17

АК-47 КАЛБР.

преди 5 години

Майки пумпала, и той вънка аре овчо

16

Поп Андрей

преди 5 години

"Трябва да направим всичко възможно да развиваме международен ред, който благоприятства максимално нашата сигурност, благосъстояние и ценности, а за да постигнем това, разчитаме на солидарността в нашите съюзи, изтъква той."Да си дойдем на думата.

15

баба мара

преди 5 години

всички убии-ци на оперативка при макееин

14

Атлантически

преди 5 години

Този МО е допуснал такова разпростиране и такова пилеене на пари, че си плаче за уволнение.

13

Анонимен

преди 5 години

Хибридките на Путин се оказаха много по ефективни от цялата идеология, теория, практика и пропаганда на комунизма. С минимални средства може да се постигнат колосални резултати. Достатъчно cе да въздейства на пpостите хора и най-вече на пpoстаците да ги заплашиш с гeйове, мигранти, Соpос, глобализация, международни монополи, ядрени пепелища и те са готови да катурнат всичко което е градено стотици години. Доказаха го и американците с избора на Тръмп и англичаните с Брекзита.

12

Анонимен

преди 5 години

То от първоначалния вариант на правителството на малоyмника Тръмп не остана никой.

11

Анонимен

преди 5 години

Тромпета изобщо не знае, какво прави. Десетилетия преди него лобита градят Геополитика и тоя си мисли, че идеа и прибира САЩ на средняшкии принцип. Много е объркал влака.

10

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да мразите Америка, това се случва само там - президента да каже за командващия въоръжените сили на САЩ - че той е нещо като демократ... и напуска поста, поради несъгласие с президента??? В Китай и Русия това е невъзможно.

9

ОПА

преди 5 години

КАКВИ ЦЕНОСТИ ИМАЛИ САМО--ТЕХНОТО ДА Е,ВСИЧКИ ДА СА ИМ РОБИ--НАГЛИ И БЕЗОЧЛИВИ ПРОПАДЛЯЦИ-ПЕЧАТАТ ПАРИ И СА ЦАРЕ НА БАНДИТИЗМА...

8

Анонимен

преди 5 години

Всички напускат потъващия кораб на дядото.

7

Пешо

преди 5 години

Ръждивият клоун се оля за сетен път! Май само той остана за смяна.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма спор, че ще доведе до възстановяване по един или друг начин на Руският Мир, но не и на СССР. СССР-2 е невъзможен. Путин добре разбира това и не храни илюзии.

5

Аз смятам...

преди 5 години

...че с опазване на жив щит - пушечно месо около Русия, на бедни и гладни хора от бившия съветски съюз и преднамереното им избиване, само и само Щатите да са добре, Белият Дом ви играе с огъня! Защото това единствено ще доведе до възстановяване по един или друг начин на СССР! Но такъв, който Щатите не могат да спрат. Щатска политиката срещу която съм твърдо против!

4

Анонимен

преди 5 години

Още една загадка на бай Дончо: Изрита "бясното куче" от пентаг0на.

3

Анонимен

преди 5 години

"Смятам, че трябва да подхождаме твърдо и недвусмислено към онези страни, чиито стратегически интереси се пресичат все по-напрегнато с нашите, каза Матис, сочейки Китай и Русия."Явно се е разочаровал, че Тръмп не е подпалил трета световна война, докато е негов министър. Да го съжалиш, горкият...

2

Анонимен

преди 5 години

Не се е стърпял дядката- 2 години министър на войната при Тръмп, а не е имал възможността да си начеше крастата с бомбардировки над някоя държава.

1

Анонимен

преди 5 години

И светът ще си отдъхне- поне 2 месеца без войни или преврати, предизвикани от САЩ.