63

Тъща патриотка

преди 5 години

Понеже не е забравила българските си корени ,омъжила дъщеря си в двореца в Балчик. Ами да беше ѝ избрала направо български мъж! Е тогава я признавахме вече!!!

62

Анонимен

преди 5 години

Нека да бъдат много щастливи!Все пак са празници и е хубаво българинът поне за малко да забрави омразата и злобата.

61

Пияната тояга

преди 5 години

Вярно е, че рускини, украинки и българки са търсени защото са красиви. Вече опира до ценностна система, възпитание и светоглед дали ще си легнат и ще правят семейство с чужденец и ще произведат потомство от ***. Истината е, че в Източна Европа момичетата живеят бедно и в нищета и прибягват до проституция и се овъжват за чичко паричко. Когато не можеш да си купиш един чорапогaщник си готов на всичко. Когато денонощно ти набиват в кaнчето, че страна ти е *** се получават комплекси.

60

До меметчо

преди 5 години

И туркинките в България са дащни. Малко са по- задръстени от българките, но пък не ти създават проблеми.

59

Анонимен

преди 5 години

При опции българин или някой от фиджи - момичето е направила правилният избор Определено !

58

Българин

преди 5 години

След украинките и рускините, българките са най-евтиното бяло женско месо на пазара.

57

Анонимен

преди 5 години

И моята дъщеря се омъжи за германец,синеок висок 2 метра,възпитан,толерантен-католик,гледа я като писано яйце,чудя се ако зет ми беше българин дали щеше да е същото?Съжалявам ,че не можахме да направим църковен брак,нашата църква не разрешава църковен ритуал с католик.

56

Аз

преди 5 години

За кинти и за Юпитерец ще се омъжи!

55

Келеш

преди 5 години

Нали знаете какво е казал Наполеон? - Всички жени без майка ми са ку*рви, но нека да не забравяме, че и тя е жена ;) Весела Коледа и Честита Нова Година, скотове!

54

До Радостина

преди 5 години

Щом се е... с турци,значи ти е разработен задният двор.На стари години ще ти трябват памперси.

53

Анонимен

преди 5 години

Тия дето се оплакват, че ги бият без да ги еб*т най-веровтно е имало защо, не си избивайте комплексите тук. За нас нормалните мъже нашите български жени, майки и баби са святи, всички получават подаръци и любов от нас, а вие дето обяснявате за турци мурци араби и как ви е добре със тях сте нескопосали в живота гадни мрши и за нас е удоволствие да се разкарате от тук.

52

Анонимен

преди 5 години

До ЕвреитеЕвреите все пак имат връзки в небесни места, да не забравяме, че и Господ е евреин :) Българите е достатъчно да раждат деца, а не да мрънкат и въздишат по чуждото.

51

?

преди 5 години

Дали са ги питали може ли да публикуваме имената ?

50

Радостина

преди 5 години

Турците са корави пичове. Мускули, огън и страст. Българите все са пияни или изморени.. слаба работа. И взимат наркотици. Турците нямат време за такива неща защото изкарват пари и любят жената денонощно. Ще си правя каквото искам. Лесна-трудна, това е.

49

Анонимен

преди 5 години

секси е. мяза малко на "братчедите" от факултету

48

Анонимен

преди 5 години

Турските *** нямат спирачки!Спят с кози и овце,българки коментират!Съдба...

47

Евреите

преди 5 години

Евреите затова оцеляха хилядолетия без държава. Защото се женят само помежду си. Но българката предаде род и родина за пари. Затова евреи ще има и след 10 000 години, а българите е спорно дали ще видят 22 век.

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50от 49Жена съм, та дрънкам. Обаче като гледам как се цъкат минуси на поста ми, направо ми е жал за вас момичета, че не сте случили на мъже. От друга страна, като видя такива като вас дето си мислят, че българският мъж само пие и бие, моя собствен още повече се издига в очите ми.

45

България умира

преди 5 години

Българката е била пазителка на българщината в продължение на векове. Българката е била трюдолюбива, възпитана, уважавана и високоморална жена. Българщината умря в деня в който българката реши да си отваря краката на чужденците. И сега разни жени казват "ама ние си хващаме чужденци защото българите това или онава". Не е вярно. Познавам мъже, добри момчета, трюдолюбиви, хубави, вярващи в любовта, но сами защото ги предадохте и си вирнахте краката на западняците. Вие вече не сте българки.

44

Анонимен

преди 5 години

до 49Айде да не лъжеш,че си жена а?По начина ти на писане си личи че си мъж!