7

Анонимен

преди 5 години

Думата ,,Килър'' означава изпълнител на смъртна присъда,убиец. Кой е поръчвал присъдите ? Стига сте ни лъготили с тези ,,килъри''.По време на обвиненията се споменават някакви суми,платени от ..Някой си'',.кой е този/тези някои.От къде идват поръчките ? То изпълнители много,поръчители малко.Около София по вилните зони е гъмжило от змии,змиярник направо.Много лош народ живее там,лоши хора.

6

Служител

преди 5 години

Симптомите на инфаркт са други.Затвора Ловеч поддържа 24 часово медицинско обслужване осигурено от квалифицирани,можещи и отговорни специалисти.

5

Анонимен

преди 5 години

Стари номера тип Ястребовски, Орелски, Мисирков.

4

Професор Тюхчев

преди 5 години

Вълев и сумиста бяха от малкото оцеляли от "старата гвардия", от времето кога дискотеките край стадион "Ивайло" събираха "цвета" на местните бизнесмени. Ееех, тогава взимаха вход на веце-то 20ст и вътре ако не те набият, ще е защото вече се бият.

3

Бандюга...

преди 5 години

Гледа лошо и прави лоши неща...

2

Да, няма оправия!

преди 5 години

До истина еистината се нарича "наш човек"! Населението на тази страна е разядено от шуробаджанащината! Напълно! Седнал да се кахъри за депутати!

1

истина е

преди 5 години

Няма оправия в тази страна !! Едни са осъдени до живот в затвора ,а други вместо да им са съседи по килии ,имат депутатски имунитет !