135

До Ани

преди 5 години

Все едно няма да отидеш там и да видиш с очите си. Влез в Гугъл-Земя и разгледай!Руските градове са чисти! Строи се много. Няма комуналки, както те убеждават гадни фалшивки в Ютуб! В Санкт Петербург, който познавам добре, на мястото на обрасла рекичка на голям остров сега е израстнал чудесен квартал. Мои близки, завърнали се от Москва и СПб са във възторг. И от Воронеж, Казан. Пътища ли? За година построиха Керч-Севастопол - 270 км, висококачествена магистрала. Имат най-голямата ж.п. мрежа

134

Анонимен

преди 5 години

До Ани Сочи, Санкт_Петербург, Казан, Екатеринбург,Грозний,Краснодар,Владивосток и т.н. "*** И СМОТРИ", ***

133

Ани

преди 5 години

Москва е само един град в цяла Русия. При другите пропагандни статии говорят за необятната руска страна. Сега фокусират само върху един град.Просто няма пътища за да отидат до друг или не само?

132

не се връзвам лесно

преди 5 години

Магията на книгите е че хората си представят прочетеното според своето въобръжение. Когато се включат повече сетива, картината става различна.Всъщност това прави разликата между пропагандадата и истината.Така преди 9 Х 1944 руската пропаганда излъгала много хора в България.

131

хахахахаааа.....

преди 5 години

До Анонимен 140,139,138,137 и др.....ОБИКНОВЕНА ЗАВИСТ.НАЛИ?

130

Анонимен

преди 5 години

"Москва е най удивителният град в който съм бил"А ходил ли си в Перник?

129

Анонимен

преди 5 години

Жалко, че едва сега са успели да сложат лампички по моста.

128

Анонимен

преди 5 години

Руския растеж не зависи от руснаците, а от купувачите на петрол.

127

Боб

преди 5 години

Това е все едно ром от долно митрополе да коментира Лувъра.. абе спрете сеМосква е най удивителният град в който съм бил с невероятна история. Питайте Наполеон ;)

126

Анонимен

преди 5 години

Толкова много рекламираха санкцийте ,а то почти нищо не постигнаха!Според Световната банка руската икономика за миналата година има разстеж от 1,6%!!!А в следващите 5години ще достигне до 3%на година!Пък после ми приказвайте ,че Русия е к.очина!

125

шум в ухото

преди 5 години

До Анонимен 122 "Светът има един огромен грях, защото осъди нацизма, но не осъди комунизма. А комунизмът е античовешки.Комунистите за разлика от нацистите са антихристи" 1. Много мило- фашистите са добри христиани. 2. Защо не осъдиш китайците? Те са приятелите на българия.Инвестори те са.

124

Питър

преди 5 години

До Анонимен 129Да сравняваш Москва от 2001 и Москва от 2019 си е все едно да сравняваш България отпреди Освобождението и България от 2019.

123

Анонимен

преди 5 години

На германците все по често ще им се струва че в русия е лукс след като подариха прекрасната си държава на имигранти без образование. Ефектите на тази тотална грешка ще отекват много десетилетия напред...

122

Анонимен

преди 5 години

Още 2001 центърът на Москва си беше впечатляващ. Но в Александровския сад ученички с престилки пиеха бира от пластмасова двулитровка. Почти на всяка крачка ми просеха сигаретку найдеться?. В метрото един пиян бомж се изповръща насред вагона, чак до моите обувки стигна... Хванах метрото и за 15 мин стигнах до тяхната обеля - панелни блокове с кал между тях, без осветление. На момента се шмугнах обратно в метрото и си отидох в хотела.

121

пепи

преди 5 години

На 100 километра влево от Мадрид,също спят до печките си

120

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

119

Анонимен

преди 5 години

ПРАВИ СТЕ ВСИЧКИ, КОИТО КАЗВАТЕ, ЧЕ УСЕЩАНЕТО ЗА БЕДНОСТ В РУСИЯ Е НЕРЕАЛНО- ТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИЯ ИЗНОСИТЕЛ НА ГАЗ И НЕФТ- ОСВЕН ТОВА ОТ 1.1.2019 МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА СКОЧИ НА ВНУШИТЕЛНИТЕ 280ЛВ, А ДОЛЪРЪТ ВЕЧЕ Е 70 Р, ЕВРОТО-80Р - ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ТАКИВА ВИСОКИ ДОХОДИ- БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕ НИ КУПУВАЙТЕ, ЧЕ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ/ТОЛСТОЙ/ ВИ СТИГА.

118

Анонимен

преди 5 години

Е Мариците са точно руски, с руски собственици. Отделно "Лукойл" е монополист, отделно руска газ пак монополизъм. Да не говорим за АЕЦ-а дето само го плащахме без да е построено нищо. И за това там кликата на БКП защо не я е срам? Макар че то комунист и срам... На тея ръцете им са целите в кръв и те само се гордеят с това, че са масови убийци. Светът има един огромен грях, защото осъди нацизма, но не осъди комунизма. А комунизмът е античовешки.Комунистите за разлика от нацистите са антихристи.

117

Анонимен

преди 5 години

Хубав град,хубави ракети.

116

гост

преди 5 години

До ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАСа на нас от тебе даже повърнахме от теб