326

Анонимен

преди 5 години

Типичен краслив комунист трябва да се обеси барабар с женаси и всички като него пред руското посолство

325

Анонимен

преди 5 години

"Евразийска народна партия в България, която да защитава чужди интереси."Щото пък в парламента сега е пълно с партии, които защитават българските интереси. И другите партии защитават чужди интереси.

324

до 346

преди 5 години

Измекярина си ти.

323

Минаващ

преди 5 години

Най- тежка присъда за националния предател русофил.

322

Анонимен

преди 5 години

Айде бе, червените, къде сте да ви чуем другари??? Защо този изчистен престъпник плаче на вашата любима Россия? А? Заради гнусните червени *** като този и бившата му и настояща жени, страдаме всички сега.

321

Anonimen

преди 5 години

Не вярвам на нито една дума на този измекярин Гешев. при толкова лъжи ясно какво ни е правосъдието

320

Анонимен

преди 5 години

Грешка на народа навремето, че показа милост. Трябваше 89 та да ги наредим всички дУпетати до една стена и разстрел. Тея *** и досега наглеят, крадат и разрушават каквото докопат. Ние сме си виновни.

319

Анонимен

преди 5 години

Бай ти *** никога няма да разбере, че русия го спъва и винаги е била русия откакто ги направихме хора, защото айкюто му е като на кокошка. Когато се освободим от руското робство, можем да говорим за развитие като останалия свободен свят.

318

До Тонката

преди 5 години

Евала за коментара. Дано да са му го дали с интернет банкиране.Пък после се чудим откъде има твърди доказателства.До. банката е звънял ли е?

317

минчо

преди 5 години

До тонкатахахаах Патенце аз си слагам главата в торбата ,че всеки един -ама всеки до най-пропадналия затворникм има телефон ,някой по 2 по 3 -аз като бях преди 10 години ,имам кашон с 50 бройки мотороли с кръгал екран -ктдето светят синьо ако се сещаш-идват взимат -дреме ми-вадя следващиш-кашон бе ,кашон -и съм съвсем незначителен -та дали ще му се наложи на тоя милионер да чака някой да му спуска телефон ахахаха

316

Анонимен

преди 5 години

Кремълската Мафия си спасява хората !Чепига и Мишков идват на почивка безпрепятствено по черноморието !"Нощните вълци" на Путин си организират срещи с " Русофили за смяна на модела" !Нинова организира протести !Радев приканва към бунт !

315

минчо

преди 5 години

97 процента в затвора са наркомани-хайде сега си представете ако влезат и вземат дрогата ,представете си всичката тая *** в абстиненция -хахахаахха ще срутят затвора-с позволението и протекцията на много високо ниво -панделата се вадят много много хубави пари-парички за шевфовете и послушни затворници -мушмороци незнаели за телефона,ама знаят с кой -какво говорил -ептен ни взеха за суджуци

314

Анонимен

преди 5 години

Много за прости ни взема тоя прокурор?Не знаели за внесения смартфон,но знаели с кой е говорил!И руснаците се били засилили да защитават ,една престъпна личност, от което за Русия може да има само негативи!

313

Руско лайно е Банев

преди 5 години

Като много другиНе знам кога ще се освободим от руско робствоКофтио матрял му харесва да го *** ***

312

ЗАТОВА ХАПЯТ КАТО...

преди 5 години

ДО ЕДИН ОТ ЮГ: ПРАВИЛНО, ВСИЧКО КОМУНОИДИ, КОИТО ОГРАБИХ ДЪРЖАВАТА И ОКРАДОХА НАРОДА ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА. И 1 В ТОЗИ СПИСЪК ТРЯБВА ДА Е :БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! КАКТО ВЕЖДИТО Е ПРЪВ МУЛТАК, ТАКА И БОКО Е ПРЪВ КРАДЛИВ КОМУИД. ЯСНО! ВСЕ СЕ Е КРАЛО В ДЪРЖАВАТА, АМА КАКВОТО Е СЕГА, НЕ Е БИЛО. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА РЕПРЕСИИТЕ И БЕЗУМНИЯ НАТИСК ВЪРХУ ВСЕКИ, КОЙТО ИМ СЕ ОПЪНЕ. КАКТО Е КАЗАЛ ЕДИН УМЕН ЧОВЕК ОБАЧЕ - КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ПО -ДОБРЕ. ВИДИ ИМ СЕ КРАЯТ

311

Анонимен

преди 5 години

Смоартфон в килия?Това шега ли е?Къде са надлежните органи,защо не си вършат работата.За дейност против държавата и в полза на друга държава,на територията на страната,следва солидно обвинение.

310

анонимен

преди 5 години

до Иван Гешев-Защо белезниците са пред тялото на Банева, а на Иванчева зад гърба и с пранги на краката. Колко лв. струва специалното отношение към богатите Баневи.

309

Анонимен

преди 5 години

За държавна измяна,наказанието е доста строго.Банев трябва да получи още едно обвиение,за дейност против интересите на България.

308

Анонимен

преди 5 години

Че вземете му този смартфон най-накрая,Банев отдавна "пише"на профила си във Фейсбук.

307

Анонимен

преди 5 години

Да не е С.Диков?