60

Бай Петко

преди 5 години

Да прав е тръмп битките там са за мъже

59

софиянец

преди 5 години

И турчина да се маха от Сирия иначе ще яде много бойадолския го вкараха Впрочем това е целта на занятието.Гледай сега анадолеца го вкараха в още една партизанска война.Ще бъде един безкраен цирк.Само че ердо ще става по богат а туркестанците ще плащат не само пари о ис чували пълни с аскер.Те почнаха вече деама не се казва.

58

Анонимен

преди 5 години

Арабите трябва да бъдат оставени сами на себе си да се оправят помежду си.Както е било винаги.Изолация от останалия цивилизован свят.

57

Анонимен

преди 5 години

САЩ да се махат, нямат работа в Сирия.

56

daaa

преди 5 години

даа европейските гейски държави се правят на улави и не са изпратили и един войник не са дали и цент.в същото време си търгуват с иран за милиарди.тръмп нее ***

55

Страхил

преди 5 години

Тръмп е прав, каквото и да плюете троляги. Да поемат щафетата руснаци, турци, иранци и сирийци. Да видим, каква ще я свършат.

54

Анонимен

преди 5 години

Време е най-после други да се бият в Близкия изток!Без съмнение става въпрос за Турция.

53

Анонимен

преди 5 години

САЩ са в Близкия изток от около 20 , в Сирия от 7год. и през тези години се появи и ИДИЛ !Русия е от 3год. в Сирия и след появата на руснаците ИДИЛ започна да губи територии!!!Американците могат да се похвалят единствено с помоща на терористите,умерени и неумерени!

52

Анонимен

преди 5 години

Исил и руската база в латакия ще вземе помним как руснаците оставяха кафява патека край палмира

51

анонимен

преди 5 години

Нагла безочливост!Нищо друго не може да се очаква от американец.Те така и за ВСВ се изкараха главни герои,но ако не бяха руснаците Хитлер щеше да унищожи света.И сега пак Русия има главен дял в победата над ИД.

50

Езекил

преди 5 години

Султана ще изколи комунистите Халифа в крайна сметка ще вземе Дамаск какво друго може да стане

49

Анонимен

преди 5 години

Тръмп има друга тактика. ИД беше произведение на Збигнев, Макейн и тнт. Сега те си заминаха. Идват нови хора с по-модерни идеи. Да видим.

48

Анонимен

преди 5 години

Вярно е, каквото казва шефа.

47

Анонимен

преди 5 години

Оранжевия много ме кефи. Браво.

46

Присмехулник

преди 5 години

ердоган коли и беси точно толкова, колкото макрон! и меркел бих добавил. защото германският народ винаги е бил под еврейско господство и знае как да трае под ботуша на есс, спонсориран от евреи!

45

Анонимен

преди 5 години

До ЗАСТРЕЛЯН В САЩ !!!Племенникът на телевизионната водеща Гала - Георги Пенев, е бил застрелян от полицай в американското градче Фредония на 10 декември-------И какво като е бил застрелян от полицай в Сащ?Всеки може да бъде застрелян ако се прави на отворен. И какво прави в Сащ, защо не е в русия ?

44

Газанал изатор

преди 5 години

Явно там няма пари и петрол. Или си взеха ,което търсеха.Или да оставят Ердоган да коли и беси.Последното е май най вероятно ,щото и Путин е съгласен.

43

Присмехулник

преди 5 години

в поредния ми смехур-каламбур попада главно обама- рапъра и нобелов лауреат за мир, при това предварително, щото от комитета за нобелови раздаватели на лауреации се бояха да не натисне копчето на атомната бомба, срещу русия още преди да е станал първата жена президент!

42

Присмехулник

преди 5 години

тръмп е бизнесмен и знае тежестта не, а цената на парите, както и на жертвите за тях. това е, което обидата за цялото човечество- обама и до ден днешен не разбра! и "толерантните" до ден днешен не разбраха, че хем жертват народите си, хем жертват пенсионните и здравните им осигуровки, хем жертват бъдещето на целия "близък изток", който е твърде далечен за алчните евреи в щатите!

41

Присмехулник

преди 5 години

тръмп е бизнесмен и знае тежестта не, а цената на парите, както и на жертвите за тях. това е, което обидата за цялото човечество- обама, и неговата "филантропска" и до ден днешен не разбра! и "толерантните" до ден днешен не разбраха, че хем жертват народите си, хем жертват пенсионните и здравните им осигуровки, хем жертват бъдещето на целия "близък изток", който е твърде далечен за алчните евреи в щатите!