17

ЕВО

преди 5 години

НЕ САМО БИЗНЕС ИМОТИТЕ ВЛИЗАТ В НОВОГОДИШНА ДУПКА.ЧЕРНАТА ДУПКА ЩЕ ПОГЪЛНИ ДОСТА ОТ ИМОТИТЕ В СТРАНАТА.НА МОРЕ,ПЛАНИНА И СТОЛИЦА ВСИ1КО Е ...ДУПКА.

16

Анонимен

преди 5 години

Ръст пред затишие, затишие пред буря, бурно сриване на цените... : )))Да, очаква ви трудна 2019-та... или ще се срине пазара или ще кретате до 2020-та, когато със сигурност пазара ще се е сринал. Лошо, Седларов, лошо!

15

Анонимен

преди 5 години

наемите навън са по 1000 и нагоре евро на месец, а извън София са по 200-220 евро на месец на тристаен.я някой да обясни как така ще паднат цените на имотния пазар, че съм много *** и не разбирам ???още повече ли ще обедняваме ?

14

Анонимен

преди 5 години

къде ще рухне... пазарът на имоти държи сравнително ниски цени извън София.сравнително ниски цени спрямо Европейските. ако е запопнало да се дережира със спекулативни новини за срив на пазара на имоти и цените паднат бедните ще станат по бедни, а богатите ще си построят нови вилички, но както на всички е ясно това е България, страната на мутрите и крадците, така че всичко е възможно

13

ЛелеМале

преди 5 години

Пазарът на бизнес имоти ще рухне. Първо заради откраднатите от КТБ пари, които трябва да се изперат и най-лесно е чрез строителство. И второ заради това, че в България всъщност бизнес няма, който да има толкова въпиеща нужда от луксозни офиси. То на който му е трябвало такъв, вече си е купил. Настроиха се много бизнес сгради, които стоят с години празни с надписи че се продава или отдава под наем.

12

оцелял българин

преди 5 години

Мисля, че е редно тук постоянно да бъдат анатемосвани четниците на Драгалевския гърбав Ай дук.

11

А+

преди 5 години

В Швейцария ипотека може да се вземе до 100 години с 1.5 % лихва,във Франйия-с 2 % лихва...Финландия.... ,чул нашата жаба ,че се коват конете и скочила и тя на 12-15 % лихва .Грабеж посред бяд ден ,а държавата шък не може или неиска да каже !

10

гого

преди 5 години

платени статии

9

ФАКТ

преди 5 години

ДО КОГА във България политиците ще се делят на леви и десни и разни други,а БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ще страда и ще живее в лишения и трудности ????? Правете всичко за НАРОДА си,че УТРЕ ще е КЪСНО !!!!!

8

Анонимен

преди 5 години

5 милиарда се харчат трудно за имоти. Надуват цените до пръсване. Западняците вече почнаха да се оплакват

7

Анонимен

преди 5 години

Заради една шепа "0трепки",които не върнаха кредитите си в КТБ и гушнаха 5 милиарда. Сега цяла България чака тези престъпници да си изперат парите чрез скъпи имоти. Полицията спи, а всъщност 99.99% от всички тези мега строителни проекти са чрез "ФАЛШИВИ ИНВЕСТИТОРИ".В общините е пълно с ***, които не чакат заплата 800 лв. Те издават фалшиви нотариални актове,крадът парцели,които струват милиони. Вече дори почнаха да се боричкат няколко различни мафиотски групировки. Тия двете крадли-кметиц

6

Анонимен

преди 5 години

Затишие преди срив.Очакваше се, но важното беше да се изперат няколко милиарда.

5

Имотен балон в София

преди 5 години

10 години след 2008 *** година....Банките отново... Надуха поредния имотен балон със изкуствено ниските лихви по ипотеките и щедро раздаваните заеми... Цените на жилищата нямат нищо общо с реалните им стойности. Над 40 % са завишени цените на имотите в големите градове на България.

4

Анонимен

преди 5 години

Ръста никога не го е имало.А сега става по-зле

3

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Купувайте братя , не чакайте .Купувайте !

2

Анонимен

преди 5 години

Правилното заглавие би било "Ръста завърши. Иде спад"

1

Анонимен

преди 5 години

Тези бизнес имоти са жилищна на работонаемателите, а служителите са наблъскани в общи кокошарници и кочини, преградени с перденца. Криене на данъци.