10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Даяна го е наричала "моят малък Спенсър" - такъв цвят коса има в нейната фамилия."---По тази логика, като нищо малкото на Меган може да прилича на вуйчо си...А пък, и ако вземе косата на Хари, представям си кралското чудо. :)

9

Анонимен

преди 5 години

Тази новина е екатра за четене в клозета.

8

Анонимен

преди 5 години

До Беселина"Къде е правена тази снимка, това кухня в някой манастир ли е?"---Не е манастир. Това е някъде по мюсюлманския свят, при забулените моми.Меган сигурно има и други снимки като бременна (даже в по-напреднала бременност), но сайтът нарочно е избрал тази не може да не се възползва от всеки случай, за да покаже любимите си нехристиянски (и не бели) индивиди. Нищо, че нямат нищо общо с темата.

7

Беселина

преди 5 години

Къде е правена тази снимка, това кухня в някой манастир ли е? Врят зад нея някакви тенджери, защо е ходила там, защо не напишете нещо повече за снимката, ами изпляскате първата, която ви попадне?!

6

Тръмп, Доналд Дж.

преди 5 години

на снимката двойничката на Александрия Окасио-Кортез...муахаха, тия всичките си приличат...Мелания, бейби, обичам те!

5

Джамал Шлонга

преди 5 години

Звездите, които бяха лашкани като ръчни колички и на които им се изхвърлиха вътре през 2018, най-накрая.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"...Даяна го е наричала "моят малък Спенсър" - такъв цвят коса има в нейната фамилия."---Такъв цвят на косата има НЕ САМО в нейната фамилия ...P.S. За Луизчо Спенсър (род. 1994) ли говориш? Ами той има 5 сестри (братовчедки на принц Хари), които не приличат нито на него, нито на Хари...

3

Валентин

преди 5 години

Таз мегън въобще не ми се нрави. Фейк отвсякъде, че и мешана с индианци

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Именно заради цвета на косата Даяна го е наричала "моят малък Спенсър" - такъв цвят коса има в нейната фамилия. Освен това, обърни внимание на племенника на Даяна, той е копие на Хари.

1

Анонимен

преди 5 години

Абе, дори англичанките са по-хубави от тоя ***! Къде я намери тоя Хари!Ама и той с тоя специфичен цвят на косата, сигурно майка му, принцеса Даяна дълго му е избирала татко. :)Сега като им се роди едно на кафяви и оранжеви райета... Или пък, като далматинец оранжев, на кафяви петна... :)