените, на жената в червена пола.. не всеки има Морфей до себе си..

44

Нерез

преди 5 години

Еххх, Рончев, Рончев, ще то дойде акъла ама късно. Поне да беше хубава тази, че да си струва, ами то ...

43

Пич

преди 5 години

А бе авторът на тази статия да не е обсебен от думата "обсебване"? От кога кола се обсебва бе, ***? Като четете юриди1ески документи, поне помислете кога и къде е редно да се използват определени термини.

42

Животното666

преди 5 години

Мегзито (омг) нали беше зодия Скорпион те нали са лоши момчета и момичета, секс, завличане на хора, сублиминална и окултова манипулация, обсебване на души, малко като магесница я припознават инстинктивно хората..абе всичко се нарежда..

41

Новичок

преди 5 години

Абе схеми вика фирми схеми схеми,а га яде ни рива.Това Мегито аз ще му купя един джип,само да ми ... ох на батя.

40

Мен

преди 5 години

А този задържаният имал 200 души работници ,е какъв е този бизнесмем дето краде коли ?!?!?!

39

Питам се,

преди 5 години

как, как няма и един ден, без да ни занимават с ***, измислени"ВИП"-ове? Откога на *** им викат така?

38

Дон Карнаж

преди 5 години

Няма нищо, няма проблеми. Бойко Шайкаджиев чува и наблюдава. Като свършат с 2-3-то ниво надолу бизнесмени, бездушната глозгащата паст ще продължи надолу по кокала

37

Анонимен

преди 5 години

Тази като я гледам се е родила в махалата ! Грозен зъбат гризач!

36

Анонимен

преди 5 години

Ми тя няма да си разтвори краката, ако няма пачка и не кара мерцедес G класа, поне

35

ЕД

преди 5 години

Много смешни са хора като тази ! Приказваше колко много е успешна ала бала...... А реално успешните хора нямат кредити и лизинги и се простират според чергата си !

34

Анонимен

преди 5 години

Български схеми. Грозни и нагли. Имам собствен бизнес и знам какво е да се минава тънко, да се правиш на дребен тарикат. Да, но аз съм съвестен- плащам до стотинка осигуровките на служителите си, а те на са хич малки. Човек с под четирицифрени месечни осигуровки няма. Плащам данъците си до стотинка. Чета коментари, тип залъгалка за лошата държава как у нас не може да се живее добре с честен бизнес. Глупoсти. Мутренските времена минаха преди 20 години. Стига се залъгвахте, а се развивайте.

33

Симеонов

преди 5 години

Единствено данъчните не знаят че тази далавераджийка има регистрирани един господ знае колко ЕТ, ООД и какви ли не още фирми.Върти търговията си основно по интернет,няма касови бележки,фактури, ДДС и каквито и да било маловажни подробности.Няколкото й основни фирми са ЕТ нерегистрирани по ДДС,тоес нямат 50000 оборот.А стига бе пловдивски данъчни, отворете си най-сетне очите (затворени от пачки рушвети) и пратете това сбъркано същество където му е мястото-в сливенския затвор.

32

Анонимен

преди 5 години

В Бг бизнесмени и политици са А Ла Мегз.Клоуни та знае ли се.П. П. Няма застраховател в Бг който да ти повярва че такъв джип е бил откраднат.Но аматьорите не знаят това. Сега всеки *** се изживява като мутра и Бойкоборисовец.

31

Анонимен

преди 5 години

каквато ни е държавата, такива са ни и бизнесмените! Може ли да си толкома "умен", че да се оставиш на тази ..рва да има достъп до банковите ти сметки, да се стигне дотам, че да ти обсеби фирмите?! Ега ти. Тоя заслужава да е в затвора, само заради простотията си