64

MEN

преди 5 години

DO TUK DOKARA ,,DEMOKRAZIJATA,, DAZE U4ITELITE.

63

alpha

преди 5 години

последвайте примера им, продавайте всичко, бъдете роби докрай.

62

Теди

преди 5 години

Не е трябвало да продават жилището си - 2 дъщери не могат ли да им помогнат с нещо . Живота е скъп и парите се топят като сняг .

61

Bali

преди 5 години

До АнонименTova sa BULGARITE

60

Анонимен

преди 5 години

Не ми изглежда на истина да похарчи парите. Просто си е намерила връзка и сега е с още едно жилище.. Уредила се е по втория начин.

59

Гошо

преди 5 години

По всяка вероятност дъщерите са от първия брак на бащата.Жената е възможно също да има психическо или друго заболяване и затова се е стигнало до там.

58

Анонимен

преди 5 години

Нещо друго има. Нова , че е учителка , задължително ли се урежда с държавно жилище.

57

Анонимен

преди 5 години

На Запад ще изкарате, че изобщо няма закони... Не можели да изгонят наемателите, моля ви се! Изгонват ги и отатък отиват ако не си плащат. 99% от бедните са такива, заради собствените им мало умни решения. Никой не ги е ограбил, сами са си продали жилището и изхарчили парите.

56

Anonimen

преди 5 години

Хора, оправете си нещата приживе - запазено право на ползване на моя съседка я спаси от изгонване на улицата - прехвърля апартамента на дъщеря си, тя почива от рак, зетят и внукът искат да я изгонят и да продават. Жената плачеше на двора. Питам я, имаш ли запазено право на ползване? Тя - да. Не могат да те изгонят тогава. Четете, питайте

55

Анонимен

преди 5 години

Единствено жилище не се отнема.

54

Иван Маджаров

преди 5 години

До АнонименЛесно става! Като е подадена молба до съда за подялба и публична продан, не можеш нищо да направиш, освен ако нямаш много пари. Тайните търгове и съдебно-имотната мафия те ***, каквото и да направиш..

53

Троян

преди 5 години

7 лева на ден на човек в приюта, а в затворите колко дават???

52

Анонимен

преди 5 години

До Алекс 52До държавата е! Така е на Запад и щом сме част от ЕС би трябвало да сме под един и същи стандарт! На Запад всеки е отговорен за себе си след като стане на 18 години и по закон не отговаря за родители, братя, сестри и вуйчовци! Ако родителите са задлъжнели не карат децата им да плащат след тяхната смърт.

51

Анонимен

преди 5 години

Защо законите в *** не пазят социално слабите?? На запад не могат да те изгонят от жилище (дори и продадено, купуват го с наемателя) докато общината не те настани! Какви са тези български закони? За това ли да се гордеем че сме българи и да гледаме тази "конституционна" неправда и безхаберие??Една истинска държава се познава по отношението и към възрастни/болни граждани/животни/природа! Какво е то у нас???

50

Алекс

преди 5 години

Има две живи дъщери, които са допуснали майка им да спи на гарата.Няма какво повече да се каже по въпроса. Не е до общество, не е до пенсии. От човек до човек е.

49

Пенсионер

преди 5 години

Абсолютно прав е даскал Пандо,но такива като 45 които още не се бръснат и нямат и един ден трудов стаж,,знаят всичко" за пенсиите.Ех мишка та си ти пъпчиви пубере.

48

Saki

преди 5 години

След като са продали жилището сигурно са живели по квартири и заради това са свършили парите. А дали сестрите са ги метнали да се договорят с купувача по висока цена ,а реално сделката да я минат на ниска и така дела на майката и сина да е бил символичен.

47

Бонбони Мерси

преди 5 години

Това, което държавата прави с тези хора е един нежен геноцид. 7лв...?

46

ДО 40 от пенсионер

преди 5 години

Ти зададе ли си въпроса защо двама души единият от които учителка взимат ОБЩО 370 лв?Колко са работили,как са се осигурявали? По разпоредба на чл.84 от КСОмайката трябва да получава и 20% от пенсията на починалия си съпруг.Директора колко е получавал?Защо са си продали жилището? Айде стига вече с това самарянство и това хленчене.Кой се пенсионира в днешно време с 200 лева пенсия? Тук има нещо гнило и хлапетиите трябва да попитат,или ако могат да помислят защо това е така.

45

даскал Пандо

преди 5 години

До фероА съпругът АКО е бил директор на голямо училище пенсията може и да се доближава до максималната...