13

дрис. бг

преди 5 години

Браво. На този сайт тук всеки ден измислици с правописни грешки и осъдени няма

12

не може да бъде!

преди 5 години

Опитвам се да чета немски вестници и мога да ви кажа ,че Шпигел не е най-тежкия случай!?Билд и Дойче веле са доста по-зле!Но и в други вестници,които претендират за сериозност-като Ди Велт и Ди Цайт има такива материали ,че да ти настръхне косата!?А ние се чудим защо германците са като зомбирани!?Но така или иначе,този случай е една лакмусова хартийка за цялата западна преса!?

11

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха-ха-ха...........и някои после ще ми разправят, че на запад нямало "хейк-нюз"!!!!! Абе ние си знаеме истината отдавна, ама дип сега все още сме на вълната на "любовта" към друг "голям брат" и нашите още продължават да ни лъжат ли лъжат!!! Но скоро ще ПРОГЛЕДНАТ И ТЕ, ЧЕ НИЕ НИКОГА НЕ СМЕ ИМ ВЯРВАЛИ!!!

10

Анонимен

преди 5 години

До 9Те не го съдят, че е комунист бе !А образовайте се бе !Като не се учите, поне си ползвайте смартфоните, за да се информирате бе !

9

Анонимен

преди 5 години

До 16Те не го съдят, че е комунист бе !А образовайте се бе !Като не се учите, поне си ползвайте смартфоните, за да се информирате бе !

8

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е една измислица. Гласуваш за който ти спуснат отгоре, четеш медии които те манипулират, имаш "свобода на изразяване" ама ако кажеш думата "н..." из публичното пространство отиваш в затвора.

7

хммм

преди 5 години

а вас кога ще ви осъдят срещу манипулиране на общественото мнение чрез редактиране на коментари и умишлено прикриване на националното недоволство срещу определени етноси които вредят на правилното функциониране на държавата, свързано със помощи, не плащане на данъци, незаконни постройки, терор, измами, шарлатанство и въобще всичко което е нелегално. Без срам коментарите биват редовно изтривани, което е в противовес с Европейските закони и свобода на словото. Би трябвало да ви е срам.

6

Анонимен

преди 5 години

Не се споменават съчиненията му за Украйна и Мегдана ? Предполагам "наивна грешка" от ваша страна, както винаги.

5

Анонимен

преди 5 години

Изтрихте поста ми, в който ви отдадох дължимата чест за "креативността при имплементирането на иновативни" хибридни "новини". Сами ли се отказахте от тази "чест" или отново е по нечия добре платена повеля?

4

Анонимен

преди 5 години

От доста години живея и работя в Германия и мисленето на германците ми е приблизително известно.В случая съм абсолютно уверен, че много народ в списанието е знаел за какво става дума, но сега, като загрубяват нещата, търсят да си измият ръцете.Абсолютно повторение на историята с манипулираните данни. Много във ФВ са знаели, но чак като изгоряха с големите глоби, почнаха да "минимизират загубите"

3

Анонимен

преди 5 години

Нагласата е вярна! Идват да отразяват с предварителна нагласа и да търсят факти за предразсъдъците си. Главите на немците са пълни с клишета и те си ги оправдават. На нас ни мерят усещането за корупция, а не корупцията, която не ги интересува. Тоз пък оправдава очакванията на публиката си, а не реални факти- клишета дал господ!

2

Ястреб Османлията

преди 5 години

И как така ще съдят журналист?! Нали има свобода на словото?!

1

Анонимен

преди 5 години

Сто процента този журналист има български корени.