57

yzx

преди 5 години

Как ще е измама аз лично видях Путин да ги фалшифицира и даже на две три бюлетини ги посипа със Скрипал.

56

Анонимен

преди 5 години

Как ще е измама ? Руснацитерешили да си направят майтапс хилърито , която им е особенонеприятна , избират си един отмногото кандидати на републиканцитекойто им се струва перспективен ,и прилагат съответните интернеттехнологии за целта , като цялатаоперация им коства около петхиляди долара , които на фона на милионните президентски кампанииса смешно ниска цена . В резултатнищо не може да се докаже , могатда отричат , а хилърито си остана с пръст в устата .

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60:Фалшивки сте вие,а Трумп си е пич - би бабишкерника и neдepyнreлитe наоколo..

54

Анонимен

преди 5 години

Абе май най-голямата фалшификация си е Тръмп.

53

До №40 - II

преди 5 години

Вече ти обясниха, че Чернобил е в Украйна. А шведите не ги хвали толкова - те БАВЯТ с един ден да съобщат за радиацията, докато проверят своите централи. С което са нанесли също щети. Знам това от супердостоверен източник от друга скандинавска страна, към която са се насочили теченията с радиоактивните частици.С ушите си чух бомбитe над Кральевац, на 12 км от границата ни и видях мазния оранжев налеп по тревата до селото, където бях. Depleted Uranium! Лето Господне 1999!Прокелти да са!

52

До №40

преди 5 години

До До ТиневСтига с този Чернобил! А то Чернобудет! Не виждаш ли бе, плондир, че едни други бутат България под руските ракети? Достатъчно е да вкарат във Варненския залив една фрегата или есминец със няколко десетки "Томахок", за да нанесат координатите в бойната глава на някой "Искандер" или "Калибр". Защото Девеселу, който е на 100-накилометра от Дунава, вече е поставен на мущката и само нещо да излети в посока Русия, ще бъде направен на молекули. Мамалигаряска сфиршит!

51

Анонимен

преди 5 години

Не се изхвърляй с Тръмповия, дали му става.На стар човек му идва рядко, но стане ли не свършва бързо като пубер и може да те върти с часове на грила.

50

Б. Борисов

преди 5 години

Най-голямата измама е че на Тръмпи още му става.

49

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаМоже техните служби да са най-добрите в света, но дали са най-честните?

48

23

преди 5 години

Подобна е и измамата със Скрипал ! Това ще признае следващия британски премиер , както Блеър призна по- късно за лъжата с химическите оръжия на Садам !

47

Анонимен

преди 5 години

На тоя сайт постоянно криятбойко борисоф . Човекът нямамнение по нито един важен въпроси трябва да се къта .

46

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че е измама.Да промениш резултатите от изборите!

45

Анонимен

преди 5 години

Тръмп може да е лъжлива дядка ,но шефът на мосад е също толковалъжлива дядка .

44

Аз

преди 5 години

Тръм по-изтряскал от нашите политици.

43

Владимир

преди 5 години

Дони, представяш ли си, какво ще стане, ако кажа пред медиите, че наистина сме ти помогнали в изборите за президент.................

42

До 46

преди 5 години

Така е, добре поне си взеха ядрените ракети, щото на украинци за управление нищо не бива да им се поверява.

41

Mda

преди 5 години

Чернобил се намира в Украйна при това не много далеч от Киев. Колко пъти да, ви се повтори да си го набиете в главите ??? .

40

Малии

преди 5 години

Повечето от аристократите са съдействали на чужди посолства и разузнавания.Бягали са в чужбина. Нищо не споменавате за руски императори убити от любимият ви Запад.С нищо не е по-различен Западът, разликата е, че му слугувате усърдно.

39

Малии

преди 5 години

Гуеми историци, първо глад има в цяла Русия, някак си много удобно не споменавате този факт.Милиони убити - на коя страна е била Полша?Катинското клане не е доказано, че е извършено от руснаци, не имало разследващи от руска страна-не са допуснати - но виж Волинското е доказано.Сталин удобно забравяте убитите индианци, китайци опиумни войни, бури - Британия - първи концлагери и употреба хим . оръжие, САЩ и др.Когато аристокрацията казва "яжте пасти" - следва ГИЛОТИНА.Същото е с руската арист

38

До Тинев

преди 5 години

И дори има още една авария в Русия която е подобна на Чернобил, но тя е скрита... А за Чернобил добре че са Шведите, които засичат радиация 100 пъти над нормата и СССР е притисната до ъгъла и казва за случая. Иначе можеше още да не се знае кога, как и какво се е случило в Чернобил. От руснаците по големи престъпници НЯМА!!!