61

валя

преди 5 години

То само да го е раздавал баровец, как да е, но той продължава да дерибейства, пали, човека свидетелствал срещу него, защото разчитал да има спокойствие, докато този е в затвора, излиза че държавата защитава не него, а престъпника.

60

Лошият вълк

преди 5 години

Ауууу от глад умирам.Ауууу заключен дом.С хитрост и подлостще вляза аз.

59

Мария

преди 5 години

ГОЛЯМА ЩЕШЕ ДА Е ИЗЛАГАЦИЯТА ЗА ПРАВНАТА НИ УРЕДБА,АКО НЕ ГО БЯХА ВЪРНАЛИ В ЗАТВОРА.

58

Анонимен

преди 5 години

"Тук пишат ,некои за БКП т.е.против нашата партия т.е.партията на трудовия народ на работници и селяни и прогресивна интелгенция"Прогресивна интелегенция от правени в землянка се среща единствено и само в България! А ТЯ ЦЪФТИ от просперитет. Ха ха ха ха ха

57

Анонимен

преди 5 години

БКП има най интелектуалните членове и предтавители в България! Ценко е истиски герой и по хитър от народната ни приказка за Хитър Петар. истински партиот направо за парламента.В по цивилизованите държави от бившите СИВ еквивалентите на БКП бяха забранени с държавен закон но за съжаление това в България не стана. Последствията са на лице и много позитивни промени като за държава от класа на Швейцария! В'Е'РВАЙТЕ

56

bolbov

преди 5 години

Тук пишат ,некои за БКП т.е.против нашата партия т.е.партията на трудовия народ на работници и селяни и прогресивна интелгенция. Тези не кои господа съм сигурен,че са едни пълни никои,чиято работа основно се състои в движение от масата за хранене до тоалетната.На тези некадърници във всички случаи някой им пречи да свършат нещо Велико и на първо място това е комунизма т.е.БКП ,в която е възможно дори да членове не ставащи за ни що.

55

Еееее

преди 5 години

Съвсем нормално и в реда на наща правова държава, един осъден престъпник да отиде в елитен ресторант и да си поръча хубава храна. Да живее мафията, Бойко и Цацаратурата.

54

Анонимен

преди 5 години

Ахххх, всико е защото навремето 89-та не ги наредихме всички *** и фишека в главата, както в Румъния. Затова и румънците дръпнаха толкова бързо напред, та сега неможем ги стигнем. Тегли им куршума народе, че следващите да знаят какво ги чака, ако дерибействат прекалено много.

53

Анонимен

преди 5 години

И каква гавра с Прокурори и съдии. Завит с чршафи всеедно че умрял.а сега с патрици.преди да го проверят в ресторанта дали е бил с патрици.

52

Шуши

преди 5 години

СатаНАТО-то най-накрая го разконспирирахме, ще да е някое от добичетата на Ценко!

51

Анонимен

преди 5 години

Каква драма самооо... колко дни ще ни занимавате с един стандартен гербер. Те всички са на калъп правени. Тепане му е майката. Оставка мутри!

50

Анонимен

преди 5 години

Власта обича робския колектив в земеделието. Може колектива да е крадлив но да слуша партиината наредба.СВОБОДЕН ПРОЙЗВОДИТЕЛ ЗЕМЕДЕЛЕЦ има от Видин на Запад до Ламанша и оттатък.

49

Мимокмок

преди 5 години

И тоя ще го търсят с червена бюлетина!

48

Тъпанар

преди 5 години

На Ценко му трябва един хубав бой. Ама толкова хубав, че дофторите да им се наложи да му вадят носа от мозъка (той и без това мозък няма, така че няма да му се отрази зле). Поне да има за какво да ходи с патерици.

47

Анонимен

преди 5 години

Власта се плаши от СВОБОДНО работещи земеделци в имоти си

46

Сата НАТО

преди 5 години

...а колко хора е завлякъл и колко съдби е провалил-Досега няма документи, които да доказват, че е завлякъл някого. Всики тези, които съдебната система тормози без доказателства (за да трупа фалшив актив), един ден ще осъдят държавата и ще си вземат едни огромни обезщетения от нашия джоб. А фалшивите съдии ще си харчат с усмивка петцифрените заплати.

45

Сата НАТО

преди 5 години

Не е нужно толкова да се престаравате с лъжите. Не е вечерял, а е обядвал. Действието се развива към 13 часа.

44

нн

преди 5 години

Ей, хитрец." Да би мирно стояло, не би чудо видяло- народна." Който не слуша трябва да му се издърпат ушите, ама яко.

43

Тиквоний Велики

преди 5 години

Бойко,четеш ли? ;) смееш ли се хооохооохооо :)

42

Видинчанин

преди 5 години

И аз така, вчера се разхождам из Стара Загора и си викам "Я да хапна нещо набързо!". Влизам в първия ресторант, а там двама колеги от работата във Видин и чичо ми с една братовчедка на стринка...