26

?!?

преди 5 години

Бунт в празни пет глави!

25

Анонимен

преди 5 години

Пирин е в беда!спасето го сега!

24

От тъпите

преди 5 години

коментари ми става ясно, че на Цеко служителите са задължени да плюят по екозащитниците...

23

ПЕНКО

преди 5 години

ДА СЕ ЗАПИТАМЕ : "ДАЛИ ШВЕСТЪРСКИТЕ И ФРАНСЕРО СКИ КУРОРТИ ПЛАЩАТ НА ГРУПА ПО.СЕР.КОВЦИ ,ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТ /НЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМА/ КОНКУРЕНЦИЯТА !!! ЗАЩО ГИ НЯМА СОЦИО-ЛОГО-ЛОЗИТЕ ВЕЛИКИ ПОЛИТАРИ -В ПРОУЧВАНЕ НА НАШЕТО НАРОДНО МНЕНИЕ ???

22

Анонимен

преди 5 години

Псевдо "еколози" в нашия град изсякоха всички дървета, и не съм видял нито един еколог да защити изсичането на гори и паркове. Най е лесно да се пъчиш на жълтите павета пред камерите. Смешници...............

21

Анонимен

преди 5 години

Дървената мафия изсече цяла България,ама тези платени смешници само по курортите реват.Как не видях един еколог когато се изсичаше Средна гора...и не само там.

20

У бре

преди 5 години

Тези еколози за защита на популацията на някаква червеноглава ли,червеногуша ли ***, са взели милиони!В Русия тази *** била доказан вредител по посевите...Смятайте какви интересни интереси заищитават "червеноглавите" ни псевдоеколози!А може би и "червеноГуши"....?

19

Анонимен

преди 5 години

До !!!!!!!!!!!!!!!Не ми се прави за загрижен за народа бе смешен екоталибан...

18

А бе

преди 5 години

На тези ще им повярвам,когато ги видя по акции за събиране на ***!Да ,ама не...бунт по жълтите плочки не е като да обикаляш кален и мръсен по урви и дерета!

17

Кюстендилец

преди 5 години

Тома Белев пак ще трупа пачки !!!

16

Соня

преди 5 години

кви еколози, тва са някакви пълни ***, които се чудят как да привлекат вниманието върху себе си

15

Анонимен

преди 5 години

Такова чудо няма никаде в света. Явно много милиони вървят към т.н. еколози или зелени , но и към съдиите . Явно някой плаща , защото има интерес , а това са ски курортите в Европа .

14

Анонимен

преди 5 години

Докога половин дузина маргинали, набедени за еколози ще ни занимават с личните си конфликти, които имат с Цеко Минев? Нещата по този казус отдавна нямат нищо общо с разума и екологията. За всеки, който в бил в Банско е очевидно, че нужда от втори лифт има. Нужда от развитие на зимния туризъм също очевидно има. Вижда се ясно от масовостта или по-скоро липсата на такава на протеста, че и огромната част от хората мисли така. Зелените да ходят да си решават личните конфликти другаде.

13

До OZZY

преди 5 години

Да зимния туризъм е по-скъп, но приходите не отиват в държавата.

12

Митко Бомбаджиев

преди 5 години

До АнонименНе са 8,5 са,плюс 3 полицаи и един преминаващ;))))))))))

11

Winni

преди 5 години

Прекалява се със спекулациите, никакви еколози е нямало там ,н е е в истиснкия смисъл на думата, ама защо търсим еколози, то хора не е имало изобщо на този "протест"

10

Ozzy

преди 5 години

Не е редно една малобройна група хора да блокира важни проекти. Втори лифт на Банско трябва да има, заедно с прилежащата ски инфраструктура. Зимният туризъм е доста по-скъп от летния, като съответно носи приходи за държавата, под формата на данъци и такси. Защо трябва да бъде съсипан заради шепа хора? Отдавна опашките на кабината на Банско са по-големи, отколкото броя на протестиращите. Защо никой не протестира за безумната сеч на Странджа?

9

Анонимен

преди 5 години

Банско нападат- хич не са глупави! Що не протестират за Узана или Ком или Осогово? Щот нема кинти! Еколог без кинти- бошлав работа! Я като запалиха дефилето в Кресна преди година и бате вместо да ги арестува всичките го замазаха... Гледаха незаконно дългокосмести *** и един ром- слижител на еколозите си хвърлил цигарата...

8

КОМУНИСТ

преди 5 години

НИКАКВА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ, НИКАКВИ КОНЦЕСИИ НА ЧУЖДИ ИЛИ НАШИ ОБИРДЖИИ И УБИЙЦИ ! ЕДИНСТВЕНОТО ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ Е НАЦИОНАЛИЗИРАНЕ И ПЕЧАЛБА ЗА НАС И ДЪРЖАВАТА !

7

Анонимен

преди 5 години

До 6Ти вземи първо се научи да пишеш после изказвай "мнение".