41

Анонимен

преди 5 години

Ама моля ви ..те гербавите нямат умствен капацитет!

40

гого

преди 5 години

стига сте ревали,и аз платих много за нищо,но щом карате коли,значи имате жълти жилетки...ама като се замисля май нямате.

39

Морски

преди 5 години

Ха ха ...смешни гербера.сти.....

38

Пак номера

преди 5 години

Отново лъжи.Болен здрав носи.

37

Анонимен

преди 5 години

Ако хората знаеха кои са собствениците на застрахователните компании ще им се изясни картинката. Например Бул-инс е собственост на т.н. черепа . Тоест това са хора , които почнаха да застраховат с бухалки магазините. Сега бухалките са заменени с рушвети и така.

36

Анонимен

преди 5 години

Някой да се е сетил че тия с колите 200000 хил. Правят най много нарушения и изобщо не ги бърка колко ще е Г.О.

35

Бонус фалос

преди 5 години

Пак замотават народа уж с поевтиняване на ГО.

34

Анонимен

преди 5 години

Карам 20 годишна количка с 55 к.с. на година около 3000 км. От 148 лв. ГО тихомълком ми га направиха 250 лв. Сто лева ме крадат от мен само , ами от 2 500 000 леки автомобили още колко ще потънат във вечно скъсаните джобове на застрахователите и техните протежета в парламента и МС.Тук в тази държава само се краде , лобизъм и олигархия.

33

Анонимен

преди 5 години

Правителството не се отказва от идеята да краде народа в полза на застрахователната мафия

32

Анонимен

преди 5 години

"Бонус-малус" се заменя с още по-ужасната система "Ебамус-мамус"!Честито на всички собственици на коли!

31

Анонимен

преди 5 години

Луд умора няма. Толкова луди идеи на властта се отмениха след протести, че вече май трябва постоянна усмирителна риза да сложат и така да се появяват на интервюта по телевизията.

30

Анонимен

преди 5 години

Застрахователите се управляват лошо. Вместо да намалят разходите си, те гърбят шофьорите.

29

Анонимен

преди 5 години

Изводът е, че каквато и "наща система 4-4-2" да въведат, ГО никога вече няма да поевтинее.

28

Анонимен

преди 5 години

"Абе незнам за бонус-малус дали се отлага,но за мен тази година има един голям фалусс!!Миналата година платих 180лв ГО а тази 280лв при условие ,че карам една и съща кола на 24г с 95 умрели коня и нямам никакви нарушения в 16 годишната си кариера като шофьор!!"Еми, накой трябва да покриваме нарушенията на тарикатите, сещаш се...

27

Анонимен

преди 5 години

От прочетеното става ясно, че до 10г. Никой няма да усети тази система.България!?

26

Анонимен

преди 5 години

Застрахователната мафия не иска такава система.Много били тези с Бонуса и малко такива с малус.А някой знае ли защо офисите на Олимпик ги взеха Бул инс.

25

шматка

преди 5 години

До 19Това което си писал е горе долу вярно.НоНека малус да се отчита за драстични нарушения а не за превишаване на скоростта с 3км/ч .Добре че не го приеха защото начина по който го бяха "сътворили"бе пълно безумие

24

...

преди 5 години

Иначе които управляват се бият в гърдите че увеличават МРЗ с 50 лв. А ми увеличиха ГО със 100 лв. Увеличиха цената на хляба, горивата, млечните продукти... Дадоха ми 50 лв. а ми взимат 150 лв. Е какво правим? Освен пак да протестираме и да ги махаме, друго не виждам какво можем да направим. Спирам да плащам и ГО. Пък после ако искат от КАТ да ми свалят регистрацията на колата - да ми върнат парите които съм дал за да я регистрирам. Защото АЗ СЪМ ПЛАТИЛ за тази регистрация..

23

...

преди 5 години

Защо нито един представител на застрахователно дружество не излезе по каквато и да е медия и да каже на какво основание се вдигнаха цените с по най малко 50%? Един не излезе и не каза защо, просто си направиха уговорка всичките и баааам, цената нагоре, българина се оплаква ама плаща, що да не му вземем парите. И така стана. Няма КЗП, няма правителство, няма президент, няма омбуцман - няма държава. Всеки прави каквото си иска а тези които контролират нещата се правят на улави и народа плаща.....

22

...

преди 5 години

Ми нали затова се надуха цените, щото щели да въвеждат тази простотия? Сега след като се отлага, защо цените на ГО останаха високи? 100 лв. е разликата в цената, от миналата година и тази. Какво повече получавам с повишението на цената? При положение че нищо досега не съм получил от застрахователно дружество. Що цената е завишена, питам? Застраховката трябва да се прави на водача а не на автомобила щом искат да следят нарушенията които се правят. Щото нарушението го прави водача а не колата...