59

Браво на Бокова

преди 5 години

Браво на Бокова! Като типичен комунист успя за нула време да унищожи една структура и да я наводни със себеподобни престъпници от палестинското гето.

58

дарко

преди 5 години

До Анонименпалестинската държава е съществувала от осми век преди новата ера и е обединявала пет града на територията на днешен израел -газа,азот,екрон,гет и аскелон държавата се е казвала филистия а народа филистимонци а евреите ги наричат палестинци филистия е разрушена 722 г от асирииците

57

Томов

преди 5 години

Когато не е имало Палестиска държава, ТОГАВА САЩ НЕ СА СЪЩЕСТВУВАЛИ ДАЖЕ И НА ХАРТИЯ !!

56

Красен

преди 5 години

Дааам, напускат защото това е една от малкото световни организации, в който им се прекъснаха конците на куклите и останаха без контрол. Та ако не могат да командват, за какво им е да са членове??

55

Анонимен

преди 5 години

Нито някога е имало държава Палестина, нито е имало обособен народ палестинци, нито е известно да има специфична палестинска култура. Така че юнеско са се впуснали в политически приключение, което изобщо не им е работа.

54

муспи

преди 5 години

Да, САЩ и *** са прави. Не може след като ЮНЕСКО е приел Палестина да не се вземат мерки. Реформи трябват, че то България е член на това ЮНЕСКО като имат два милиона еврея и куп други народности, а българи са милион и половина! Да не говорим че с започването на археологичните разкопки в Палестина, ще се установи че не е имало никакъв древен изсраил. Това пък ще го използват като доказателство, че Обетованата земя си е България. Пръв ще го каже Бойко Борисоф. и те само ще се съгласят.

53

Анонимен

преди 5 години

За да не връщат заграбени ценности ли?

52

V

преди 5 години

Обикновено като свършат парите има два народа дето стават агресивни .Евреите и германците ;) Очаква и германците да направят нещо през тази година ;) Те нямат оръжия да правят войни като евреите ,ама ще реагират с ограничения и пропаганда .Ще е весела годината ;) Промените отдавна трябваше да се направят .Преди вземаха заеми ,ама вече и това не става

51

Наблюдател

преди 5 години

Правилно! САЩ и култура са две противоположни и несъвместими неща. Те ако държаха на културата щяха да образоват първо собствения си народ.

50

Сата НАТО

преди 5 години

Много добре знам, че Бокова вече не е шеф, съвсем друго нещо казах - откакто стана ясно, че това е кагебейско гнездо, което се опозори и с реклама на путинизма от самата Бокова.

49

Сата НАТО

преди 5 години

най-редовно убиват арабски младежи. Щото им хвърляли камъни или ги плюели-Ами да опитат да се въздършат от хвърляне на камъни и плюене - не е трудно. Или е?

48

Анонимен

преди 5 години

най *** племе не е от африка не е и българското! американското е, 320 млн души позволяват да бъдат безапелационно командвани от юдейската *** с 10 млн мошета. всички американски журналисти са тренирани да не задават елементарния въпрос, от какъв зор сащ финансира израел 60 г с по 5 млрд долара безвъзмездно годишно и до кога сащ ще следва израел като добродушен питбул болонка? защо точно израел, защо не финансира бедните в сащ или сирия или сърбия?

47

ЕВРЕИТЕ

преди 5 години

най-редовно убиват арабски младежи. Щото им хвърляли камъни или ги плюели. Какво Юнеско - и да оправдават там искат. Това не са нашите от Хелзинки на щат на еврея СОРОС

46

СТАЛИНКА

преди 5 години

не стана там шеф и плана на САЩ пропадна. Сега се правят на обидени деца

45

ПИНДОСТАНИЯ

преди 5 години

да си плати 600 млн $ дълг към ЮНЕСКО.

44

Спасение

преди 5 години

Ние ще излезнам от ЕС и нато и ще се пресъединим към евразийския съюз и Брикс ! Там е спасението за България!

43

до Сата НАТО

преди 5 години

"Откакто дъщерята на комунистическия престъпник, Бокова, една жена с леко поведение, стана шеф на ЮНЕСКО, нормалните държави няма какво да правят там."Колко си неграмотен... Шеф на ЮНЕСКО в момента е Одре Азуле!

42

Анонимен

преди 5 години

Не е голяма загуба.

41

Сис

преди 5 години

До Сато НАТО За твое сведение Бокова не е шеф на ЮНЕСКО от години. Така, че не.злобей и не развивай *** идеиВ Европа има и социалисти, които управляват, но само за тъпия *** всичко е бяло и черно. Сега какви те управляват - демократи, мислещи за народа и страната ?

40

Кви рубли, бе...

преди 5 години

В Юнеско си имат още тоалетна хартия.Като я свършат, чак тогава ше искат от Русия, рубли....!