13

Теди

преди 5 години

Ако сте гладни и хляб с шарена сол ще ви се види манна небесна- гевезета такива.

12

До Пич

преди 5 години

Защо аз трябва да съм кулинарен титан? Нито готвя, нито имам време и желание да го правя, имам си жена, която го прави с удоволствие за мен! А мусака, каквато я има в България тип кайма с картофи не съм ял има няма 10тина години. Виж гръцката мусака я има във всеки гръцки ресторант.

11

Пич,

преди 5 години

До до 9ти какъв кулинарен титан си? Или - видно гурме? Сподели любима рецепта. Може би мусаката на ***?

10

Някой

преди 5 години

До 5Няма го в менюто на ресторантите, защото е свръхнетраен продукт с малка рентабилност (на като хайвера, който също е нетраен, но носи добра печалаба) и несигурни доставки. А също - и защо да ти пишат "дроб" в менюто. когато могат да напишат "нежен френски пастет"?

9

до 9

преди 5 години

Единия ми дава сравнения с народ дето яде насекоми, а ти ми говориш за Англичани... тези кулинарни титани! Като цяло чист и подреден народ...

8

до 1

преди 5 години

Англичаните обичат карантия - никога ли не си чувал за пай с бъбреци? А лично аз знам френска рецепта за провансалска яхния с дроб, дето си облизваш пръстите. Големи гурмета се извъдихте всички, дето обядвате баничка и вечеряте дюнер.

7

Анонимен

преди 5 години

Ама Китай не е критерия, там може и котешко и кучешко съм чувал...

6

Анонимен

преди 5 години

За Франция и Китай може. В първата бях, но не съм се интересувал.

5

Бау

преди 5 години

До Анонимен 1В голяма грешка си. Всички ядат шаран. Китайците даже имат и празнични храни с него (и го ядат с пръчици, без да се притесняват от кости). Французите го приготвят майсторски, така че да не мирише. Май само тук го готвят гаден и миризлив.

4

Анонимен

преди 5 години

Не, не съм мюсли! А черния дроб го няма в менюто на нито един западноевропейски ресторант, а съм бил съм в над 100, защо ли? Шаран ми се смяха когато попитах в рибарския магазин първия път... пъстървата е най евтината риба и почти само бедните я ядат. Та така по темара.

3

Анонимен

преди 5 години

Черният дроб съдържа много протеини, които спомагат растежа на клетките и ги обновяват, има ниско съдържание на мазнини. За предпочитане е телешкия или агнешкия дроб. Осмвен тона е богат на витамин В12, койо споага запоизвждането на червите къвникетки, вит. А и цинк, които укрепват имунната система...

2

DO 1

преди 5 години

Ядат в цяла Европа дроб и шаран . Само Ислямистите не ядат тези храни - Аллах забранява и казва че трябва дса се яде стар овен или стар птъч. Ти сигурно си мюсли ?

1

Анонимен

преди 5 години

Само на балканите, ако не и само в България се ядат помии като черен дроб и шаран.