9

Аз

преди 5 години

ох, какви глупости се пишат тука :'( Ама няма да ги връзват възрастните хора да ги бодат насила. Аз ще искам моите родители да се възползват. Аман от конспиративни теории и простотии - аз лично се ваксинирам, поколението и него ще ваксинирам като му дойде времето.

8

Имунна система

преди 5 години

Насочете усилията за повишаване на имунната система, около седемдесет процента от възрастните хора в БГ - страдат от анемия.Витамини - цитруси, плодове, зеленчуци - туршии, истински мед, липса на стрес, спорт, една чаша червено вино на ден.Профилактика и здравословен живот в планината, чист въздух, движение, движение и пак движение.

7

Въздишка

преди 5 години

А къде е гаранцията, че няма по този начин да ускорят измирането на пенсионерите? Това ще бъде голяма икономия за държавата - вместо да им изплаща пенсии по 20-25 г., ще ги отпрати бързо-бързо в един по-добър свят.Нали знаете какво е единственото безплатно нещо на този свят?Предлагат ли ти нещо без пари, три пъти премисли, преди да го вземеш!

6

Анонимен

преди 5 години

Грипът не трябва да се подценява. Всяка година отнася няколко хиляди българи. Повечето са над 65 г. и обикновено имат и други заболявания. Затова няма вторачване в тази статистика. Ваксинирането би спасило поне част от тези възрастни хора.Вдига се шум само ако умре някое дете или млад човек.В Западна Европа над 70% от възрастните безплатно ги ваксинират срещу грип. Ваксината е само 6 -7 евро. Не е проблем за богатите и социални държави с истинско здравеопазване.

5

House M.D.

преди 5 години

1. Ще има ли информираност за риска от тези ваксини?2. Колко са починалите от грип българи в България?3. Колко от тях са над 65 години?4. Защо трябва да се плаща за ваксини, като чесънът върши същата работа? И пчелният мед тоже, а те не съдържат живак.

4

Япа Я

преди 5 години

До АнонименСлед 65г много е важно поколението ми,умчо!

3

Анонимен

преди 5 години

Ваксинацията води до по-висока заболяваемост понеже организма се обърква и започва да не води битка срещу болеститекато грип специално, а "сваля гарда" и после следващите поколения деца са с много по слаб имунитет.

2

Анонимен

преди 5 години

Турски ваксини срещу грип няма.Ваксинирането на възрастните срещу грип ще намали поне наполовина смъртността.Тя е между 2 и 3 хиляди годишно. Това определено няма да се хареса на Влади Горанов, но да не забравяме, че през 2019 г. Вожда става на 60 г. и вече е пред пенсия.

1

Активист на БКП

преди 5 години

Ей ! Чудите се как да прибирате застоялите турски ваксини и да откраднете още пари...