33

Анонимен

преди 5 години

Ще ми е интересно, щото тук специално специалисти бол, да ми разясни някой - след като Бог е таткото на Исус, защо майка му се казва Богородица, нали Бог е един? Как Бог е "непорочно зачатил" Бог, който му е син?

32

Берлин

преди 5 години

Аз бих му запалил пилешкото вратле с един юнашки задвратник.

31

до 19

преди 5 години

До МислещаА защо мислиш,че Коледа е от женски род?

30

виц

преди 5 години

Но тези ***-оти от пощата са ми откраднали ръкавичките!: ))))

29

виц

преди 5 години

Едно детенце моли в писмо до дядо Коледа да му изпрати яке, шал и ръкавички, защото живеело само с майка си и нямали пари. В пощенският клон една служителка, без да иска, разкъсала плика и прочела писмото. Трогнала се много и предложила на колежките си да съберат пари и да купят подаръците на детето . Но парите не стигнали само за ръкавички. След това му написали писмо от името на дядо Коледа, че е прочел молбата му и му праща подаръците. Отговорът на детето бил: Скъпи дядо Коледа, аз знам, че ти си много добър и си ми изпратил всичко каквото пожелах, благодаря ти. Но тези *** от пощата

28

Щерю

преди 5 години

Дядо Коледа му вързал една тенекия...

27

Мислеща

преди 5 години

Напротив, обичам българските традиции и смятам, че трябва да се съхраняват за поколенията, защото носят вековна мъдрост. За невежите няма да обяснявам за чистото християнство, проповядвано още от 1в. по нашите земи от апостол Андрей! Но изначалното християнство е опорочено и наложено на масите с цел подчинение. Между другото Исус е роден през август, тогава съвпада избухването на свръх новата звезда, описана в библията при неговото раждане. Съветвам да четете и по-вече да мислите с главите си!

26

Анонимен

преди 5 години

А Мис Свят?

25

.

преди 5 години

До МислещаСъчетанието Мистър Олимпия също създава двусмислие, защото мистър е от мъжи род, а олимпия - от женски. Добре е, че забелязвате тези неща, но защо не погледнете по-глобално на това и спрете да се вглеждате в незначителни дреболии. А може би ви липсва мъжка ласка и нежност? Има професионални компаньони. Обадете се!

24

Сата НАТО

преди 5 години

Аз и досега вярвам в Дядо Коледа и затова редовно ми носи подаръци. Който не вярва, няма подаръци.

23

до мислещата 19

преди 5 години

как да наричаме дядо Коледа? Дядо Мраз, или дядо Рождество?

22

Анонимен

преди 5 години

До зуйХапченцата взе ли си?Гледайте си собсвения живот и не учете другите как да живеят своя и в какво да вярват или не вярват,какво да почитат или да не почитат!

21

Анонимен

преди 5 години

До МислещаТебе какво те бъркат българските стари традиции?Ако не ти харесва,ходи си извън България!Имаме - Коледа,коледари,коладе ле,коледарски и още подобни дори и в старите си песни и легенди,на който не му харесват,да не ги слуша!А православието е първото Християнство и правата вяра,именно затова е наричана ортодоксална църква - защото тя не се е отклонявала от каноните и нормите на първоначалното Християнство.

20

зуй

преди 5 години

До Анонименза разлика от дядо Коледа, Исус е реален и жив ,и отговаря на молитвите на тези които наистина вярват в Него!

19

Анонимен

преди 5 години

Хахаха,сладур!И полицаите са постъпили търпеливо и са проверили дали няма нещо нередно,ако беше в България,щяха да кажат"не ни занимавай с глупости".

18

Анонимен

преди 5 години

През това време ислямист стрелял на площада в града, но полицията била много заета с разследване подаръците на Дядо Коледа.

17

Мислеща

преди 5 години

Изобщо някой дава ли си сметка какво означава това словосъчетание Дядо Коледа. Първо то е граматически грешно, защото дядо е в мъжки род, а Коледа е в женски род. Да не говорим, че смислово и идейно двете понятия нямат нищо общо. Коледа е стар езически обичай, със своята обредност и символика, към който се нагажда наложената на българите изопачена от византийците християнска религия с нейното Рождество Христово. Въпросът е кой *** го измисли това словоблудство "Дядо Коледа"?!

16

Анонимен

преди 5 години

Вятър и мъглаКолкото повече хора я прозрат тази истина, толкова по-добре ще е за човечеството

15

Анонимен

преди 5 години

Имаше друг подобен случай в САЩ - дете на 9 г. се обажда на 911, че родителите му го тормозят - след подробен разпит се оказало ...., че го родителите му помолили да си оправи стаята. Побъркан свят!

14

Анонимен

преди 5 години

Ох, ще се разплача от умиление... Каква коледна новина само, какви отзивчиви полицаи, какви... Ох, какви глупости!