149

Анонимен

преди 5 години

Хидроинжинер Номер1 на Балканите.Направил милиони от врътки и далавери.Сега вече има и сарай.Управлявани сме от Бейове,Везири,Султани Паши,и Суджуци.

148

Анонимен

преди 5 години

Агент от ДС.После вкаран от бай Тошо в затвора.Яхнал здраво вълната през 1989г.Но в една пропаднала държава такива виреят.

147

Metrokarta

преди 5 години

Sprete na politicite darjavnata platena ohrana....tova e falshiva demokracia, stom bg politicite gi e strah da idat na plostadite pri horata, na ulicite pri horata....ot sobstvenia si natod v sobstvenata si rodina.....

146

Video live

преди 5 години

Fake news.

145

Yinket

преди 5 години

Kakvo otgovoriha na tova slovoizlivane izbiratelite mu ot selo Konche, Minzuhar, Paprat, Lebed, Tokachka, Tutunche, Bolovarci, Boliarci, Slanchogled, Avren, Podkova, Svetulka, Beden, Garmen, Stolipinovo, Fuckulteto, Mladost, Darvenica, Suhata reka, Vrajdebna, Borino...?!

144

софиянец

преди 5 години

абе тоя турски *** отдавна трябва да е в затвора заради етническата си партия.Да си говорим истината.Свърши работата на комунистите и още я върши-разделяй ,насъсквай и владей.Кой мислите съска турци и цъгъни срещу българи и обратно?тоя да се обеси заедно с ЦК на неговата партия.Иначе може много страдание да докара за всички.Ми това е и целта на комунистите.В мътна вода голяма риба ловят.Е тюфлека си хвана един тец,сараи,студен резерв и се изучи за хидроинжинер.Ние плащаме.

143

Читател

преди 5 години

Кой е този и откъде изпълзя?Я обратно в дупката.Време е за летаргия.Вечна.

142

Анонимен

преди 5 години

,,Програмен Кабинет'' означава кабинет който за отрицателно време ще извърши бързи и важни промени,по различен кърс на политика,без да носи отговорност за действията си.След управление на такъв кабинет,винаги има хора за бесилото,ама законът ги пази,и не мож ги пипна.Ще ни откачат от Европейският за една нощ,и ще ни надупят,я на Русия,я на Турция,и после ще разтурят кабинета,и *** ги гони,имунитет бате.

141

Дуро

преди 5 години

Огледала,тец-ве,студен резерв,експерт и какво ли още не ти трябва?Програмен кабинет,прекрасно,ама ти къде си ,като почетен вдъхновител на отиващата си България!

140

Ала_Бала

преди 5 години

Доган изчете Тронното слово. Такъв кабинет вече сме имали - Беров. Тогава се наляха основите на сегашното управление - СИК и ВИС. Благодарим ти ага, за доброто което си ни сторил! Смятах те за умен, но сам се нареди до едни до хора с прякори на плодове и зеленчуци.

139

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера докога Доган ще се меси в политиката на България.Той е такава невероятна лисица че наистина някой трудно може да се мери с него.Никой така като него не успя да си напълни гушата само от политически маневри-то не беше БСП,то не знам си още кой и отвсякъде -тлъсти пачки.Сега иска да легитимира ДПС -то.Това е пълен абсурд и ако някой се върже е пълен г...к. А той да отива и да пълни само колонките на клюкарските вестници. Времето му в политиката трябва да приключи Стига толкова.

138

Анонимен

преди 5 години

До докога - Кой му го позволява, след като неговата партия има само 7% избиратели...Ако това е така, то комунистите на Нинова са едва с 3% и по-малко! Те пък какво си въобразяват, че преставляват!

137

Анонимен

преди 5 години

В тоя "програмен кабинет" ще разтегат локуми и ще са на заплата.

136

Данаил

преди 5 години

- И кой ще Ви е опозиция на тоя "Програмен кабинет", ако от всички партии се съберете вътре? Тогава трябва всеки ден с жълти жилетки да Ви напомняме кой Ви избира на власт?!

135

КУЧЕ КАСИЧКА,ПРА..КА

преди 5 години

КОМУНИЗМА Е ПРЕД КРАХ.ЧУДЯТ СЕ КАК ОТНОВО ДА ИЗМАМЯТ НАРОДА,НО ЗА 30 ГОДИНИИ НАЙ-НАИВНИЯ ЩЕ ИМ РАЗБЕРЕ ПОРЕДНИЯ ФАРС .МНОГО ОТКРАДНАХА И АКО НЕ СА НА ВЛАСТ,ЖАЛНА ИМ МАЙКА,МНОГО ЩЕ ВРЪЩАТ,ЗАТВОР ГИ ЧАКА,ЕКСКУРЗИЙ ТИП"ГРУЕВСКИ".......ЛОШО,МНОГО ЛОШО СВЕТЛАРОВ!!!

134

Анонимен

преди 5 години

До Дрън-Дръндар Дълбоко грешиш. Те са най-верният съюзник и бизнес партньор на ГРБ, но това не се коментира. Намери поне една дума негативна на ББ срещу Доган или Пеевски! Няма, няма и да намериш. Последният антикорупционен закон също е тяхно съвместно дело.

133

Доган хидроинженер

преди 5 години

Доган е умен мъж и във философията и в хидроинженерството. Държи за България , защото никой друг няма да му пълни така джоба , както българина. Да са живи и здрави данъкоплатците.Той много добре го знае това. А иначе е патриот

132

:)

преди 5 години

И Доган като Жан-Клод Юнкер боледува от "ишиас".

131

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен136предпочиташ местан ли?

130

Анонимен

преди 5 години

Студеният резерв с топло полание към Бойко за Коледа!Няма такава държава!