90

ceko

преди 5 години

Тази как я накиснаха самоооо! След нейното задържане строителството в Младост направо ИЗБУХНА!!! Който не вярва да посети и провери!

89

Анонимен

преди 5 години

Не разбрахме в какво е прегрешила Иванчева.До колкото си спомням тя беше държавен служител на заплата,изпълняващ по високи нареждания.Всъщност какви бяха имената на нейните преки началници по служба моля ? Властта си изтрива ръцете с най ниско поставените звена,и с тях се оправдава корупцията в държавата,безмерната и колосална корупция.Нали не искате да кажете че някаква си жена поставена от еди кой си,е най големият престъпник.Я се вземете малко в ръце,и напишете точно за какво я съдите.

88

Реалист

преди 5 години

Имало СРС-та, по време на делото ще ги видиме. Щото ако няма, ще има Страсбург и после под съд местни прокурори и съдии. Или поне би трябвало да има.

87

Антикомунян

преди 5 години

До Един от Северозапада:Точно в десеткатката! 22210, Грудово.

86

до к.85

преди 5 години

Налага се въпросът дали спецзвената - Спецпрокуратурата и Спецсъдилищата СНС и АСНС не са създадени за обявените за ОПГ хора , още повече, че съгласно измененията в НПК Комисията за борба с корупцията по високите етажи вече има пълномощия да арестува и обвинява когото си нарочат, оттам нещата поема Специализираната прокуратура и сетне СНС и АСНС. Т.е., Цв.Цв. и тези под него имат пълното право да арестуват и вкарват в затвора противниците на ГЕРБ.На това се казва полицейско-прокурорска държава.

85

к.85

преди 5 години

До въпросКакто тръгна ареста на Иванчева и Петрова - с издевателства и унижения , така и по-сетнешните действия на четата на И.Гешев показват,че към тях има по-специални отношения и стремеж на всяка цена ако двете жени не се самоубият, то поне да бъдат превърнати в подобия на хора. Дали те са виновни или не решава съдът, но съдейки по действията на АСНС и лично на Ушев, голямото съмнение е, че той и Гешев играят комбина, като шефът на Апелативния съд се подчинява на И.Г./следва

84

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Разликата е, че в затвора са осъдените. А Иванчева е само заподозрян и както се проточиха нещата май е и невинна. А и това, че има по-зле не означава, че не трябва да се оплаква от нейните лоши условия.

83

Анонимен

преди 5 години

Е тя какво очакваше? Да е приятно? Затвор е. Не е курорт.

82

въпрос

преди 5 години

Интересно защо тези които най-много говорят за корупция и кражби така активно защитават Иванчева?

81

info.info

преди 5 години

Какви са тези директори на по 20 години служба!? Издигнете го човека, повишение му дайте, 20 години на едно и също място си не е работа, по зле от присъда. Входа на затвора е на главния път на входа на Пазарджик от към магистралата и някой неназован катаджия е сложил знак за ограничение 40, целия трафик на пазарджиклии и гостите на града или тези които преминават трябва да се съобразяват с главния вход на затвора, който се очаква винаги да е затворен.

80

Хан Крум

преди 5 години

ми това да не е санаториум?Убийци, изнасилвачи, грабители, наркопласьори и всякаква престъпна *** - това не е хотел. Как да разберат, че са престъпници и, че обществото не ги иска на свобода?бой, е.ан и глад - това им трябва.

79

Един от Северозапада

преди 5 години

До явно са виновни.Ти си бил късметлия...90 човека в едно помещение, с три външни стени и една пернишка печка по средата, 2,7 кг дърва на денонощие, и въглища, от които капе вода, като ги слагаш на печката.Но, леглата бяха същите.Поздрави на наборите, служили в БНА, под.28990, Ню Загърс сити.

78

(*_*)

преди 5 години

Арест и затвор са различни неща.В ареста е възможно да лежат потенциално невинни хора - дали са виновни или не решава съдът.А Иванчева и Петрова се опитват да ги пречупят психически защото се противопоставиха на гербавата мафия - и нарочно ги държат във възможно най-лошите условия.

77

Анонимен

преди 5 години

В едно са прави, че не е нормално да имаш затвори като Централния софииски, на по 100 години , с опасност да се срути на главите на хората, според мен няма да е зле да се избере евтин терен извън града и да се построи нов, а този да се продаде .

76

До 75

преди 5 години

Би ли бил съпричастен с и.з.р.ода които изнасили младата жена в Русе?Или със оня който уби приятелката си и я наряза на парчета? Какви точно права би им дал ти,мушмороко невръстен?

75

До 73

преди 5 години

Зависи коя чужбина визираш.Едни са затворите в Норвегия,Швеция,Германи,други м Русия,Ю.Америка,Иран и арабският свят .Има ,,луксозни" и затвори с по 30/тридесет/ !!!души в килия за четирима.Спят буквално прави Нали имаш Гугъл,виж! Аз съм виждал и влизал в норвежки затвор,на ,,гости " при приятел осъден за катастрофа и невъзможен да си плати огромната глоба.Позволяват ти отпуск!!,ако имаш гости от чужбина.А дневната им и приемна за гости по нищо не се различава от една такава в нормален санатори

74

Анонимен

преди 5 години

Като направят килиите луксозни и на престъпниците изобщо няма да им пука дали ще влязат в затвора.Като условията са гадни,ще си помислят дали пак ще вършат престъпления.

73

Анонимен

преди 5 години

Цветанов, Цветанов, ах защо не изкара две години в килията на Иванчева....доказан престъпник си ти Цветанов, на две инстанции си осъден.

72

Анонимен

преди 5 години

Дори затворниците имат граждански права. Според Конституцията дори затворниците имат правото да гласуват, да имат телевизор , да могат да спазват хигиена, да не бъдат държани гладни и жадни и т.н.

71

Нормален

преди 5 години

Топла вода ли ? А теляк не искат ли? Това е ЗАТВОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ, а не санаториум или почивна станция.,,Каквото си надробил,това ще сърбаш", казва народа.