5

House M.D.

преди 5 години

А какво е "предприемаци"?

4

..И кво сега...

преди 5 години

Не си правете илюзии. Ще се играе хоро , чак когато се разбере ,че сте готови да спазвате законите в ЕС!ЗАПЛАТИТЕ ---КАКТО В ЕВРОПА!!!!!!!!/..па , ако искате спете по бунищата.../ЦЕНИТЕ НА ПРЕВОЗИТЕ ---КАКТО В ЦЕЛА ЕВРОПА!!!!!!!!!!!!!!!/..за да нема курсове на черно.../САМО ТОГАВА , ЩЕ ИГРАЕТЕ ХОРА У БРЮКСЕЛ!

3

Boko bo

преди 5 години

В целият тест само 1но изречение заслужава внимание и то е "В Румъния обаче нещата са много по-добре" В Румъния имаше по 2ва ч на ден телевизия, горивото беше с купони, памперсите бяха с купони, нямаше и лади от Кореком, мацките падаха на колене за кутия БТ. А днес? Какъв е отговорът според вас. БКП,ГЕРБ,ВИС,СИК,АПОЛО,ДС и много други стари и нови играчи. Дори и Ескобар не можа да стане сенатор, а тук си имаме бухалка за премиер. Мафията си има държава. Това е.

2

Imobiliser

преди 5 години

Да сте инвестирали в железопътен и воден (морски и речен) транспорт, никой не ви е виновен за недалновидната инвестиция.Така е при капитализма, като си *** комунистически цъpвyл, дори и да имаш накрадени милиони, като си *** - фалираш.

1

Анонимен

преди 5 години

Много правилно искат от ес....а че ние сме дремали и не сме се развили в тази посока е виновно управлението на мафията дето вместо да рабитят самл крадоха прдз тези годинк от както сме в ес...ека сега нашите криминални фирмажии или да го правят като в западните държави или да го духат...нали ревем за високк заплати асега да ви видим...за всичкл е виновен бойкл и мафията гррб,протестирайте срещу тях....а не да сте в клмбина за клнтрабанда и корупция.