13

Михаела

преди 5 години

Алооо! бг / няма грешка, с малки букви е/ територията, не виждате ли, че вече никой не разсмивате с тези смешки с болните, на смъртен одър престъпници.Очаквам утре Ценко , да се натъпче в ковчег и с него да го повъкнат към съда.Но това е малкия проблем.Тези пращящи от здраве до вчера ***, плускащи ,биещи, въртящи кючеци и гюбеци могат да се правят на маймуни колкото си искат . По важно е друго.Кой и срещу колко ги изкарва , че са пред умиране? С какво ще бъдат наказани лекарите ?

12

Додо

преди 5 години

Хайде пуснете го и тоз пангалозин, и до дни му гледайте сеира в Планета Пайнер в Бургас как хвърля салфетки и обарва сервитутките! С тези клинични състояния на арестуваните, май няма да е зле студентите по медицина да си карат стажовете в съдилищата и в следствените арести! Богат урожай на тежки заболявания и клинични картини! А, може и бъдещите стоматолози да се обучават там, все пак на Големия Маргин точно в ареста на следственото му се появи кариес и се наложи да го пуснат да го лекува!

11

Анонимен

преди 5 години

До Шико. Като знаят колко са краднали,да излязат като мъже,а не да се гърчат като червей.Крадците са червеи, какви мъжки постъпки очакваш от такива!

10

Анонимен

преди 5 години

и на пристъпници не случихме, все болни! Тия дни очаквам и на Банев да му се обади някоя болежка!

9

Bg izmet

преди 5 години

БГ ДЬРЖАВА НА ИЗМАМНИЦИ ПРЕДАТЕЛИ И ДОЛНИ МЬСТИИ.АЛЧНИ И БЕЗОТГОВОРНИ.

8

Анонимен

преди 5 години

До Отец Тоягов 8"Безплатен обяд нямааа"За съжаление в България има даже цели 74 години ако смятам точно! +, -

7

Отец Тоягов

преди 5 години

Върнете откраднатото от нарооодаааа другари.Господ ще ви прости греховееетеее.Но народа и Темида не гарантирам,че ще стори същотооо.Безплатен обяд нямааа.

6

Анонимен

преди 5 години

В *** (това го постигна БКП) всичко може и най вече да си престъпник без да понесеш никаква отговорност! Но престъпниците не са на 100% виновни, по виновни са "лекарите" сътворили "медицински" експертизи, прокорорите и обществото че понася това прекомерно театралничене. На запад такива като тоя ще го пази полицията от гражданска саморазправа и нападки докато у на в *** полицията пази него/престъпника като му се осигорява привилегии като домашния арест! Добре че ЕС започна да вижда!!!!

5

Шико.

преди 5 години

Как всички тези мошеници се разболяват веднага,като ги затворят.Кой с колички,кой с патерици,кой на носилки.Жалки твари.Нямат капка достойнство.Като знаят колко са краднали,да излязат като мъже,а не да се гърчат като червей.

4

Ставрю

преди 5 години

Бе тези босове се изпоразболяха трябва нов закон за болните мафиоти веднага да бъдат пускани за да се съсредоточат към лечението си. Бре бре бре. *** те и съдиите и прокурорите също са болни от алчна треска....

3

българин

преди 5 години

А @й дука от Драхалевци - кога ?

2

пожелание

преди 5 години

Пуснете го човека на свобода за да пие една карнобатска гроздова и да запали една цигара !!

1

Пояснение

преди 5 години

Помощната количка е за да се превозват буренцата с уиски. Така се, нали е алкохолен бос?!