9

Анонимен

преди 5 години

Сега схващате ли защо трябва да си останем с консервативен закон за притежанието на лично оръжие. Кой прав, кой крив е въпрос на гледна точка, въпросът е, че един млад човек можеше да убие друг млад човек и по този начин да съсипе два живота! Трябват ни работещи институции, а не либерален закон за оръжието! Не е необходимо да се изпозастреляме, защото не вярвам на полицията!

8

Анонимен

преди 5 години

А на коя точно РАБОТЕЩА институция да се обадя, за да не реагирам първосигнално при такъв проблем?

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Невероятна логика. Значи щом имаш дете и някой вдига шум автоматично ти е разрешено да го застреляш. Ти осъзнаваш ли колко е тъпо това ,което казваш. Не може понеже си нервен да раздаваш правосъдие. За това не сме първобитни а уж развити хора.Научи се да мислиш а не да реагираш първосигнално .

6

Анонимен

преди 5 години

В тоя случай и да беше умрял .Простреляно момче.Кога скачаше с тупаници и шутове беше мъж,нали.Когато гръмнаха щото е много боен стана "момчето и детето". В тиквата трябваше у кухата тиква.

5

Анонимен

преди 5 години

Обикновено са в схеми за рекет. И сега спасители. Нещо е нагласена тая работа.

4

Анонимен

преди 5 години

Охранителите се раздвижили. Е как така бързо. Кога го гръмнали и на секундата. И защо трябва да се пише , че това техна работали e?

3

Анонимен

преди 5 години

Така е когато няма закони, хората взимат нещата в свои ръце. Малкия тормози хората като пуска силна музика, повече от нормално е някой да му писне, особено ако има малко дете, да излезе и да му пръсне кухата кратуна.

2

dsadsa

преди 5 години

До ей хораМного си неграмотен.Срамно е!

1

ей хора

преди 5 години

Добре че са били охранителите че ако бяха дошли първо полицай,човека да е мъртъв вече,полицай те не могат да дават първа помощ!!!такова чудо няма никъде....