32

Бсп са гадове

преди 5 години

БСП/БКП са наистина гадове, но техните последователи от ГЕРБ излязоха още по-големи. Над 80% от ГЕРБ са бивши комунисти и деца на такива. Цветанов защо още не е в затвора ?

31

Анонимен

преди 5 години

Още преди 20г. преди 25г. в разговори с европейски служби те се чудеха,че лица, обявени от тях за издирване по Интерпол, но открити у нас можем да ги задържим само за 24ч. За тези лица да, но за непълнолетни. Уверен съм, че ГЕРБ ще разшири този кръг за всички, които му пречат, като още една възможност за репресия и оказване натиск върху лицето и близките му.

30

Бсп са гадове

преди 5 години

До възмездие ще има, когато има такова за крадците и убийците от БСП/БКП.

29

Винету

преди 5 години

До 20 анонимник. Има. 1 млн и 200 хиляди.

28

Анонимен

преди 5 години

Голем кеф ще е като запрат цвъчко и тъща му да не знае де е зетя. Щот цвъки вечер мие краката им, зер апартаменти му е купила.

27

Байфидан

преди 5 години

До аз-ът. Ти кой набор си? Трябва да си малък щом не знаеш какво беше преди 89 г.

26

Анонимен

преди 5 години

на Боко му говорили за тръби, той си мислел за маркучи.

25

Анонимен

преди 5 години

Вече не вярвайте, когато ви казват, че ЕС искат нещо от нас! Просто, телефонът на властта е "счупен" поради невъзможност за директна комуникация с отсрещната страна. Причината е, че нашите са безкрайно "умни", а на всичко отгоре и глухи за друго, освен собствените им бръмбари!

24

ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА!

преди 5 години

ЦВЕТАНОВ, ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ, ПО ВАШИТЕ ЗАКОНИ ЩЕ ВИ СЪДЯТ, ПО ВАШИТЕ ЗАКОНИ ЩЕ ВИ ОТНЕМАТ НАГРАБЕНОТО.И ЩЕ ИМА ПЛАЧ И СКЪРЦАНЕ СЪС ЗАБИ.

23

аз

преди 5 години

браво господин Президент , никога не е имало такава диктатура и корупция в БЪЛГАРИЯ.

22

Анонимен

преди 5 години

Научете се да четете чужди езици, бе! Единият не разбрал ЕК за Булгартрансгаз, другият за задържането... Хвърлите в потрес Европа, а нас направо ни затриване! Имайте "воля", ограмотете се! За 10 години нормален човек завършва средно образование, а ако го има - два пъти висше! А във Вършец, колко?

21

Анонимен

преди 5 години

Това как изключенията от правилата щели да се използват само в извънредни случаи е обичайната лъжа. Работя в силови органи и знам как всяка възможност се използва за отнемане на права при досъдебно производство например. В практиката е нормално заподозреният да се призове като свидетел, което не му позволява да се позове на правото си да откаже да отговаря на каквито и да било въпроси. След като разпита приключи му се повдига обвинение и казаното да се използва срещу него. Радев е прав.

20

Анонимен

преди 5 години

Да забравим 77 МИЛИОНА евро . Цветанов ни пуска нова партенка . Наистина ли има човек подкрепящ Собственика на ГЕРБ ?

19

Анонимен

преди 5 години

Комунисте Борисов , с новата глоба от 155 000 000 лева заради твоето невежество , колко станаха парите прибавени към тези на Цвъки Ушков платени за ***.оти.змите ВИИИИИИИИ ?? 99 % от хората питат !!!

18

(*_*)

преди 5 години

На цветанов колкото му е голям ностът , толкова му е малък мозъкът.

17

Гробокопач

преди 5 години

Да влезем във филма: "Сенатът гласува още по-големи правомощия на сенатор Палпатин, з ада спре войната и възстанови мира в Республиката".;)))

16

Анонимен

преди 5 години

A стилът на ГЕРБ това което говорят да е на 180 градуса от това което вършат ?? А стилът на ГЕРБ с нашите пари да плащат за собствената явна си некомпетентност ?

15

Ал Кохол

преди 5 години

Цецооо, то вчера и Бойко говореше, че ЕС е искала да приватизираме тръбите, но се оказа, че не е така. Да не излезе и сега същото, пак нещо да не сте разбрали от това, което иска ЕС от нас?!

14

Анонимен

преди 5 години

и какво пречеше, както е в белите държави, да се напише, че само при тероризъм се прилага това изключение? не било банка, а баня :).

13

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Нинова бита ли е някъде по махалите или е падала в леда...