62

Плешивия вожд

преди 3 месеца

Да се хващат да работят бе! само ги жалят тия а те по цял ден се наливат и друсат по градинките с изпросени от вас паритва са *** ***..

61

маларт

преди 5 години

В католическите държави има Каритас домове за такива хора. Там алкохолът също е забранен. Но нашата православна църква е над тези неща

60

хахахахааа.....

преди 5 години

До Анонимен 63Въшки налазиха учениците в Старозагорско....................

59

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ Е ВЕЛИКА.

58

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 53БАЙ-ТОШОНОТО ВРЕМЕ ОТМИНА СЪС РАЗПАДА НА СССР УТОПИЧНИЯ СТРОЙ В КОЙТО СЕ ЖИВЕЕШЕ УМРЯ!ПО ВРЕМЕТО НА СССР Е БИЛО ЕДНО!! СЕГА В РУСИЯ Е БЕЗДОМНИЦИ И БЕЗДОМНИ КУЧЕТА РЪКА ЗА РЪКА!!!

57

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА ПО-БРОЙ БЕЗДОМНИЦИ СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО СИ , А ВЕРОЯТНО И В ЦЕЛИЯ СВЯТ ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ВЪВ КОИТО НЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА!!!!5 МИЛИОНА БЕЗДОМНИЦИ ИМА В РУСИЯ!!!

56

Чоко

преди 5 години

До Анонимен 56Или много рано тази вечер си се напушил,или грачиш каквото ти наредят и тичаш сутрин в казашкото посолство да си получиш рубличките,тъжно,че има такива продажници сред българите

55

шщф

преди 5 години

казах им да си седят в пловдив ама те не ще идвали в софия е на ви са софия

54

Протестър

преди 5 години

Дотам ни докараха 45 години комунизъм

53

Анонимен

преди 5 години

до Чичо...Един приятел ходи в Москва и Санкт Петербург по празниците и ми показва снимки и клипове които е правил... Всичко свети, всичко излъскано, всичко огромно, всичко красиво и ми вика накрая след разговора ни оня ден на маса: Знаеш ли кое е тъжното? Че те са на 400- 500 години( активни години когато са съграждали тия градове), а ние за 1300 години всичко разрушихме. Там се правят реставрации на всичко за да помнят поколенията. А иначе антуруската демагогия ще си върви, човече. Бедни били

52

Чичо

преди 5 години

Жалко за държава с над 1300г история.

51

Анонимен

преди 5 години

Първия ми филм на видео беше 1988-***, когато гледах Роки 1 ( филма е от 1976-та) и си викам..баси ...колко хора се топлят в кварталите от запалени с нещо казани на улиците през зимата в САЩ, а уж най-силната икономика на света.Докараха ни тия тяхната демокрация и ето ви го резултата.

50

Анонимен

преди 5 години

При бай Тошо да сте виждали и един бездомник у нас?На ви демокрация.

49

asd

преди 5 години

Докато не видях заплатата от $ 6439, не вярвах, че свекърва ми всъщност е носил вкъщи пари на непълен работен ден онлайн. , Има един съквартирант на сестрите е направил това само 4 и сега плати на недвижими имоти там и постави красива Dodge.Проверете.....>>> Trade46

48

Анонимен

преди 5 години

Вземете откраднатото о Баневи и сие и ще има пари и за болните деца, и за пенсионерите и за бездомните.

47

Forever

преди 5 години

До питамВинаги има начин за всичко,но кметовете нехаят,всяка една община разполага със собствени сгради,които може да пригоди като приют в тези студени месеци за бездомните, нашата разполага със цял четириетажен блок,старо студентско общежитие,така стои необитаем,а хората навън студуват.

46

Стар набор

преди 5 години

За първи път бях в Сан Франциско през 1988 и тогава видях много бездомници, спящи в кашони в предверията на моловете. От тогава съм ходил пак поне 10 пъти, работя за американска ИТ-фирма, броят на бездомниците расте постоянно. Искат ми а долар, плийз. Когато им казах да се обърнат към президента си, те гордо отговориха, че се гордеят с него, ( независимо дали е Дж. Буш. Клинтън, Обама или Тръмп ) както и с Америка. Моят мозък не можа да възприеме това становище. Те се чувствали...свободни.

45

Питам

преди 5 години

Толкова ли е трудно към всяко кметство да има приют за бездомници ?Каквато и вина да имат , те са хора като всички нас.Никой не знае каква съдба ще го сполети.

44

Само питам

преди 5 години

Ти мен "увъжаваш ли мъ"?

43

Оф тоя соц

преди 5 години

За тия дето толко хвалят соца да пишат "краля на клошарите" от Пловдив. Човека е бездомен от 1967 ама по единствения канал дето имало са забравили да го споменат. Кой знае колко бездомни е имало а да не говорим че и наркотиците - хероина особено си го е имало преди 1989.. ама по канал1 нищо не са казали тоест не се е случило..