23

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Тази вечер пътувах с 10 ката по Графа.Ужас,трагедия,ледена пързалка и комедия.Да се смееш или да плачеш

22

Анонимен

преди 5 години

Човече ще умреш от злоба!

21

Анонимен

преди 5 години

А бе що не млъкнете? Оставете на хората да оценят,а вие и така седите по цял ден в бърлогите си и пишете глупости!

20

Анонимен

преди 5 години

Заради този не навременен ремонт бизнеса на стотици хора умря. Кой ще им възстанови загубите другарко Даскалице. Или на теб ти е през самоковската даскалица. Важното е че присвоихте милионите и не направихте нищо.

19

:(((

преди 5 години

Ако наистина са сложили настилка, която се хлъзга щом се намокри, значи направо са за разстрел, не за съд. Трамваи минават, тротоарите са тесни, наблизо има училища и детски езикови школи, върволици пенсионери ежедневно си взимат пенсиите от Централната поща и пресичат "Славейков". Не ми се мисли какво може да стане, ако там е хлъзгаво.

18

Ура!

преди 5 години

Ура!Софиянци не могат да се нарадват на събитието!Но се и питат: "Кога ли започнат ремонтите?"

17

Анонимен

преди 5 години

Докато едни инвестират в изкуствен интелект,Ние наблягаме на естествената простотия. Не може за 910 метра улица да се ремонтира половин година за 24 милиона и накрая резултатът да е повече от плачевен.Ама важното беше да се откраднат за пореден път едни пари.

16

Анонимен

преди 5 години

Излязох вчера да видя и аз прославутия Граф, за който се пише от доста време.Ами какво да кажа ... ТРАГЕДИЯ.

15

Анонимен

преди 5 години

Такава свин щина, каквато сътвори Фандъкова по Граф Игнатиев, рядко се среща.

14

15,

преди 5 години

Беше трагично преди, но тъй като си броим стотинките мислим, че за такава сума можеше да го направят по-красив, не с по-скъпи материали, а с по-качествена работа и в по-свежи цветове. А за градинката пред Седмочисленици направо не ми се говори... преди беше по-приветливаИнтересното е, че и в Будапеща в момента се късат от ремонти, защото от ЕССР са отпуснали кинти по програма градско облагородяване и всеки гледа да усвои до края на годината.

13

до 12

преди 5 години

Защото преди състоянието на улицата беше много добро...

12

До 8 Т

преди 5 години

А мислиш ли че някой го интересува твоето лаишко мнение?Ако наистина си ,,видял свят",а ти явно не си ,щеше да знаеш че ремонта не е само това което се вижда а и това което несе вижда-подмяна на канализация,водопровод,отклонения не ремонтирани 90 години,подмяна на всички релси,подмяна на кабели и т.н. Това вие в Симитли няма как да го знаете.Аман от завистливи селяци,слепи за хубавото.София става все по европейски град и ние си я харесваме.

11

мдаа

преди 5 години

Докато пиша, гледам през прозореца как с грохот преминава очукан жълт трамвай 18 (10 и 12 са от новите) и си мисля, че за двайсетина милиона общината можеше да смени мотрисите на 18 с нови?

10

Факт

преди 5 години

Графа вече може да го показват в учебниците, как НЕ ТРЯБВА да се прави ремонт и как се съсипва една от най-старите и емблематични улици в София.

9

ББ

преди 5 години

Ако проф Михаил Константинов брои бюлетините със сигурност.

8

Анонимен

преди 5 години

Е кой знае какво станало толкоз

7

Б. Кръстев

преди 5 години

До АнонименПросто са се ТРАВмирали колегите от драмата с "Графа". Малко съчувствие

6

T

преди 5 години

До Анонимен 7Въобще не ме интересува политиката ви! Обиколил съм много места по света и толкова нескопосана работа не съм виждал. Излез си от селото и виж малко свят, и чак тогава е изказвай, че нещо било красиво.

5

Анонимен

преди 5 години

Изключително красива улица е станала Граф Игнатиев . Явно тези , които плюят са политически мотивирани , но няма да ги огрее. Фандъкова е много способен и работлив кмет. Тя ще бъде преизбрана с голямо мнозинство.

4

Анонимен

преди 5 години

Ходете внимателно по новите павета, че е хлъзгаво и може да се сдобиете с някоя ТРАВМАи и после пак държавата ще е виновна.