223

P.

преди 5 години

До БългаринRe: Българи и турци не са исторически враждебни народи, а напротив те са родствени и приятелски народи още от дълбоката Античност...Абсолютно вярно! Учебниците по история (то историята не е точна наука като математиката, да речем) успяваха да създадат враждебност и неприятелски чувства между българите и съседните народи. Нооо, аз отказвам да мразя!

222

българин

преди 5 години

Стига бе-спомням си как Ердоган официално по телевизията заяви че за 5 дни ще превземе Русия. само 5 дни.Не помните ли?Върнете лентата.И после ходи да целува ръка и да плаща самолета на Путин.Толкова е велик.

221

Каракачанов

преди 5 години

Нагли турци! Искайте ми оставката от арменския поп, *** шемети!

220

Анонимен

преди 5 години

Абе прости муслимчета, вие да се благодарите че в 14 век заварите Шишман а не Тервел- щеше да ви сготви на *** или да ви хвърли за храна на прасетата! Кого ще питахте тогава "кои сте вие" бре, келешчета изкрейзили?

219

Vellizarii

преди 5 години

А кои сте вие турци/ обидна дума в османската империя до нач.на 18 век/. Научете си историята- Началото на 12 век идват от Азия степни племена/като Прабългарите също/, но ислямизирани в Бейлици и"Гаазии"- превод разбойници и бандити! Главния гаази- Осман надвива другите бейлици и с грабежи в тогавашна Византия, области Антиохия и други, превземат с помощта на всички васали знаете от 12в-1422 г и Царство България! това са те, сами са го писали! А колко са турци?

218

ьз

преди 5 години

До Трамкар Т8М-900МЕдинствената глобална суперсила. Този отговор дали ги устройва?

217

Анонимен

преди 5 години

Най -силната държава с най -добра армия в света!

216

Анонимен

преди 5 години

"Кои сте вие?", питат османлиите."Ние сме тези, без които вие сте едно нищо", отговарят представителите на най-мощната държава, която светът някога е познавал.

215

Анонимен

преди 5 години

Единствената глобална суперсила. Този отговор дали ги устройва?

214

Шехерезада

преди 5 години

Пъшка Султана-преяжда със лук,подул се е като Малкия Мук!300 *** пред него играят кючек,300 ромки му баят против запек!И в двореца със хиляда стаи,арпаджик сади-лехи в сараи!Произвежда лук и яко праз,за да изнася за Европа натурална газ!

213

xyz

преди 5 години

Учени от САЩ направиха изследване сред около 100 000 граждани на повече от 60 държави по цял свят, за да проверят как хората се отнасят към чуждото нещастие. Първите четири места в това отношение принадлежат на страни от Източна и Централна Европа (България, Естония, Литва и Полша).

212

Шехерезада

преди 5 години

Кои сте вие САЩ?Турчин питаи дайрето бие!А със зурлата немита по вестниците вие!Саддам ще отговории той не знаеше горкия...Как САЩ му го отпориедна сутрин,без да го отвива!

211

Ястреб Османлията

преди 5 години

До УчителРеакцията ти е съвсем разбираема като се има предвид, че въздействието на истината върху българина, е като тази на тамяна върху дявола! И с тези изтръгвания на езици и прочие дивашки изрази само потвърждаваш, че българите сте наистина колосално злобни диваци! Щом не можеш да пребориш интелектуално, ще пребориш с груба сила!

210

Анонимен

преди 5 години

До къде изпаднаха турските ***-да се пишат българи,за да настройват хората един срещу друг и да сеят омраза!

209

Българин

преди 5 години

проф.др.Стоян Динков

208

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

207

Учител

преди 5 години

Този,който се пише Българин смърди на онова краставо арабско псе,подвизаващо се като историк по столичните гимназии и политик от една компроментирана партийка.Има голям късмет,че не разпространява гнусните си лъжи на моите деца,защото с удоволствие бих му изтръгнал езика през гръкляна!

206

Българин

преди 5 години

Тези две първи български държави са автентично хуно-тюркски (огуро-български). Дано съм успял в тази книга да дам началото на подобна визия, защото българската история е едно от най-сложните и многопластови явления в човешката еволюция.

205

Българин

преди 5 години

По света тази историческа визия се поддържа от Фехер, Гумильов, Куник, Хенинг, Томашек, Микула, Прицак, Халиков, Рънсиман, Жерар и много други. С две думи от най-известните и признати историци у нас и по света. Patria Onoguria от 463 г. e основана от Денгезих и Ирник (синове на Атила) и Magna Bulgaria на Кубрат праправнук на Ирник.

204

Тирчин

преди 5 години

Ние когато дойдохме от Ориента на Балканите,заварихме цивилизация,която почти унищожихме!Чуствахме се като галите в Рим!Сега чакаме на колене пак да ни приемат в Европа,ама няма да стане никога,защото сме си го заслужили!