12

ГНЕВНА

преди 5 години

До Анонимен За пореден път се отвръщавам от мисленето на сънародниците ми.Как може да има такава зависти злост?Факт е че подкрепящите този коментар са повече.Не народ а *** някой беше казал /не искам точно тук да споменавам името /.

11

Анонимен

преди 5 години

До Бай Иван"Това че не се обаждаш на досадните роднини ,чакащи да им пратиш пари ,не значи че си изчезнал ."---Бай Иване, ти си най-прав. Жената се е спасила от навлеците-роднини, те викат изчезнала била. Изчезнали са ви еврокинтите, подаръците, абе дойната ви крава я няма!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7То може да не се плаща за роуминг, но ще го имаш само ако ти е активиран, защото по подразбиране не е. А и ако е на предплатена карта може и да няма възможност да се активира

9

Анонимен

преди 5 години

Забравихте ли, че от миналата година в Гърция има терористична шовинистична група, която убива нашенци без значение от какъв пол са, стига да ги намери някъде беззащитни? Досега сигурно са убили десетина души в Атина и на о-в Крит, понеже гъркът е като турчина - за нищо друго го не бива, освен за тази "работа".

8

Анонимен

преди 5 години

Сигурно Ивконито са я зарязали на някоя бензиностанция..

7

Anonimen

преди 5 години

До Анонимен 7Мисля, че не всички карти имат роуминг.

6

Анонимен

преди 5 години

абе нали вече не се плаща за руминг. мобилните оператори пак ли заобиколиха ЕС разпоредбите?! От алчността им изчезват хора!

5

Бай Иван

преди 5 години

Това че не се обаждаш на досадните роднини ,чакащи да им пратиш пари ,не значи че си изчезнал .

4

Анонимен

преди 5 години

На всички злобари, писали преди мен ще кажа: жената ще се намери, просто си е загубила телефона. Нали всички пътници са слезли на пристигането. А вас ... злобата ще ви изяде!!!

3

Гражданин

преди 5 години

Ами, обикновените българи живеят и ходят някъде из България. Тая мисирка какво търси из Атина ? Да се правила на българка ,а не на гъркиня ! Какво ни интересува една гърчееща се ***? Да му мислят гърците,които са я пуснали там !

2

Анонимен

преди 5 години

Имала е лошия късмет да пътува сама в евроатлантичичекия ГУЛАГ, дори и екстремист не би тръгнал сам на никъде.

1

Ястреб от село

преди 5 години

Некаде се треска с некой грък...