69

Анонимен

преди 5 години

Е,стига вече!Отдавна ви разбрахме,че всичко,което не е по кефа на западните глобализатори е "попупизъм"!Така,че вземете си заврете глобализма в задните отверстия,че най-после народите да заживеят като себе си и да не се прекъсва нишката към човешката идентичност,в която влиза и народността,а не глобалният числов обезличен номер!

68

babaqga

преди 5 години

В плен на Руско-Немските политически теории - чисти глупости и който не им се върже има шанс!

67

V

преди 5 години

Леви десни няма значение .Да се наложат общи за всички правила ,а не на 50 гд. с 20 заплати. Хем властта произтича от народа ,а в съда решенията не ги вземат обикновени хора на случаен принцип избрани. Властта трябва да почне да спазва принципите а не само да краде .Англичаните им казаха да си намалят милионерските заплати ,а те -ЕС ще съборим ,ама подкупа не си даваме ;)Извратиха цялата система с антикапиталистически ,,субсидии,, ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ .Кражбата чрез ,,субсидии,, си е кражба

66

Waffen SS

преди 5 години

""Хората в Европа копнеят за сигурност. Те искат европейските държави и ЕС като цяло да си възвърнат контрола върху миграцията.""Това лошо ли е????По принцип евро-гОй-неолиберализма ,е една форма на лигаво управление.Хората копнея за върховенство на закона , но на този закон ,който не дава защита и по-големи права на престъпниците от всякакъв вид,а на обиктовения трудов човек,копнеещ на сигурност и достойнство

65

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме , че Дойче Веле се финансира от германските спец служби , и тая така наречена "информационна" агенция , често се цитира само в България .

64

Бобчо

преди 5 години

Дойче зеле взе да гребе директно от ямата с голямата кофа и пръска лай*на. Възход на популизма имало....хм.. А при заглавия като "Мъж стреля с автомат в центъра на Брюксел", "Мъж нападна хора с нож в...", "......крещейки аллахагбарр......"""???!?! Вие какво очаквате?! Дори еврогейовете с тотално притъпени сетива взе да им писва.

63

Анонимен

преди 5 години

Битката е между големите кланове и лобита.Империализъм,ционизъм,монополо-капитализъм - корпорации-гиганти. И ние,нормалните хора нямаме нищо общо с това,нито държавите имат нещо общо с това,те са просто марионетки.Празно няма,независими държави също няма.

62

кумчо

преди 5 години

До ЕС се разпадаако се разпадне, то ще е на развит запад и изостанал изток. как предлагаш да се спасим?

61

ЕС се разпада

преди 5 години

ЕС се разпада. !!! Да се спасяваме докато е време !!!

60

Анонимен

преди 5 години

До Измислен проблем!Излез от селото и се разходи във София, Ямбол, Хасково и др. и ще видиш колкобрадати плазмодии щъкат из България.

59

Slavic Patriota

преди 5 години

Европа върви към своя край. Всички морални и християнски ценности в нея са унищожени и заменени от "модерни и толерантни ценности" и то от демократичните общества.Обаче има някаква надежда за Европа, докато има хора като Владимир Путин, Виктор Орбан, Матео Салвинии Марин Льо Пен, които мислят за нацията и държавата...А, бъдещата война в Европа е неизбежна. Рано или късно тя ще започне...

58

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм, че Европа е в плен на популизма. Но всеки избрал социализъм и либерализъм сам си е избрал да го въртят на малкия си пръст.

57

Додо

преди 5 години

"Мигрантските потоци към Европа намаляха, но одобрението за дяснопопулистките партии не спада. Европа ще остане в плен на популизма и през 2019 година. И това ще е най-тежкото изпитание за ЕС, пише Кристоф Хаселбах в материал, публикуван в Дойче веле."++++++++++++++Хахаха, според Дойче веле, "най-тежкото изпитание" за ЕС е, че хората започват да осъзнават, че основната му цел е унищожаване на Бялата раса и Християнската цивилизация! Естествено, Дойче Веле е враг на Бялата раса и християните!

56

Измислен проблем!

преди 5 години

Само дето темата за миграцията в Европа е измислена тема - хибридка - колко мигранти има в Б-я в момента ??? Това ли е най- важният ни проблем? Стига глупости и измислени проблеми !

55

Анонимен

преди 5 години

Бре, много комунисти тука! Само рубладжии! И сами си вярват!

54

Ехооо! Русофобите..

преди 5 години

Безкрайно трагични сте..Не проумяхте ли че колкото повече расте,,мигрантската'' вълна толкова повече се надига и ,,русофилската''?! Аре викайте Васе Кръпотниот да ви изкомпозира нещо заупокойно...Че и да ви го изтананика...

53

Скептик

преди 5 години

Популистко беше Европа да живее 30 години без да работи. Затвориха си заводите, направиха мините туристически атракциони, останаха им само "високите технологии" и чиновническото служби. Имат пари защото Централната Банка печата без спиране. Пенсиите им са инвестирани в Китай. Произвеждат само отпадъци от консумация.

52

Анонимен

преди 5 години

ЕС и НАТО съсипаха България.

51

ХОХОХО

преди 5 години

ЕС е като ПЕС - дето го,,ръководи'' нашия ***...

50

Анонимен

преди 5 години

Хората се събуждат и спиране няма.Венсеремос