36

fripp

преди 5 години

Заместникът на държавния секретар на САЩ беше в България и каза, че Турски поток е лош за нас, та как не се намери някой по-смел журналист или политик да го пита тоя бургер какво правят руските газовози в Бостън, сигурно не разтоварват компоти. Нищо няма да направим и с този проект, Тиквата му имат досието и ще прави каквото му заповядат, тръбата нищо чудно да мине през Гърция.

35

тя

преди 5 години

Тия нагли американци искат да налагат интересите си в цял свят! Ало, и другите страни също имат интереси!

34

ПЕНКО

преди 5 години

КАКВО ОЗНАЧАВА : ИКОНОМИЧЕСКИ ЗОНИ ???!!! НЕ Е ЛИ ИЗГРАДЕН "ЗАПАДЪТ" НА ПАЗАРЕН МЕХАНИЗЪН ??? ИМАШ, ПРОДАВАШ НА ТОЗИ ,КОЙТО КУПУВА !!! НО ПАРИТЕ ДНЕС НЕ СА ЕКВИВАЛЕНТ НА ТОЗИ МЕХАНИЗЪМ !!! НЯКОЙ ИСКА ДА СА ПОЛИТИЧЕСКО ОРЪЖИЕ И ЦЯЛАТА ИДЕОЛОГИЯ НА ВЛИЯНИЕ И ДАВЛЕНИЕ Е ЧРЕЗ -ЧАСТНОТО БАНКИРАНЕ / С ДОМИНАЦИЯ НА ЧАСТНИТЕ-ЧАСТНИ , БАНКИ ПОД ЕВРЕЙСКИ КОНТРОЛ С ДОЛАРА/ И Е ВСЕ ПО-ОБРЕЧЕНО !!!

33

!

преди 5 години

Украйна в момента прибира над 3 милиарда долара за транзита на руска газ. След това идват и други държави като Полша които също слагат некой и друг долар в джоба. А кой плаща тия такси - германците. И сега руската стока (газ) е по-евтина от aмериканската. А като махнеш и неколко по трасето изгодата за Германия е очевидна. Всичко е пари ... нали така ни учеха американците. А сега искат да правят пари (за американците става въпрос) с пропаганда .

32

Не е трудно...

преди 5 години

Невъзможно е спирането на СП.. ,,Братска Украина'' да чини као ветарот...

31

Анонимен

преди 5 години

Я по-добре се поинтересувайте кой е най-големият производител на титан в света. Не познахте, не е ***. Това, че някога са решили да им наливат пари, за да не умрат от глад, е друг въпрос. Самите САЩ произвеждат почти колкото ***, а далече пред нея са Китай и Австралия.

30

ТHE Патриот

преди 5 години

Поредното унижение за България!Разбрахте ли как ни пързулнаха хахахаха пълна пародия и еничарство!

29

Анонимен

преди 5 години

европа е жалка мижитурка сравнена със сащ или китай, а русия даже не влиза в топ 10.

28

Смях

преди 5 години

Украинците и поляците са прецакани като много знаят. Големите ресофоби ги заобиколиха и ще купуват тройно по-скъпа втечнена газ от краварите, вместо да печелят. А немците ще смучат евтино. То и затова Германия има 4 трилиона икономика, а полските пудели освен да вият като пастирки за друго не стават.

27

Анонимен

преди 5 години

USA KUPUVA OT RUSIQ TITAN ?GAZ REDDKI METALI ZA BOINGITE I RAKETITE BEZ TIQ RESURSI KURA MU SAMOLETI I RAKETI V USARUSIQ E PYLBNA STS ZLATO I SCHTE KUPI POLOVINATA SVQT AKO ISKA CHAKAITE DA FALIRA A VIE DARIXTE VASCHTO NA USA DERZAITE NESCHTASTNICI 2019 SVETOVA KRIZA IDE PAZETE SI PARITE KLETI LEKA VI NOSCHT NESCHTASTNI TVARI

26

Анонимен

преди 5 години

ZLATO GAZI GLADEN XODI SCHTO E TO BYLGARIN

25

Анонимен

преди 5 години

PATRIOTITIE PISCHTQXA CHE SCHTE VYRNAT VSICHKO NO IM ZAPUSCHIXA USTITE S DOLARI I ONEMQXA OSCHTE EDNA ISTINA BRAKQ

24

Скептик

преди 5 години

Влизането ли в работата на Комисарят по бюджетните въпроси газопровода до Германия? Той да каже по-добре колко евра без покритие ще поръча за печат.

23

Анонимен

преди 5 години

Анжи (Engie) ? Не се ли произнася Енджи? И там съм работил. Що мамун е назаначен, просто не е истина. На всеки черно-кафяв има по двама бели - единия да му върши поне половината от работата, а другия да е виновен за несвършеното. Иначе са специализирали в печеленето на държавни договори, от които да прибират комисионни чрез наемането на бездарници и интриганти, за да се подържа работата несвършена.

22

Анонимен

преди 5 години

KJATO VI IZNESAT VSICHKO ZA 50 GODINI BEZ PARI KONCESII SCHTE VI VYRNAT PRODUPCHENITE BALKANI TOVA E BRAKQ ISTINATA

21

Анонимен

преди 5 години

TE VIJDATE KAK MALKA BYLGARIQ IZDYRJA USA S URAN ZLATO I REDKI METALI NQKOI XORA SA MILQRDERI ZA TOVA A VIE MRETE BEDNI I POSLEDNI TE VI ISTINATA I SCHTO VISQT VSE U NAS RAZNI VIDNI KRAVARI

20

Анонимен

преди 5 години

USA I ZLATO MI OTDE ZLATO MI OT BG AX BENDUIGI VIE PRODADENI STE DO DUPKA

19

Анонимен

преди 5 години

USA I ATOMNI RAKETI MI OTDE URAN OT BG I AFGANISTAN OTDE AAXAAX

18

Анонимен

преди 5 години

USA NQMA GRAM ENERGIQ NI METAL AAXAAXAAXAAX

17

Анонимен

преди 5 години

TRIETE ISTINATA A USA KUPUVA GAZ OT RUSIQ BE GOVEDAAA