93

тя

преди 5 години

Като си знаем какви са политиците ни , нищо хубаво не ни чака!

92

ognyanz

преди 5 години

Един комедиен актьор казваше "Откак се помня, все сме в криза". А това не поражда оптимизъм. Бойко и гербаджиите друга перспектива освен да построят някой и друг километър пътища и да получат рушвет за поръчката, като че ли не виждат. И да не забравим, ще дадат милиарди за скъпия американски Ф16 в модификация, която може да носи ядрени боеприпаси.А основната им политическа задача за 2019 е да вкарат в европарламента един депутат повече от БСП. Тогава ще има фанфари за голяма победа.

91

Анонимен

преди 5 години

Eга ти алчния и песимистичен свят.

90

Анонимен

преди 5 години

Абе платени ***,откога на реализма казвате песимизъм?Хората просто гледат реално на нещата,след като шайката ГЕРБ вдигна цените на всичко с изключение на доходите на хората как да очакват че ще живеят по добре?

89

ПрограмистЪт

преди 5 години

Аз пък си оставам оптимист.

88

Помня

преди 5 години

До Анонимен 89 При соца 99 % бяхме бедни. Не помниш ли. Ако преди пенсия имаш апартамент , лозе с фургон и москве се считаше за забогатял.Мизерията и вечния недоимък мъчеше българите.Западняците по морете ни питаха как можем да живеем в този затвор.

87

дядо Соци

преди 5 години

Тези 1/3 не очаквот 2019 да е по лоша , а така им се иска. Демокрацията да се провали като соца.Това са хората страдащи по соца и гласуващи за БСП с пропаднала надежда старото да се върне. Да вземем властта , па след нас и потоп.

86

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно!2/3 от българите са песимисти.И как не,щом за 30 години,не само нищо не се е променило,а нещата се влошиха драстично.Една шепа богати и 80% бедни.Как да бъдеш оптимист.

85

Shark

преди 5 години

Какво добро бъдеще може да чакаш, след като в живота ти се бъркат едни олигофренични-еврогеове, алкохолици, геронтофили и други бездетни ***, мислещи се за богове.

84

Симеонов

преди 5 години

Когато чакаш друг да те оправя, обикновенно те оправят-в прекия смисъл на думата.А 70 % от българите точно така мислят и правят-чакат някой друг да ги оправи.Останалите 30% здраво учат,бачкат,предприемчиви са и успяват.Те са оптимистично настроените в България.Те изпълват магистралите с хубавите си коли и пътуват по чужбина през празниците.Те купуват нови жилища в безбройните новостроящи се сгради,те изпълват молове и ресторанти.България е свободна държава,избора си е индивидуален за всеки

83

аС

преди 5 години

Тези 22% , дето са оптимисти, от хранилката на ГЕРБ ли са ?!

82

Анонимен

преди 5 години

Абе, ***.оти, 30% песимисти са по-малко от 1/3 от българите! Останалите 2/3 са по-скоро оптимисти. Що за ***, манипулативна интерпретация сте направили?

81

възродителен процес

преди 5 години

Тежка е кармата на това племе диво балканско, ама много тежка!! И това са все още хубави времена за дивите балканоидни буллгароиди! Какво го чака след няколко години, най-много до 10 години! това племе шиббаняшко буллгарско, бедна им е фантазията да си я представят!!

80

А бе

преди 5 години

Борисов е пътник,но още не са решили* с какво да го заместят.Затова го пържат на бавен огън,но не го свалят.*Собствениците на държавата

79

Хм

преди 5 години

Любопитното е,че в САЩ оптимизмът е нараснал силно,а Соросовите медии неистово твърдят,че Тръмп ще докара едва ли не Апокалипсис!Що така бе братя шороши?

78

Идеалист

преди 5 години

Няма да е добра в икономическо отношение - доста симптоми на поредната криза вече са явни. Добра ще е ако Господ реши проблема с някой политици! Народът не може да го реши, защото е стар, *** и свестните са избягали от добро на споменатите по-горе.

77

До 80

преди 5 години

Е ти откри топлата вода.Така е .При всички положения е лошо.Той иска да си хвърли оставката,затова си измисля и поводи,ама опозицията нещо не му я иска насериозно.Не искам да съм лошият пророк,но...Тоя път нещата не отиват на добре...Досега в БГ всичко се разминаваше безкръвно.

76

Анонимен

преди 5 години

Ако ББ си подаде оставката - лошо. Играем неговите игри и утре пак ще купи изборите. Ако не си я подаде - пак лошо, че вече не се трае тая помия, която ни е заляла отвсякъде.

75

Кратун

преди 5 години

За мен това е по-скоро реализъм, отколкото песимизъм. Нима Баце, Корнелия, Доган и вся остальная *** могат или искат да подобрят нещо? Ако искаха, за тридесет години щяха да го направят.

74

Анонимен

преди 5 години

Гроб е организирана престъпна група за ограбване на народа!