12

Аз

преди 5 години

До АнонименБолшевишка карикатуро,замълчи. Или *** при Скорчев.

11

ПЕНКО

преди 5 години

БРАВО СКОРЧЕВ , 81 Е ДОБРЕ -И МАЙКА МИ ТАКА - ПРИЕМАМ,ЧЕ Е НАВРЕМЕ !!! НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ПОМНИ- КАТО ПРИСТРАСТЕН ,ПРОДАЖЕН ЖУРНАЛИСТ ,КАКВИТО СА ДНЕШНИТЕ ЖУР НА *** ОВЦИ ,КАТО : ПУЛЬО ВДИГОВЕЖДОВ БЪРКОУСТОВ ОТ ТВ Е.Е.ВР......!!!!!!!!!!

10

Nedelcho ot Germania

преди 5 години

Отначало като видях снимката помислих че е Сорос и се зарадвах, но уви. Само добрите хора си отиват, злото живее над 100 години... Почивай в мир , Великане !!

9

Анонимен

преди 5 години

И тази година започва както миналата. Отиват си най добрите. Остават мамуните да ни тровят живота. Бог да го прости.

8

Шепа пръст

преди 5 години

Отиде си още един свестен човек, чудесен, ведър, незлобив. Пак добре, че поживя 81 години на този мpъceн свят. Съболезнования за близките. Дано душата му намери Доброто.

7

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости! Спомням си го, а съм на 37 години. Около 1993г - мача Франция-България. Коментарът на Мичмана след гола на Костадинов:"..... да, да благодарим и на Величко Скорчев, от "Добър ви ден"......" Велики години бяха! Този народ тогава не беше смазан още така, всички се надяваха на промяна към добро, на бърза промяна, надеждите бяха живи тогава.... Сега, 25 години по-късно.... не знам какво да кажа! Затова ще замълча, но няма как да не се каже роби и слуги на Запада с разбита държава.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма го вече старият материал , а днес е пълно с *** готови да събуят шортите само и само да ги качат на аванта в самолета с Бащицата . Тези кифли вземащи страшно много пари превърнаха занаята в *** и посна манджа с *** предавания и отвратителни гости.Какво като е завършил човекът друга професия беше журналист по призвание. Да почива в мир.Никой не разбра от коя партия е този човек и това бе ценното в него.

5

And Justice for All

преди 5 години

Светлина на душата му !Журналист,а не *** като днешните!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Незабравим и ненадминат!Светла му памет!

3

Анонимен

преди 5 години

Ей, онзи ден си говорехме с една негова съседка и приятелка за него. Бог да го прости! Възпитан и ерудиран човек беше!

2

Халиф Мезути

преди 5 години

Беше голям. Почивай в мир, господин Скорчев.

1

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости!