149

тя

преди 5 години

ако го няма нато ще има свобода и мир! нато ВЪН !

148

тя

преди 5 години

За какво им е НАТО ? Да играят по свирката на американците срещу Русия!

147

Анонимен

преди 5 години

Все едно някой в НАТО иска Сърбия.

146

P.

преди 5 години

До P.Уикипедия, информацията относно Кирилицата, само в последните 2 години (и особено в последната) е променена вече по такъв начин, че да се внуши, че Кирилицата е измислена от и за руснаци.===Тъй значи, пък аз се притеснявах, че не мога да направя едно цвястно дарение. Значи няма да има и скромно дарение вече!

145

Анонимен

преди 5 години

Щом нещьт тия мекерета в НАТО да си бият камшика при рус...тато.

144

P.

преди 5 години

До Анонимен...Уикипедия, информацията относно Кирилицата, само в последните 2 години (и особено в последната) е променена вече по такъв начин, че да се внуши, че Кирилицата е измислена от и за руснаци.

143

P.

преди 5 години

Отн.: ...яко бозаят тарикатите!То и едни други съседи на юг са добри по извличане полза от всекиго (и не мога да кажа кои са по-добри в цицането. Само ние, българите стоим с пръст в устата.

142

Без коментар

преди 5 години

11% е стабилен показател, който не се е понижил а 68% са нестабилен показател! Върви подмяната на историята и при братята сърби под американско влияние!

141

Вучич си отива

преди 5 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

140

тонката

преди 5 години

Що не казаха по-рано, сега цялото успешно европредседателството на бацката заминава в кофата ц ц ц

139

Анонимен

преди 5 години

От Уикипедия...Варианти на руския граждански шрифт днес ползват книжовният български език, руският, беларуският, украинският, русинският, македонският, сръбският и неговите варианти в страните от бивша Югославия, а също така монголският и някои от езиците на страните от бившия СССР в Азия и Източна Европа.Разбрахте ли сега? Вие ползвате руски шрифт! :) Това на което пишете в момента го наричат "руски граждански шрифт".

138

Анонимен

преди 5 години

Гледам много спорите за Русия, много от вас я защитават, много я ругаят.Не знам, дали ще ви бъде интересно ако ви кажа, че в Уикипедия, информацията относно Кирилицата, само в последните 2 години (и особено в последната) е променена вече по такъв начин, че да се внуши, че Кирилицата е измислена от и за руснаци. Отрича се типографията да е българска, обяснява се, че старата Кирилица е правена и в Сърбия. Говори се, че в България богослуженията са били на руски църковнославянски, а не български.

137

Благоев

преди 5 години

Без НАТО, уж не може в ЕС! Сърбите обаче, вече са усвоили СЕДЕМ МИЛИАРДА ЕВРО по пред пресъединителни програми(повече от България)! Явно няма да влизат в ЕС, но яко бозаят тарикатите!

136

Калеко Алеко

преди 5 години

Разбираемо е, НАТО вече попари балканските им шовинистични мераци и им подгря зад.ниците, така че нека утвърждават "панславянските си ценности" с големия брат от сибирската бензинова губерния. Благодарения на него те получиха и Югославия, но се оказа че тя е бомба със закъснител, от която им останаха само прогорените *** ... !!!

135

Анонимен

преди 5 години

Сърбия се би с НАТО, би се със САЩ, с босненци, косовци со целио свет и со ООН.Стана малка и мирна.

134

Справедливият

преди 5 години

До БАСИПич, явно си млад и не познаваш достатъчно историята. Разпадна се Варшавският договор - военната организация на социалистическите държави. НАТО си остана!

133

P.

преди 5 години

До АнонименБеше ми приятно да прочета думите Ви относно какво се случи с България как 45 години хората бяха затворени в лагер. Аз бях родена през онези години, но малко по-късно. Мисля, че най-страшните години са били 15-те след 1944. Татко ми (бил на 20 тогава) е разправял как секретарят на общината и помощникът му са дошли на портата и молили дядо ми да ги скрие. Дядо ми им хвърлил 2 юргана и казал да се скрият в заревицата горе в градината.

132

Кико

преди 5 години

Лепа Брена поздравява сърбите с песента "НАТО, НАТО, ти си злато!"

131

БАСИ

преди 5 години

НАТО е пълна тапня, защо то когато се присъединиш сваляш гарда и в последствие ставаш слаба незначителна страна подобно на България. Утре НАТО ако се разпадне такива като нас ще изглеждат жалки на регионална почва.

130

Анонимен

преди 5 години

То Сърбия не остана. Понеже са много умни си редуцираха територията до малка, незначителна държава и продължават.