69

мор

преди 5 години

нашите емигранти да ги пратиме на острова на боко,може и в северна македония

68

Извод

преди 5 години

Датчаните ще успеят в запазването на страната си от тия скакалци! Те не са като немските, шведските и норвежките хленчещи мъжки госпожици!

67

Евроатланик

преди 5 години

Това не хуманно,веднага да бъде наказана като бъде задължена да приеме 1мил бежанци от Афганистан,Сомалия и Пакистан.

66

DanmarkSuomi

преди 5 години

Скоро речниците от шведски и норвежки към датски и фински ще станат страшно търсени, щото Швецистан и Норвежка Арабия ще бъдат наводнени с макаци. За Германия да не говорим, швабите масово ще бягат към Русия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия и България.

65

Стар набор

преди 5 години

Ей голямо нещо е патриотичното възпитание ( не това за победата на социализма, никога не съм вярвал в нея). Но 2 години казарма през 1973/75 не мога да изкореня от моето гледище на нещата - и сега съм готов да защитя семейството си и Родината както са ме учили. Наборите са добре осведомени по въпроса.

64

остров Белене

преди 5 години

Абе и ние си имаме един сравнително голям остров на Дунав. Там има място за всички "гости" от София и Харманли.

63

АfD Германия

преди 5 години

Де АзГ да беше толкова силна в Бундестага, колкото Датската Народна Партия. Благодарение на последната Дания може би да се запази като Европейска държава. Ще доживеем , ще видим , но не трябва пасивно да чакаме в Германия, докато стане късно.За съжаление българи, гърци, италианци, поляци и някои други европейци много по-силно се противопоставят на настъпващата ислямизация в Германия, отколкото био-германците. По понятни причини на тях им е внедрено в чипа че са виновни за веки веков.

62

Slavic Patriota

преди 5 години

Датчаните за пореден път показаха, че са достойни потомци на викингите. Те не са като скандиДЖЕНДЪРСКИТЕ толерасти, които се бият в гърдите и изтъкват какви големи атеисти са и "модерно" мислещи. Талибаните като ги нагъзят, швеЦите и норвеГите ще приемат исляма и по 100 пъти на ден ще вият от джамиите надупени. Дания НЕ Е Гермянистан, Франсирия, Британските емирати и Шведска Арабия - все толерастки, *** *** кочини!

61

софиянец

преди 5 години

един добър пример от Дания.

60

расист за правда

преди 5 години

До Един от Северозападабе нямаме си остров но може да се спретне едно изоставено селце някъде към Трънско в планината.Да се оборудва с малко телена мрежа ,да се поразчистят стотина -двеста декара земя за картофи-и бачкане.Иначе за какво са дошли тия-да се полдят и насаждат исляма?Ами малко ли са ни минините та да хрантутим и тях.Д а се трудят и пеят докато се оправят родините им.

59

Няма лошо

преди 5 години

да се помага и да се дават помощи,няма лошо и да се включват в образователни програми.Ама за определен срок,да кажим 2 години.След това батмана-жена,Джьонде или на работа или учи нещо.Ако не -Джьонде, батман и мауглитата обратно-кой от къде и да приемат следващите.

58

Един от Северозапада

преди 5 години

"Не те ли мразят това не говори добре за теб. България защо всички я тупат по рамото? Защото е послушна и изпълнителна, верен слуга. Америка защо я мразят, Русия защо я мразят?"...Правилно!Още е пред очите ми обединителя на Западните Балкани, който никой вече не го бръсне за слива, даже на Балканите, а се гъбаркат с него по всякакви поводи, даже и македонците, да не говорим за сърбите, които след война и разрушения ни надминаха по доходи, даже и без да са в ЕС...

57

Един от Северозапада

преди 5 години

Браво, мислех че западняците са тотално изперкали и с промити мозъци, на тема мигранти, но явно тези са запазили още здрам разсъдък!!! Там явно по-малко слушат Меркел и американците.А ние им дадохме документи и ги пуснахме в центъра на столицата ни, да подсвиркват по жените и дъщерите ни...Така е, като си нямаме необитаем остров...

56

Бръм

преди 5 години

Браво.... нормално е да им писне. Имам приятел, който работи в Дания, та тези "гости" всеки месец събират помощите дето им се отпуска и ги пращат на свой роднини и те да дойдат и те на помощи и се върти един неспираем кръг.

55

Гражданин

преди 5 години

Браво на датчаните! Чудесни решения! Именно така трябва да се постъпва с неканени "го сти",които определено идват да ползват социалните помощи !Да се връщат в държавите си а не да ни насаждат убеждениятра си,религията си и начина си на живот !!!

54

много интересно

преди 5 години

Нас ни съсипват с критика за нашите "аристократи" че не ги интегрираме,а за Австралия нищо,все едно че няма такава държава!Преди алахакбаровците се тикаха там,след това нещо се случи,и сега я отбягват!

53

Валентин

преди 5 години

Пак роним крокодилски сълзи.

52

Анонимен

преди 5 години

Дания не е открила топлата вода, в Австралия е същата схема от години - на остров, ама без пари. Само храна и водичка.Има надежда за Европа.

51

Анонимен

преди 5 години

Ми Белене какво е?А света Анастасия?И още 3-4?

50

бай ПЕТКО

преди 5 години

Жалко, що си нямаме едно поне малко безлюдно островче....