260

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

259

равносметка

преди 5 години

БСП и ГЕРБ са като две ръце на стар комунист.Дали ще е лявата или дясната все тая.По скоро в БСП имат по две леви ръце,обаче са левичари, а в ГЕРБ имат по две десни,но са десничари!Ни при едните ни при другите сме дръпнали напред.

258

тъй тъй

преди 5 години

Ей че са лоши тия гербери!Ей че са хубави тия бесепари!Ей,няма ли кой да ви гръмне и едните,и другите!!!

257

Анонимен

преди 5 години

Че той така ще си уволни цялото правителство бе, ждрольо :)))))) накрая и себе си

256

Анонимен

преди 5 години

Много добре се е ориентирал Борисов. За всеки саботаж уволнение на саботьорите , които са от БСП . Друг начин няма.

255

Анонимен

преди 5 години

Стига тролили, увеличаването на данъците не е самоцелно - срещу него хората някога ще получат 50 годишни самолети, които ще гният в хангара поради липса на пилоти и пари за експлоатация. Нещо като системата за пръстови отпечатъци на поредното правителство. Герб си знаят работа, нали затова ги избирате.

254

Анонимен

преди 5 години

А бе, какво стана с Иванчева бе? Тая комунистическа крадла, вашата компетентна спец прокуратура що така не можа да я осъди почти година? А бонуси дадохте ли, на прокурорите дадохте ли за добрата работа бонуси? Каквато ви прокуратурата, такова ви и правителството

253

Анонимен

преди 5 години

Гербавите са толкова за люпени горките, че още живеят с илюзията за някакви лоши комунисти, които искат да им вземат властта и да съсипят държавата. Комунистите сте вие, сми хльовци, и след вас държава не остана. Срещу вас ще се гласува на изборите, всичко друго, само да не сте вие комунистите

252

месара

преди 5 години

Вие увеличете още някой данък, пък чакайте да ви гласуват на изборите :))) много неприятна изненада ще имате :)))) тъ паци

251

Kalina chalet

преди 5 години

Impotentni partiini chlenove...vai, vai....

250

Тея пък

преди 5 години

Откога са се загрижили за пътищата и магистралите, нали асфалт не ядат.

249

БСП са гад.ини

преди 5 години

Няма по-мръ.сна партийка от БСП в историята на България - само подли номера, компромати, фалшиви внушения и удари под кръста. Доказано!

248

Винету

преди 5 години

До 270. Скандалите ги прави БСП като преекспонира нормални проблеми, които ги има във всяка страна (виж Франция, Великобритания, Гърция, Румъния и т. н.), за да правят мръсно на управляващите. Така че, ще ми изметеш чатала с уста, ей това ще ми изметеш.

247

Байфидан

преди 5 години

До 266. Няма изтъркан лаф, ако той е истина

246

Дидо

преди 5 години

ААААЛЛЛЛОООООУУУУУУ,КоМуНиЗъМа - БОГОЯВЛЕНИЕ Е,не се ли засрамихте и не се ли наситихте да биете да плюете да убиватеда хокате народ и правителство. ДОКОГА????????????????

245

Анонимен

преди 5 години

Е кой е грамотен?Самият м-р председател е прочел само "Винету",но не се знае дали цялата,затова сега по БНТ му пускат филма,поне него да изгледа.А останалите са-хвани единия-удари другия.

244

Анонимен

преди 5 години

То да бяха само винетките,с мед да ги мажеш.Цяла година скандали,некадърно управление,кражби.То не беше В.Симеонов,то не беше Гинка Върбакова,то не беше Теменужка,Лили,Ивайло,АПИ-папи и какво ли не.Да ги измитаме по-бързо,че иначе ще ни довършат.

243

Анонимен

преди 5 години

По безполезно от ползвана тоалетна хартия е само руската рубла и новото поколение бсп партийни кадри

242

Анонимен

преди 5 години

Комунистите от руската БСП са ***,които се "гордеят със стогодишната си история"-история на метежи,обири,национално предателство и убийства на невинни българи.

241

Анонимен

преди 5 години

хубаво е, че нормалните хора не разсъждават като 12 годишен бавноразвиващ се и на следващите избори герб ще е изправен пред сериозен проблем -ще трябва да правят коалиция с бсп, защото други не останаха