11

Анонимен

преди 5 години

В държава абдикирала от задълженията си това е ежедневие . .... както е и ежедневие да се сипе експертен акъл в стил "след дъжд , качулка" . За толкова години "преход" това не е ПЪРВИЯТ, не е и 10-тия или 50 -тия случай но Умника Драганов ЧАК СЕГА се е събудил и е решил че малко медийно внимание ще е добро за демонстриране на "работа" и ангажираност на Института за оценки и анлизи в туризма.

10

Германия

преди 5 години

Закони има,но трябва да се спазват! И в случай като този да се даде СПРАВЕДЛИВА присъда!

9

Анонимен

преди 5 години

Това се нарича рецидив и трябва да се насложи с не-върнатите пари от предното престъпление и вече активно да си излежи парите за присвояване

8

Анонимен

преди 5 години

Какво европейско мислене бе на балканския селянин трябва все някой да му диша във врата иначе нищо не става от него!

7

Анонимен

преди 5 години

Каква некоректно организирана екскурзия тук става дума за откровено престъпление май. Някаква жена твърди, че била загубила 7000 лева на групата. Доколкото разбираме и друг път е излизала с такъв номер. Само това е достатъчен повод за разследване, тъй като намирисва на присвояване. Възниква въпросът кое налага да събереш парите на хората и да ги държиш в себе си, те нямат ли си портфейли, да не са малолетни? Така че тази Мечкарска веднага в Ареста, тъкмо Иванчева освободи килията

6

Анонимен

преди 5 години

Според Драганов в Министерството на туризма няма образовани кадри.Без коментар.А как е в другите министерства ? Питам аз и отговор не искам.

5

Анонимен

преди 5 години

СЕГА МАКЕДОНСКИЯТ ХОТЕЛИЕР ДА ПУСНЕ МЕЧКАРСКА НА ПИАЦАТА ДОКАТО МУ ОТРАБОТИ ПАРИТЕ.

4

да

преди 5 години

До ойларипиЕ това е ! Така се прави който го мързи да дава пари и после главоболия.Не че и по първия начин не може да се случи нещо, но поне знаеш кой е отговорен.

3

ойларипи

преди 5 години

Хора, спрете да ползвате тази никому не нужна брънка по веригата! Туроператор?!?! Как, какво и кого "опериа", а?Има интернет, контактувай директно с хотелиер, превозвач, застраховател, кола под наем, музей...Излиза поне 30% по евтино, не пълниш гушата на разни шант::ав::елници.За съвременния турист, файда от туроператорите - никава!

2

вижда се

преди 5 години

За КОН ,има ,ама няма съдии и магистрати а само долни мафиоти в тази територия наречена с красивото име -БЪЛГАРИЯ

1

anonimen

преди 5 години

да ощетиш децата.мноого шамари липсват .да ги беше изяла навреме а сега втора че и сигурно трета група ще пострада от госпожата лъжкиня.ШАМАРИ! ШАМАРИ!