26

до 26

преди 5 години

София няма възможностите на Пловдив , за борбата за европейска столица на културата.Но София ни е столица и си има много позитивни неща, твоите данъци отиват за развитие на град София приоритетно, така че самия ти харчиш пари за развитието на София,София е града в който се развива индустрията на България първоначално и приоритетно, което е много важно за развитието на България.София задържа жителите си и ги увеличава което не може да се каже за другите градове ,където младите са по чужбина.

25

Анонимен

преди 5 години

Аз лично мисля да се разходя до Пловдив, въпреки че ми е ясно че ще е голяма лудница, да се надяваме да се намери място за паркиране някъде.Една добра причина да се разходя до град Пловдив.Досега когато се организират събития в Пловдив добре се справят с организацията надявам се и сега да е така. А и голяма чест за нас е да имаме европейска столица на културата.Добре е че имаме неща с които можем да се гордеем.

24

оценка 4.50

преди 5 години

Карам такси и като минавам с хора покрай кулата всеки казва ,че е по-красива отколкото е очаквал. Тези дето я построиха си разбират от работата . Но на редовия пловдивчанин му се скъсаха нервите ,че ще има хора ще има ,досега такова нещо не са правили и ще е интересно ,но навсякъде наоколо е разкопано ,неуспяха да направят нещата както би трябвало--със мерките за сигурност естествено искат нещо да демонстрират и 100% ще са в повече-- и повече ще притеснват хората отколкото ще създават ред...

23

Анонимен

преди 5 години

софия в момента е наи голямото село на балканите там се говори на различен селски диалект сиво студено ако не разбирате от култура елате поне да се стоплите в този южен топъл древен град

22

Анонимен

преди 5 години

Туристите кютюци не уважават града ни, но пък за сметка на това всеки ден се изторпосват с влакове,автобуси и със счупените си таралястници за бачкане, не знаят какво е това булевард и карат все едно каруци с коне на село където си пожелаят, каква ви култура като нас ни няма, а селски неграмотни туристи бол ,заприличахме на София. Елате да видите юли и август колко си ни е добре, тихо и спокойно,чисто и красиво. Хайде като ги знаем другите градове на какво приличат, майко мила. Поне нашите ***малко сме ги интегрирали,а ми вашите където ви колят и сексът по-светло .То с тях оправия няма то

21

Циник до 22

преди 5 години

Ха ха, Пловдив и култура?Само това ли измислиха Тиквите?---------Тъnaк , ако вместо да друсаш кючек из чалгаджийниците , и да хвърляш салфетки - беше учил - щеше да знаеш, че Пловдив има над 5000 годишна история! Набор на пирамидите , Троя и Микена... *** ти ( ако изобщо си българин ) плюеш на собствената си култура и история!

20

У Плоудивъ

преди 5 години

Столицата на карикатурата забрани дроновете да знаити.Всеки дрон ще бъде свален със ракета земя въздух или от военен самолет с ракета .Мерките за сигурност са че не е сигурно дали ще има хора освен организаторите иохраната на центъра .Ще го дават ли по телевизията да не се разхождам покрай откачени .

19

Карикатурата

преди 5 години

Така снощи минах през главната ми то култура брадче да видиш...Едни камъни от берлинската стена до тях други камъни от римската и трети камъниот разкопаната главна .Около всичко това ми са разхождат някви с автомати със пръсти върху спусъците им.Еми и аз съм носил автомат ама със ръка на спусъка не съм го носил като на война .И на всичкото отгоре няква светлинна кула ни в клин ни в ръкав измислена глупост за пари оти сме милионери в Пловдив да плащаме и тока и монтажа и демонтажа .Култура.

18

Анонимен

преди 5 години

Ха ха, Пловдив и култура? Само това ли измислиха Тиквите?

17

шматка

преди 5 години

До 7Странно ти е защото толкова ти е мозъкО.Полицайте няма да пазят петте либерални Г.ея а хилядите обикновени хора посещаващи събитията.

16

IXXI

преди 5 години

Позволихте да построят Вавилонска Кула в Пловдив, завинаги ще бъдете наказани от Всевишния за това, че се продадохте на Антихриста!

15

От: Шекер Махала

преди 5 години

Не Пловдив,а Столюпиново е Европеската столица на 2019.Там трябва да се налеят парите,не в Община Пловдив.

14

дядо рачо

преди 5 години

Много омраза бе хора..по спокойно, случва се нещо хубаво, а продължаваме да мразим..Пловдив, София, Варна..какво значение има, нали се рекламира цяла България. А до кулата..ефектна е, не тя е провала, а ремонтите, които не се довършиха и грозят целия район около самата главна.

13

Морето

преди 5 години

Пльовдив е едно населено место от комплексари.

12

Баро

преди 5 години

Квартал на Столипиново "столица" на нещо си ,е това е парадокс!!!

11

запознат

преди 5 години

Столичаните в повече айде на по селата и по тихичко . Пловдив в бил, е и ще бъде винаги столицата на България!

10

Стамат

преди 5 години

Най-добрите неща на света изискват "драконовски мерки за сигурност" ;-)

9

Анонимен

преди 5 години

Минах от там и не видях бетонни блокове за спиране на камион -- може би ще поставят ? Разбирам че ще има хора с пушкала ,ама камиона ако е засилен спиране няма ....

8

Анонимен

преди 5 години

Не ни е страх свикнали сме от джигити на пътя премазващи ни с коли-бомби по безкрайните асфалтени вечни ловни полета.

7

Анонимен

преди 5 години

Ама дървените тикви наречени за краткост шопи газ пикаят от злоба и завист, бе гледайте си там кривите плочки по улиците, дето мязат на взети от селска баня, задръстените улици и мръсния въздух. Столица пък вони на пушек от циг**и коптор!!!!