14

Анонимен

преди 5 години

Шведите много пътуват и може да си е хванал вируса от извора. Пришълците обикновено създават други проблеми.

13

Анонимен

преди 5 години

Добре де хубаво всичко било слух.Но с тая огромна миграция от Африка към Европа е неизбежно в един момент да започнат да се разпространяват мн кофти болести. Хубавото е за сега че всичко е спокойно.

12

Ум

преди 5 години

Ахахаха шведите са мазохисти, вкараха си 1 млн маймуни и сега честито ебола. Кой ми *** в гащите. Като чуя новина са Швеция, и е винаги свързана с черните маймуни. Други новини от там няма, само черни маймуни и ***.

11

Анонимен

преди 5 години

Пробите са отрицателни, вчера излезе официална новина. Човека е оригинален ШВЕД, бил е в Бурунди, заради това са се усъмнили че може да е болен от Ебола.

10

Анонимен

преди 5 години

Лек грип е само им тече кръв отвсякъде имат гърчове и треска и до месец умират.Лека хрема нищо повече.

9

Анонимен

преди 5 години

Така става когато си толкова тьп да се набълбукаш с нелегални имигранти от цял свят. Да ви е честита еболата, шведски джендърчета.

8

Емигрант

преди 5 години

Пълни глупости, още снощи, само няколко часа слес първата новина която беше за съмнение за ебола, излязоха с новина че резултатите са отрицателни. Много сте назад с новините Днеса.. А човека за който се съмняваха е швед. Кой знае къде е бил на почивка. Още снощи е бил освободен, така както и всички пациенти които са били блокирани в спешното заради съмнението. Просто персонала там е бил прекалено бърз да съобщи на медиите самото съмнение, без да имат доказателства.

7

Емигрант

преди 5 години

Пълни глупости, още снощи, само няколко часа слес първата новина която беше за съмнение за ебола, излязоха с новина че резултатите са отрицателни. Много сте назад с новините Днеса.. А човека за който се съмняваха е швед,

6

Анонимен

преди 5 години

нищо нека събират още маймуни там за добро е

5

Страхил

преди 5 години

Не става ясно, исках да кажа.

4

Шведистан

преди 5 години

Хак да ви е мултикултурализмът!

3

Страхил

преди 5 години

От статията ясно епидемията в ДР Конго, какво общо има с Швеция ? Или става дума за обикновена толерастия.

2

смехурков

преди 5 години

Ба си напредналата медицина. 6 месеца шведите не могат да определят болен ли е от ебола или не. Толкоз за прехвалените западни болници. И този ще го лекуват с аспирин, както детенцето го излекуваха до смърт в Германия. Иначе 100% са му назначили и психолог. Това е реалността на сегашната медицина по света, пак го докараха до знахарките и попа. Тъй е требе да ме половината население, ама не требе да се губят печалбите.

1

Така е когато

преди 5 години

Поредния шведски *** е ходил в Конго да прави с-е-к-с с горилите и шимпанзатата, да *** сега....