98

Цоко

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАХайде, хайде, не забравяйте, че Цветанов е питомец на Помощното училище - Вършец, като човек с ниско умствено ниво не е успял да се запише във ВУЗ, бил е сержант в ДС и заради вроденото си бавно развитие не е приет в БСП. Сега се хвали, че не е бил ***. Като министър на МВР и вродената си завист и злоба допусна груби действия и беше осъден на 4 г. затвор. Едва отърва затвора, а от 2 г. върви по същия път. Този път ще отиде в СЦЗ и ще работи там поне 5-6 г. Много злобен и зъл.

97

Радо Картофа

преди 5 години

Важното е ,че дядо Жан Къркача ни е похвалил друго няма значение... ! ...като например колко ще издържи ,,прясно,, боядисаното НДК ,докато не се олющи както стана със плочките от преде му...Как съжалявам ,че няма виртуално кошче да повърна след тази новина!!!PS: Че си повърнем у мойто))))))

96

Скептик

преди 5 години

Пропуснали са да споменат за безумния мост до Терминал-2. 100 милиона да заобиколиш 1 светофар.

95

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 112: Незнайните паднали в борбата за демокрация? Как така незнайни. Не знаеш ли, че всички (уж) са били в градинката пред Кристал? И след това пак 35 години на софрата. Приватизатори първо качество.

94

Анонимен

преди 5 години

НДК е един вреден за България комунистически символ,напомнящ онова зловещо време.Тези които го използват сега не зачитат незнайните жертви на комунизма,паднали в борбата за демокрация.

93

Анонимен

преди 5 години

На всички читатели на този форум препоръчвам филма:Винету: Легендата се завръща(3-сериен игрален филм, Германия, 2016)излъчва се по БНТ1, търси в гугъл: Винету БНТ.

92

ognyanz

преди 5 години

И накрая, ако обобщим резултатите от нашето Европредседателство в едно изречение: Много шум за нищо. Дано нашите съседи от Сърбия , Македония, Босна и т.н. не са останали с големи очаквания, защото ще има доста да чакат за членство в ЕС. Добре че ние някак си по време на правителството на Станишев хванахме последния вагон на последния влак.

91

Скептик

преди 5 години

Очаквам циреят ЕК - ЕП в едно с любовниците, секретарките, коафьорите, преводачите, политолозите, социалните антрополози, шофьорите да се спука и всички по къщята малко да поработят.

90

до 106

преди 5 години

Футуролог не, гербофут да.

89

Анонимен

преди 5 години

Записахме и 150 милиона евро за кефа на евроначалниците,без никаква полза за държавата,но пък напълни джобовете на Лили,Боко и цоко и на цялата шайка.

88

Шефа

преди 5 години

Трагедията на българския народ е огромна!Да загубиш икономиката си , да очакваш крадливи седесари , превърнали се в чорбаджии и собственици по партийна повеля , да развиват производство и трудова заетост е все едно да чакаш от мъртвец писмо! Борисов не може да я оправи , защото няма нито познанията , нито амбицията да го стори!Стремежът на това неговото трето управление е граби , кради , трупай в офшорките!Нещастен български народ!

87

Анонимен

преди 5 години

Тези плондери на снимката не могат ли да стоят прави, ами са се разплули като пих,нтии в тези столове?!

86

Анонимен

преди 5 години

К`во председателство, к`ва история, те онези евролапачи отдавна са забравили какво са плюскали в София.

85

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

С ОНАЗИ ЛУСТРАЦИЯ ЗАКЪСНЯХМЕ, НО СЕГА ТРЯБВА ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ, ЗАЩОТО ГЕРБ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ПО-ВРЕДНА И ОТ БКП.

84

д-р Дрее

преди 5 години

А Юнкер 6 месеца пиян, че и още го държи

83

Владимир Зидаров

преди 5 години

А Бойко Борисов може с голо дупe таралеж да убие.

82

Анонимен

преди 5 години

абе, я колко часа стана а още не сте писали за другарката "истина загрижена" нинова!

81

Доло БСП

преди 5 години

БСП е създадена за да виси като воденичен камък на врата на българския народ.Малко преди 10 Ноември беше създадено СДС от русофилското крило на БКП за да корумпира прехода.А ДПС от бивата *** в България за да държи под око мохамеданите и да изнудва българите.

80

Приказка за магарето

преди 5 години

Имало едно време едно магаре. Като минавали през селото, чорбаджията му казал. "Сега ще се държиш прилично, че преминаваме през селото, да не вземе да си показваш магариите!"Случило се така, че в селото имало сватба. Като стигнали до сватбата, магарето започнало неистово да реве. След като най-накрая се уморило и продължили пътя, чорбаджията възмутено го запитал:"Как можа да направи такова нещо? Нали специално те предупредих?"- Е? Аз ако ни си покажа магарията на сватбата, кога? - отвърнало

79

Коп.

преди 5 години

Коп.е.л3тата от ГЕРБ пак си лаят срещу БСП. Не ви искам, нито БСП, нито ГЕРБ. За 30 години се изредиха да грабят народа. Всички 240 вън и в затвора. Нови хора ни трябват и без минало. Имаме достатъчно юристи, икономисти и лекари, за да заменят физкултурник и каратист.