5

ПорЦелан

преди 5 години

Аз съм Лъв и се борих за животните да разберат че има Нова Година! Вчера метнах две кутии пиратки "Черната вдовица". Бях в уличките около Пиротска и мисля че всички животни наоколо разбраха че дойде 2019. Да ни е честита. Един велосипедал караше на зигзаг и се оглеждаше, ама това си е негов проблем и може да кара както си иска.

4

До Стефчо

преди 5 години

Ми хвани се да работиш. Не е задължително държавата да те дондурка. Можеш да работиш и частно о да печелиш от способностите си. Ако нямаш такива, хвани се овчар на доста места дават по 1000лв на месец за това. Или хвани да гледаш зеленчуци, почти всяка община да общинска земя за обработване. Стига чака ами вземи живота си в ръце.

3

стефчо

преди 5 години

На мен зодиите ми казват че ако не съм крадлив и близък до властта ,тая година ще съм беден като куче в Бг. И не само тая.....

2

Овен

преди 5 години

"Трябва да си обещаят....." ами ако не искам да си го обещавам това, а? Какво значи "трябва", нищо не трябва. Те ще ми кажат какво да си обещая, ай глеЙте си работата през новата година. Обещавам, че ще правя само и единството това, което аз считам за необходимо и правилно за мен и близките ми.

1

Анонимен

преди 5 години

Греда!!!