12

Чавдар Михов

преди 5 години

Много зловещо заглавие! Авторът на статията дали знае значението на думата "премахва"?

11

Американофоб

преди 5 години

Удри Бай Дончо! Да илядиш на поста Прецедент и да бастисаш по-бърдо США ;)

10

Анонимен

преди 5 години

Мачкай, Вова!

9

Гледна точка

преди 5 години

Просто се чудя на наивниците, как му се връзват на тоа ***, след като виждат непостоянното му отношение към висшя ешелон на властта в САЩ. Аз питам: в каква обстановка и какво мeкoтeлo трябва да си, след като не знаеш, дали утре няма да бъдеш уволнен. Това е пълен фарc¿

8

опитзапрогноза

преди 5 години

Новият мистър на отбраната Патрик Шанахан се е занимавал главно с реформиране на административните и бизнес процеси на Пентагона. Това означава, че в бъдещата работа акцентът ще е върху продажбата на тройна цена на стари бракувани изтребители на послушни и подчинени васални, колониални държавички. Бай Дончо последователно решава главната задача - да спаси от потъване Пиндостан и да напълни хазната. Цивилизованите средства са изчерпани, затова може и с откровен рекет.

7

АзВечеСъмТе

преди 5 години

На Тръмп му дреме на шапката никой не може да го барне най-малкото защото зад него стоят 300 генерала поне които само доверената армия. мога да се опитам да го свалят ама може да стане и автогол така че май май ще си траят пък и в крайна сметка остана една година и една година предизборна кампания така че скоро всичките партенки ще се размиришат

6

Анонимен

преди 5 години

Правилно му би шута, аз лично не разбирам желанието на тия дауни да правят нова световна война, айде тоя матис е старец но защо да умират млади хора заради тия?

5

Анонимен

преди 5 години

Еййй,това е ,,Лудото Куче'',иска да се бие.Това е като да изкараш разгорещен Пит-Бул преди бой,извън ринга.На тоя не му пука от никой.Просто е агрсивен,а такива натури по време на Мир ги държат далече от ,,арената''.Голям е.

4

Анонимен

преди 5 години

Макар,че военните им не се занимават с политика,винаги военните им са били по-умни и по сговорчиви от политиците.И сега е така.

3

Анонимен

преди 5 години

След Матис е ред на Каракачана заради корупцията с Ф16

2

Анонимен

преди 5 години

Тръмп май ще бяга накрая при Янукович за да не влезе доживот в затвора. Готвят му 17 обвинения по антимафиотския закон от 1970г плюс измяна.

1

Бай Иван

преди 5 години

Продавам бали с три.