45

пешо

преди 5 години

ТОА УДАРИ ДЕЙВД КОПЪРФИЙЛД У ЗЕМЯТА

44

Намери си мястото

преди 5 години

Най-сетне Воленси намери призванието-тъпанджия. Там няма да прчат лъжите и полулизмът му, а освен това може да си изкарва комплексите в някое соло. Ще го поканя на сватбата си за тъпанджия.

43

Непозната

преди 5 години

Чалга-културата е завладяла и политиците ни.

42

хаха

преди 5 години

Тоя може да грабне наградата хамелеон на ВЕКА.Колко пъти е казвал, че чалгиите са долно нещо, бла-бла по цял ден това дрънкаше, а накрая какво излиза ахахах

41

ц*и*г*а*н*и*я*

преди 5 години

пфуууу ....толкова е противно всичко- обстановка, музика, участници...млади хора безмозъчни, хвърлящи гюбеци. А Волен се е запътил към Брюксел, нали следват избори...

40

Да

преди 5 години

Голям лъжец, как се намират хора, гласуващи за него? Луда работа. И са прави колегите тук, взе си паричките, пък ние му се смеем.

39

Анонимен

преди 5 години

Чалгаропитеци...излишни.

38

Ю кортес

преди 5 години

Как няма да се кефи и пее като има толкова много балъци от които стана милионер

37

Do 38

преди 5 години

До IYI 681 IYIАхам...а, аз винаги съм се чудел...кои са тези маллоум**ци, които гласуват за волен и псевдопатриотите.Е, явно наистина има такива.

36

Свинаря

преди 5 години

Човека взе парите и сега си живее живота, а вие му викайте както си искате, боли го фара за вашите приказки. Пожелавам му на Волен да е жив и здрав и още много да открадне от тоз полународ

35

Анонимен

преди 5 години

До ЖороА ти до къде го докара. Мислиш ли, че някога в живота си ще постигнеш толкова колкото Сидеров?

34

Хеви метъл

преди 5 години

Това бело и надрусано мекотело отдавна си е изявен ЧАЛГАР! Чалгата и политиката винаги са вървяли ръка за ръка! Но не губете кураж - идва следващ тираж на Дядо Господ. Рано или късно ще има ВИДОВ ДЕН ЗА ВСИЧКИ! Бог да пази БЪЛГАРИЯ и дано се намерят хора за РЕВОЛЮЦИЯ! Без кръв няма да се оправим НИКОГА!!! Ч.Н.Г.!

33

Анонимен

преди 5 години

До ГашоМи браво, продължавай все така добре да се ориентираш, ама тия дето добре се ориентират не се хвалят с това в интернет, какво ти липсва в ориентацията, че си търсиш признание тук?

32

Гражданин

преди 5 години

Много важна новина - добре,че я научихме иначе нямаше ни да ядем,ни да спим! Де още такива новини,де ! Слава на този заливащ ни с долнокачествени новини сайт! А на г-на Желева да дадете един тлъст хонорар,хем! Пфу!Долна работа!

31

Манолски

преди 5 години

Усещате ли Волен как позаглади косъма като се отърка във властта и рязко си промени лайфстайла ? Услаждат му се софрите и засуканите партийни активистки :D

30

Гашо

преди 5 години

До 29Човекоподобен, аз добре се ориентирам и гласувам. Това го написах за феновете на измислените патриоти като теб. Пожелавам ти необслужен кредит и ЧСИ

29

Анонимен

преди 5 години

До ГашоОпаааа, знеш ли колко му дреме на Волен дали ще гласуват за него, той никога няма да си брои стотинките, ти ще си броиш стотинките и гласувай за ко си искаш.

28

Демократ

преди 5 години

Путин е виновен!

27

КЮЧЕКЧИЯ

преди 5 години

25 01!ОТГОВОРИ КЮЧЕКЧИЯ преди 1 секунда ТОЗ *** ЗАГУБИ КАТО ГЛАСОПОДАВАТЕЛ КОГАТО СА ОБЯВИ В СГОВОР С *** БОЙКОТО.СЕГА *** МУ КЮЧЕКЧИЙКА ЧАЛГАДЖИЙКА ОРИЕНТАЛИЗЪМ В ПЪЛНА СТЕПЕН ТВ ПЛАНЕТА Ц И ГА НИ ЗАЦИЯ ПЕЕШЕ КИРКОР КИРКОРОВ АРМЕНЕЦЪТ ЖЕНЕН ЗА АЛЛАХ ПОГАЧОВА ПРЕДСТАВЯН ЗА БЪЛГАРИН.ВСЕКИ КОЙТО СЛУША ОРИЕНТАЛСКИ ЗВУЦИ ЗА МЕН Е АСИМИЛИРАН ТВ ПЛАНЕТА Е НАЙ ДОЛНАТА ПРОДАЖНА АНТИБЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ.ФАКТ.

26

Оруел

преди 5 години

Кви рубли ви гоня ве цецови ***, този човек в момента е в управленската коалиция на идола ви Бойко Борисов!