42

може

преди 5 години

До бай ТанасЗаводите за пилета се управляват от изкуствен интелект!А колко е интелигентен е вече друг въпрос!

41

икономист

преди 5 години

До смехукоСмешното в случая е, че нито ти, нито хората от Boston Dynamics, няма как да знаете какво ще се случи след 50 години, да не говорим за след 100! Ако направиш успешна прогноза, за това как ще се развие науката и технологиите за такъв голям период, със сигурност ще получиш нобелова награда! Даже и паметник от злато ще ти направят.Развитието на технологиите, свързани с изкуствения интелект, зависят до голяма степен от напредъка в изучаването на човешкия мъзък и начина по който работи.

40

дърт

преди 5 години

До Анонимен 37Не плагиатствам по простата причина, че не гледам тези "гениални" филми, които гледаш ти.

39

Сандо

преди 5 години

у нас няма изкуствен интелек, но за сметка на това естествена простотия има на талази

38

Аз

преди 5 години

Изкуствен интелект няма, по простата причина че никой не знае какво е естествения интелект. КОЙ го е измислил, как функционира, защо решава да се самоубие и т.н. Никой нищо не знае за това. ИИ е сложна програма и нищо по вече.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41 - чети бе чукча, чети! Казано е 'следи състоянието' - за да помогне на лекарите да не се стига като ти гръмне сърцето или мозъка да звъниш на 112 когато всичко е късно.

36

Анонимен

преди 5 години

До некойМного ли държиш някой компютър да решава какви инжекции и клизми да ти бие?

35

некой

преди 5 години

"до средата на 2020 г. здравословното състояние на 2/3 от пациентите по света ще бъде следено от изкуствения интелект" - за съжаление Българските пациенти все попадат в останалата 1/3...

34

Анонимен

преди 5 години

До дъртДърт, не плагиатствай. Това вече сме го гледали поне в 5 филма.

33

дърт

преди 5 години

Ако се създаде истински ИИ, то той много бързо ще установи, че веществото "човек" не притежава интелект и ще реши, че той (човека) е излишен!

32

Анонимен

преди 5 години

Като повдигате въпроса за световни шефове, разпространяващи пропаганда, която може да има пагубни резултати, информирахте ли се, съобразихте ли се с написаното от Пол Крейг Робъртс в своя статия в Foreign Policy Journal:Досега Русия успяваше да съхрани мира, въпреки провокациите на западните страни по адрес на Москва. Днес в света има само един лидер. Това е руският президент Владимир Путин.Според Робъртс, всички шефове на западните страни са "или слуги на олигархата или васали на тези слуги".

31

бай Танас

преди 5 години

Тоя изкуствен интелект дали може да копа нивата. докато аз цоцам мастика в хоримага?А след като изкопа, дали ще може да хвърли малко ярма на пилетата?

30

Анонимен

преди 5 години

Изкуственият интелект се разработва от грешни умове и няма как да не попадне в грешните ръце. Човечеството с широка и бодра стъпка върви към пълно подчинение на волята и желанието за безгранична власт на новия световноредов олигархат.

29

смехуко

преди 5 години

За твое съжаление Boston Dynamics неотавна твъдят, че сегашния ИИ е много алеч от реално нужаещият се ИИ, който да върши работата, която се очаква, от реален войник в бойни действия и няма никакъв шанс за сериозен прогрес в следващите 100 г а бъде достигнат. Това че имитират определени заложени сценарии, доказва все още големите ограничения на ИИ. Всичко останало е симулации, нищо че механиките изглеждат като Терминатора. То само с гледане на рекламни клипчета нищо не се научава, трябва и четене

28

За съжаление

преди 5 години

Много сте далече от истината. Гледайте няколко видеа от компанията Boston Dynamics. Тази компания не се рекламира много както измишльотините на Мъск защото върши огромна работа - производство на роботи, които ще се използват главно в бойни действия. Само за 5 години те бележат ОГРОМЕН напредък и роботите им наподобяват много Терминатора.Няма място, но мога да ви пиша още за новия дял в програмирането, но изкууствения интелект Е ФАКТ, макар в начална фаза.Чете последните глави на Новия Завет!

27

хахха

преди 5 години

Мдам, ако знаехте какво представляват неврнонните мрежи в текущото си ниво нямаше да публикувате такива неща. Честно казано, ако това не е превод от някъде, а сте го написали сами да знаете, че е пълна техническа глупост. Не искам да обиждам никого, но няма страшно, "искуственият интелект" няма да ни завладява скоро.

26

Анонимен

преди 5 години

Защо ли нещо не вярвам на "научните" статии в сайт, в който има и статии за "новото дупе на Николета".С тези жълти и неточно преписани статии може да омагьосвате някой таксиджия или пайнерка.

25

икономист

преди 5 години

До Анонимен 14Машината е била равностойна на Каспаров, но ти, аз и съседът, който живее над теб, не сме като Каспаров, нали се сещаш? Тоест, ние и много други като нас, ще бъдем победени, много преди да се изморим... Какъв е проблемът, подобни алгоритми да бъдат приложени и в други сфери?

24

икономист

преди 5 години

До Анонимен 19Именно, никакъв интелект не е, защото не може да мисли самостоятелно! От друга страна обаче, повечето дейности, които човек извършва при производството на стоки или осъществяването на услуги са по същество елементарни и повтарящи се действия, които лесно могат да бъдат вкарани в алгоритъм. Изкуствен интелект е нужен само за дейности, които изискват високи интелектуални способности. Такива дейности извършват само няколко процента от населението на Земята...

23

Василев

преди 5 години

Идва ли краят на истината??Само не знам кой може да даде точно определение за истината!!!???Никой, защото няма такова понятие истина, има субективно понятие какво се е случило или се случва, и то е в следствие на естествения интелект, който е възприел и анализира субективно , чрез сетивата случки и събития!!!Примерно аз мога да кажа, че българите намаляваме драстично!А друг човек може да каже, че те са се пръснали в чужбина и не сме намалели!Селяни, сещате ли се? Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!