57

Кога

преди 5 години

ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ КАТО НЕ ГЛАСУВАШ ПЕЧЕЛИ ГЕРБ ? НО *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ? *** *** И ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ? НО ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ НАЛИ ?

56

Анонимен

преди 5 години

До ТИР само че има хотел, топличко , секретарка , консултантка и екстри без пари и с пари и далавери далавери.....

55

ТИР

преди 5 години

заплата за 8 тираджия

54

хм

преди 5 години

докато се държим като овце, ще ни плащат като овце... а те да си прибират нашите годишни заплати, за месец ... ;)

53

още нещо

преди 5 години

и в края на всеки месец, в страната му да се обявяват ползите от съответния депутат!!!

52

Анонимен

преди 5 години

А ние ,обикновенните работници броиме стотинките,и се чудиме как ще си платим парното.Два пъти съм се излъгал и гласувал,веднъж за Жельо,и веднъж за Царя.Трети път няма да има.

51

Анонимен

преди 5 години

Въобще няма да им гласувам, който е луд да ходи.

50

Терминал 2

преди 5 години

Баси, а ти бачкай тука като глух петел за 400-500 евро! Даже няма и толкова!

49

Анонимен

преди 5 години

Евродепутатите да се задължат със закон да внасят половината си заплата в специален държавен фонд за подпомагане на бездомни деца и други социални цели

48

the Ghost

преди 5 години

С тази месечна заплата, едно семейство в Бг ще живее скромно ДВЕ ГОДИНИ !

47

Еффенди Коритаров

преди 5 години

Прагът тука не е 4 процента, ами 7 или 8 процента. Невиждам как МВРО И Хатаклъ ще вкарат и един ''патреот'' в Белгия ....Еее Джамбаза е спестил 600 000 евро за 4 години и половина--от юни 2014 г. когато БАРЕКА го вкара, и само 26 дена по-късно -- на 29 юни 2014 г. -- Каракачанов направи дебелашки лупинг, и би шута на Барека, и отиде при Винкелла .

46

Анонимен

преди 5 години

Според проф. Михаил Константинов, активността на тези евроизбори щяла да бъде по-висока от тази през 2014г. Дали? И аз така си мисля!

45

Така де - корекция

преди 5 години

12 000 евро евродепутатска заплата, не 12

44

Така де,

преди 5 години

сВинетката не се е охранила достатъчно, трябва да йсе осигури евродепутатска заплата.Тя пък ще продължи да си *** тезата, че за пенсионерите повече пари не бива да се отделят.Нека да съпоставим това което тя ще получава с пенсийката на средностатистическия нашенски пенсионер- 12 евро (равностойни на над 23 000 лв) месечно за Лилито,а за стареца с 40 години ПОЛЕЗЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО трудов стаж - 230 лв.Лилито ще получава колкото стотина пенсионери. Дано се наяде най-после милата червена дунда!

43

Анонимен

преди 5 години

Уреждат се на големи заплати, за работа не ги търсете, най-много някой роднина да привикат за сътрудник. За бога братя, не гласувайте!

42

А нещо отчет

преди 5 години

Едната партия избира някакъв любимец15 а другата вади някакви женици за да се омъжат за богати чужденци което пък прилича на висша про.......а!Моля за отчет на БГ евродепутатите за последните 5 години!

41

да

преди 5 години

европейските депутати получават месечно 17000 евро плюс 23000 евро за заплати на сътрудници

40

Анонимен

преди 5 години

Не мисля,че някой извън тия които са герб роднини и служители ще иде да гласува на тия избори .За какво да пращаме там някакви да станат милионери или те и сега са си милионери от предния мандат а да им дадем и следващ без нас няма да гласуваме голямата част от народа за тия

39

Анонимен

преди 5 години

затова ЕС ще се разпадне, отиват едни душици заради облагите, а не заради ползата на хората!

38

Край

преди 5 години

При сегашните правила за евроизборите както и да гласувате резултата е че ББ и КН и АД ще назначат няколко верни свой послушника на високи заплати.Бойкот!!!! Аз в това не участвам.