42

Анонимен

преди 5 години

ама защо показвате Гусин Радеф ? Тези пари да не са за самолети ? и за един няма да стигнат.

41

Само питам

преди 5 години

А "Обединителя" на народа от снимката, колко е дарил ?.или е само за фотосесията.

40

Shark

преди 5 години

До Байфидан. То се видя на изборите. Я ми кажи герберастите с какъв процент печелят изборите, има ли 25%!?! Май не! И ГЕРБ НЯМА подкрепа на народа, гонят го с камъни и после печели знаем как и с купените гласовете на кой етнос докарва едвам малко над 20%.

39

задача

преди 5 години

След 33 години колко милиона ще събере българския дядо Коледа и да се скрие в ЮАР.

38

Анонимен

преди 5 години

Много хора симпатизират на президента , но не пуснаха есимеси заради т.н. "протестиращи" майки, за да могат някой от тях да си ходят по екскурзии. Хора с 40 г. трудов стаж по един или друг начин инвалидизирани останаха с 200 лв. пенсия, други без принос за БВП с пенсия горе посочена. Пенсионери с 40 лв. подигравка за Коледа ще даряват средства. Как пък не. Къде е справедливостта? Бисеров откраднал 2 мил. и невинен. И само той ли? Ако политиците и близките до властта спрат да крадат ето пари .

37

Анонимен

преди 5 години

Ако ген. Деси спре да си купува скъпи рокли и да се вози за щяло и нещяло в служебен Мерцедес , за една година ще спести повече пари и от Българската коледа. За сведение , една дизайнерска рокля струва около 20 000 лв.

36

Анонимен

преди 5 години

А тия двамата на снимката, които са се изпъчили като пуяци, какво общо имат с набирането на средствата? Да не би да са си дарили парите за екскурзии и парцалки?

35

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАИ Плювналиев беше само че драскатори като теб не смеят да проверят колко е събирал

34

Байфидан

преди 5 години

До shark. Стига сте пъчили с тоя народ бе, червени кап.ути. Говоренето от името на народа беше типично за *** преди 1989. Този *** НЯМА подкрепата на народа, а само на една част от неги и то около 30%.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Поправка - 100+ пъти повече

32

Анонимен

преди 5 години

Това е похвално, за същия период ПП ГРОБ ограби България с 10 пъти повече

31

Гадняр

преди 5 години

Вместо да пускате смс-и само по коледа против гузна съвест, да бяхте си плащали здравните вноски през цялата година!

30

Изнервен

преди 5 години

До 1 червен анонимник. И за кое браво на пРезидента бе, глу.пак? Нито е измислил тази кампания, нито съм чул нещо съществено да е дал за не я този червен ***. Българите си пращат и ще пращат смс-и и без да имаме президент

29

Анонимен

преди 5 години

Тази кампания е с Най- нисък размер на даренията. Дали е случайно или харизмата на Президента се спука като сапунен балон?

28

Анонимен

преди 5 години

33 млн за 15 год. А само последната глоба от ЕС за единодушно гласувания монопол на Булгаргаз ни струва 70 млн Евро. Време е да потърсим сметка на крадливата политическа класа!

27

Цецо Мен

преди 5 години

С тези средства са подпомогнати 4388 български деца и е дарена медицинска апаратура на общо 281 лечебни заведения в цяла България. Супер, а с 5 милиарда бюджет на касата за година на колко хора се помага?

26

x

преди 5 години

КТБ събра 4 милиарда за нула време, а вие си пускайте стотинките за смс-чета.

25

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Ако беше Плевнелиев... - щеше да събере двойно...

24

Shark

преди 5 години

До r. Изпъчили са се, защото имат подкрепата на народа. За разлика от онова недоразумение Роско, което се пъчеше, без да осъзнава какви глупости плямпа, как ни излага навсякъде и как жена му веднъж не застана до него. Явно я е било срам, и имаше защо.

23

Петър

преди 5 години

Срамота! Месечния доход на посетителите на концерта за "Българската Коледа" е 33 млн. лв...