21

Аллах

преди 5 години

ЧАЛАМБА

20

ЖИВ САЛАМ

преди 5 години

Религията УБИВА

19

Анонимен

преди 5 години

Изглежда агнешкото е свършило.

18

Евентуален дарител

преди 5 години

Бих дарил,когато видя положени трудови усилия от тяхна страна,но средствата не стигат!,Но да отглеждаме търтеи,не става!Отецът да им чете,приказката,Щурец и мравка!

17

Тато из Правец

преди 5 години

Хвала на отеца,но по мое време всички работехте и никой не живееше в приют !!! Кой не скача е червен...

16

Анонимен

преди 5 години

Държавата трябва да помисли да има данъчни преференции за такива, които даряват пари. Да може да се откриват приюти, частни, да има благотворителност.В София има страшно много бедни и бездомни хора, които все пак някъде трябва да живеят и нещо да ядат. Зимата особено оцеляването навън е невъзможно.Има и друго, айде ти една зима ще оцелееш някак си ще се бориш, но после на другата година вече организмът ще е тотално отслабнал и ще те нападнат болести

15

Анонимен

преди 5 години

Нямате никакво уважение към църквата и добрите хора,отдали живота си на милосърдие! Преди ден така хулехте и по папата,срама нямате!Не се стискайте,а пратете храна и пари за ток на човека!

14

Анонимен

преди 5 години

Склада трябва да е пълен до Бангу Васил. На дедо Иван храна му не требе,а пари или пукница.

13

Анонимен

преди 5 години

Много братя,малко сестри...Все бедни,все гладни и всяка година всичко женско дето мърда-бременно.Разбирам че момичетата нямат избор-като и дойдат амигосите ако не отвори краката най-вероятно ще я бият.Хъмм би било добра идея да подбере по-свестните 17-18 г момичета и да започне ги предлага срещу дарение за съпруги или лични асистенти.Всеки би си взел-кротка чистоплътна,възпитана.Вярва в Бог и се стреми да изпълнява божиите заповеди.А команчите на нивата-като Адам.То не може само чалга и кючеци.

12

шматка

преди 5 години

ХихиВече малко хора се връзват на тая далавера.Гледах ги преди година.Въпреки че се опитваха да бутат децата пред камерата отзад се виждаха млади прави роми които не са за приют.Отец Иван да попрочете що е то приют.Това е място за настаняване на сираци и болни или временно настаняване на изпаднали в беда хора.Тея живеят при него с години.

11

Анонимен

преди 5 години

Трето поколение "сираци". Предимно женски. "Складовете" са изпразнени, няма с какво да направят тазгодишната палава фотосесия. Дарявайте, че си имат нужди.

10

Анонимен

преди 5 години

Аз пък смятам, че не бива нищо да се дарява за този незаконен от всяка гледна точка бapдак, наречен приют. Всъщност в него над 2/3 са пълнолетни търтеи, наркомани и крадци. Цялото село е пропищяло от набезите им. Преди време даже сградата се запали именно защото е незаконна и строена на юнашко доверие. Държавата си затваря очите за беззаконията, но това не значи че трябва да ги спонсорираме. Децата там могат да се настанят в държавни домове за деца, а не да стават престъпници покрай другите

9

АнонимеН

преди 5 години

ЗЛИЯ СТАРЕЦ ДЯДО ДОБРИ МАМЕШЕ ХОРАТА ДА ГО МИСЛЯТ ЗА ПРОСЯК И ДА МУ ДАРЯВАТ ПАРИ А ТОЙ ПОСЛЕ ДА ГИ НАБУТВА ВЪВ ЕДНА ГОЛЯМА ЦЪРКВА ДА СИ ИЗКУПУВА ГРЕХОВЕТЕ С ИНДУЛГЕНЦИИ ДОСТА ХОРА Е ИЗМАМИЛ!!ТОЗИ ПОНЕ НЕ *** ХОРАТА А ПРОФУКА НАСЛЕДСТВОТО СИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ И ГО РАЗПРОДАДЕ ДА ХРАНТУТИ ЦЯЛО МАЛКО СЕЛО!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМАТ СМС ЗА ДАРЕНИЯ ПРОВЕРИХ ИНАЧЕ БИХ ДАЛ ЗА ТОЗИ ДОСТА БЕЛИ ДЕЦА ОТГЛЕЖДА СЪЩО !

8

Бау

преди 5 години

До 8Това е най-притеснителното. Трябва да станеш стар дядо, за да станеш добър човек? Ще инвестира вика ...

7

АнонимеН

преди 5 години

КОГАТО ЧОВЕК СТАНЕ НА ВЪЗРАСТ И ОСЪЗНАВА, ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ОТВЪДНОТО РЕШАВА ДА ИНВЕСТИРА МАЛКО И В ТОВА ДА, ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ!ОТЕЦ ИВАН ЗНАЕ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ОТВЪДНОТО ВСЕКИ МОМЕНТ И ЗАТОВА ПРАВИ ДОБРИНИ ИНВЕСТИРАЙКИ ВЪВ ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМА ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ!!ЕДНИ БОГАТИ ДАРЯВАТ МИЛИОНИ ЗА ГЛУПАВИ КАУЗИ А ТОЗИ ПЪК ГИ ДАРЯВА ЗА ПРАВЕНЕТО НА ДОМОВЕ КАТО ТОЯ ПРОДАЛ НАСЛЕДСТВАТА СИ. ПАК ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ГИ Е ДАРИЛ НА ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ ТАМ ПАРИТЕ ПРОСТО ПОТЪВАТ :D

6

АнонимеН

преди 5 години

ДА ЩЕ ДАРЯ НО САМО СЪС СМС АКО ИМА!!!

5

Бау

преди 5 години

хахахха Добър опит признавам :D Само дето си пролича от далеч ниското ти IQ. Аз не обиждам така и не съм груб. Опитай пак! Ще успееш, вярвам в теб!

4

Анонимен

преди 5 години

Приюта на отец Иван в Нови Хан се е превърнал в развъдник на "питиета".

3

Анон

преди 5 години

До Старата (партийна) школаЩом не я разбирате тази кауза, поне не плюйте. Каузата на милосърдието и добротата със сигурност е непозната за закоравелите воини на старата червена гвардия.

2

Бау

преди 5 години

А някой попове се возят в коли за 100 000 :D Църквата е велика просто :D